Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Wilo az iparág egyik vezető gyártója

Olyan szivattyú termékeket, rendszereket és szolgáltatásokat fejlesztenek ki, amelyek áthidalják a szakadékot a jövőbe, és előre látják a felmerülő kihívásokat. Egyetlen cél van a szemük elött, hogy megkönnyítsék az emberek életét. A Wilo nem csak a technológiafejlesztésekre gondol az emberek igényeit is követi. Az intelligens otthon kialakítása fontos szerepet játszik a Wilo digitális jövőképes szivattyúi, ezzel megkönnyítve a partnerek és vevők munkáját. Az összes Wilo ötletet szisztematikusan összekapcsolják, hogy megkönnyítsék ügyfeleik életét. A Wilo prémium beszállítója az épületgépészeti, vízgazdálkodási és ipari szektoroknak. Az épületgépészeti szolgáltatásokban magas színvonalú szivattyúkat és szivattyúrendszereket kínálnak lakóházak és kereskedelmi létesítmények számára.

 

Image

„Kutakat a maszájoknak” című projektben több mint 2000 ember vízhiányának problémáját oldották meg kutakba helyezett szivattyúkkal, amelyek már 30 km körzetben segítik a vízellátást a helyi lakosok számára.

Társadalmi elkötelezettség

Világszerte, az épülettechnika, a vízgazdálkodás és az ipar területén tevékenykedő prémium gyártóként vállalják a felelősséget az ügyfeleik, a társadalom, a közérdek és a környezet felé.
A Wilo-nál a társadalom és a környezet felé végzett munka elválaszthatatlanul hozzátartozik a sikeres vállalatfejlesztéshez. Számtalan nemzeti és nemzetközi, kultúrát, oktatást és a fejlesztést támogatnak. Vállalatuk fontos feltétele a csapatjáték, így a kiemelt sportesemények támogatására nagy hangsúlyt fektetnek.

 ←További érdekességek a kép alatt →

A Wilo 2010 óta Németország evezős nyolcas csapatának fő támogatója. A támogatás az evezősporton túlmutat az atlétikai csapat elszánt támogatója, és a szakmai továbbképzésekben is segédkezik.

Wilo Termékek

Vízellátás

A víz a Föld legértékesebb erőforrásai közé tartozik. Wilo által tervezett szivattyúk és rendszerek segítségével új források és módszerek, rugalmas megoldások biztosítsák a megbízható ellátást különböző épületek, otthonok, iskolák és ipari komplexumok számára egyaránt. Sokszínű széles választékú szivattyúkkal lehetséges például esővízhasznosítás, vízellátás, sótalanítás és még rengeteg más felhasználási mód áll rendelkezésünkre.

Image

ErP Rendszer

Az Erp környezetbarát tervezés irányelve melynek lényege fűtőberendezéseknek és tárolóknak bizonyos energiahatékonysági követelményeknek kell megfelelniük. Az Erp létrejöttének oka a klímaváltozás elleni harc, és a széndioxid kibocsájtás csökkentése volt. A Wilo minden Európai Unió által előírt irányelvnek eleget tesz.

Pioneering for You

Ezen az irányelven alapul a vállalat arculata, utat tör az új technológiában, gondolkodik, fejleszt, feltalál. Számtalan olyan intelligens szivattyút és rendszert fejlesztenek, melyek egyszerűen kellemesebbé teszik felhasználóink mindennapjait. Energia hatékony megoldásaik tökéletes működik a lakóépületek és vállalati, ipari épületekben egyaránt.

A jövő Wilo-val kezdődik