×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

A hivatalos kormányrendelet alapján üzleteink március 17-től határozatlan ideig egységesen 15 órakor zárnak.

Üzleteink szombatonként határozatlan ideig ZÁRVA tartanak.

A változásról folyamatosan tájékoztatjuk Önöket!

Wilo az iparág egyik vezető gyártója

Olyan szivattyú termékeket, rendszereket és szolgáltatásokat fejlesztenek ki, amelyek áthidalják a szakadékot a jövőbe, és előre látják a felmerülő kihívásokat. Egyetlen cél van a szemük elött, hogy megkönnyítsék az emberek életét. A Wilo nem csak a technológiafejlesztésekre gondol az emberek igényeit is követi. Az intelligens otthon kialakítása fontos szerepet játszik a Wilo digitális jövőképes szivattyúi, ezzel megkönnyítve a partnerek és vevők munkáját. Az összes Wilo ötletet szisztematikusan összekapcsolják, hogy megkönnyítsék ügyfeleik életét. A Wilo prémium beszállítója az épületgépészeti, vízgazdálkodási és ipari szektoroknak. Az épületgépészeti szolgáltatásokban magas színvonalú szivattyúkat és szivattyúrendszereket kínálnak lakóházak és kereskedelmi létesítmények számára.

 

Image

„Kutakat a maszájoknak” című projektben több mint 2000 ember vízhiányának problémáját oldották meg kutakba helyezett szivattyúkkal, amelyek már 30 km körzetben segítik a vízellátást a helyi lakosok számára.

Társadalmi elkötelezettség

Világszerte, az épülettechnika, a vízgazdálkodás és az ipar területén tevékenykedő prémium gyártóként vállalják a felelősséget az ügyfeleik, a társadalom, a közérdek és a környezet felé.
A Wilo-nál a társadalom és a környezet felé végzett munka elválaszthatatlanul hozzátartozik a sikeres vállalatfejlesztéshez. Számtalan nemzeti és nemzetközi, kultúrát, oktatást és a fejlesztést támogatnak. Vállalatuk fontos feltétele a csapatjáték, így a kiemelt sportesemények támogatására nagy hangsúlyt fektetnek.

 ←További érdekességek a kép alatt →

A Wilo 2010 óta Németország evezős nyolcas csapatának fő támogatója. A támogatás az evezősporton túlmutat az atlétikai csapat elszánt támogatója, és a szakmai továbbképzésekben is segédkezik.

Wilo Termékek

Vízellátás

A víz a Föld legértékesebb erőforrásai közé tartozik. Wilo által tervezett szivattyúk és rendszerek segítségével új források és módszerek, rugalmas megoldások biztosítsák a megbízható ellátást különböző épületek, otthonok, iskolák és ipari komplexumok számára egyaránt. Sokszínű széles választékú szivattyúkkal lehetséges például esővízhasznosítás, vízellátás, sótalanítás és még rengeteg más felhasználási mód áll rendelkezésünkre.

Fűtés-, klíma- és hűtéstechnika
Szennyezett és szennyvíz
Épületautomatizálás
Image

ErP Rendszer

Az Erp környezetbarát tervezés irányelve melynek lényege fűtőberendezéseknek és tárolóknak bizonyos energiahatékonysági követelményeknek kell megfelelniük. Az Erp létrejöttének oka a klímaváltozás elleni harc, és a széndioxid kibocsájtás csökkentése volt. A Wilo minden Európai Unió által előírt irányelvnek eleget tesz.

Pioneering for You

Ezen az irányelven alapul a vállalat arculata, utat tör az új technológiában, gondolkodik, fejleszt, feltalál. Számtalan olyan intelligens szivattyút és rendszert fejlesztenek, melyek egyszerűen kellemesebbé teszik felhasználóink mindennapjait. Energia hatékony megoldásaik tökéletes működik a lakóépületek és vállalati, ipari épületekben egyaránt.

A jövő Wilo-val kezdődik