Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Villeroy & Boch - bemutatjuk a higiéniai bajnokot

Az újgenerációs WC-k forradalmi tisztasága

 

A fürdőszobában és WC-ben nagyon fontos számunkra a tisztaság és a higiénia. A WC környékén különösen ügyelünk arra, hogy minden makulátlan legyen. WC-nk jelmondata: "A higiénia bajnoka". A Villeroy & Boch új WC-je a higiénia új szintjét képviseli négy újítással: a TwistFlush öblítés, a DirectFlush technológia, az AntiBac antibakteriális bevonat és a CeramicPlus felület.

Ezek az innovációk lehetővé teszik, hogy WC-inket könnyen és alaposan tisztán tarthassuk, ami optimális higiéniai körülményeket biztosít. A TwistFlush rendkívül hatékony WC-öblítést biztosít, miközben kevesebb vizet használ, így támogatva a víztakarékosságot. A DirectFlush technológia speciális vízáramlással rendelkezik, amely biztosítja a tökéletes öblítést anélkül, hogy túl sok vizet használna. Emellett az AntiBac bevonat tartós védelmet nyújt a baktériumok ellen. Az innovatív WC-k négyes kombinációja a tisztaságért és a higiéniáért, melyek új mércét állítanak a fürdőszobák és WC-k tisztaságában és higiéniai szintjében.

 De nézzük meg részletesen, hogy mi az a 4 legfontosabb tulajdonság amivel méltán nevezhetjük termékünket a higiénia bajnokának:

 

TwistFlushTwistFlush TWIST FLUSH - Több erő, kevesebb víz

A TwistFlush egy új öblítési technika, amely az optimális öblítési teljesítményt alacsonyabb vízfogyasztással ötvözi. Az örvénylő víz fizikai erejét kihasználva higiénikusabb és tisztább WC-t eredményez. A kavargó víz által generált kifejezetten erős örvénynek köszönhetően gyakorlatilag a WC teljes belső területét átöblíti, hatékonyan eltávolítva a szennyeződéseket. Az öblítési technológia (szabadalmaztatás alatt) egyértelműen meghaladja a szokásos követelményeket. A kúpos alakú, nagyon meredek és ultra sima falú csésze nagyrészt eleve elkerüli a szennyeződést. A többit az erőteljes öblítésre bízhatjuk.

 

 twist 0201b  twist 01  twist 03

Innovatív WC-öblítés az örvény erejével

A forradalmian új TwistFlush WC-öblítés rendkívüli tisztaságot és higiénikus öblítési eredményeket biztosít, és mindemellett kivételesen víztakarékos. A titok: a szabadalmaztatás alatt álló TwistFlush technológia az irányított vízörvény fizikai erejét felhasználva erőteljesen öblíti le a WC szinte teljes belső részét, eltávolítva belőle a hulladékot. Másfelől, a TwistFlush az öblítővizet sokkal hatékonyabban használja fel, és értékes vizet takarít meg minden öblítéskor.

 

Gazdaságos, és mégis erős

A fenntartható életvitel magában foglalja az erőforrások tudatos felhasználását. A TwistFlush rendszerrel működő WC, amely értékes vizet takarít meg minden egyes használatkor, fontos szerepet játszik ebben. A WC-nek csak 4,5 liter vízre van szüksége egy nagy öblítéshez, és csupán 3 literre egy kicsihez. És mivel az öblítés annyira erős, többségében egy is elegendő. Az irányított vízörvény nagyon erős húzó hatást fejt ki a kúpos csészében. Eléri a WC szinte teljes belsőjét, alaposan és ténylegesen eltávolítva a hulladékot.

 

Kefe nélkül, egyszerűen tisztítható

Az idegesítő WC-keféket el lehet felejteni: a TwistFlush alaposan leöblíti a teljes belső felületet, és az okosan megtervezett csészén a szennyeződés nehezen tapad meg a meredek és szuper sima falaknak köszönhetően.  

Még egy higiéniai előny: a kifinomult perem nélküli formának köszönhetően a TwistFlush technológiával működő WC gyorsan és könnyen tisztítható. A CeramicPlus és az AntiBac a baktériumok elszaporodását 99,9%-kal csökkentve még tisztábbá teszik a WC-t.

AntiBacAntiBac 2ANTI BAC  – Tartós védelem a baktériumok ellen

Az innovatív technológia tartós antibakteriális hatással bír, és bizonyítottan több mint 99,9 %-kal csökkenti a baktériumok szaporodását. Az AntiBac az innovatív higiéniai megoldás a forgalmas területek számára. Az új máz ezüstionokat tartalmaz, amelyek bizonyítottan több mint 99,9%-kal csökkentik a baktériumok elszaporodását a kerámia felületeken és a WC-ülőkéken! A CeramicPlusszal és a nyitott gyűrűs DirectFlush WC-kkel kombinálva az AntiBac maximális tisztaságot és higiéniát biztosít – a termék teljes élettartama alatt! A jelenlegi független tesztek megerősítik az AntiBac, valamint a DirectFlush és CeramicPlus kombinációjának antimikrobiális hatását. Az antibakteriális hatást a berlini Szövetségi Anyagvizsgáló Intézet (BAM) és a független BOKEN Quality Evaluation Institute tesztelte. A JISZ 2801:2010 szabvány szerint tesztelt és igazolt.

 

 antibac header HU

 

DirectFlush

DirectFlush DIRECT FLUSH - A perem nélküli WC-k új generációja

Az innovatív, perem nélküli kialakításnak köszönhetően a DirectFlush WC-k gyorsan és alaposan tisztíthatók – az alapvető higiénia érdekében. Nehéz lehet egy normál WC pereme alatt tisztítani, mivel a WC-kefe és a tisztítószer nem ér el mindenhová. A hagyományos öblítőgyűrű helyett a nyitott gyűrűs DirectFlush WC-k intelligens vízáramlással rendelkeznek a magasabban elhelyezett vízsugaraknak köszönhetően, ugyanakkor egy speciális fröccsenés elleni védelemmel biztosítják a tökéletes öblítést. A DirectFlush emellett vizet takarít meg: a modern öblítési technológia mindössze 3/4,5 liter vizet használ öblítésenként anélkül, hogy az öblítési teljesítményt ez befolyásolná. 

 

 DirectFlush UL  

A hagyományos WC-k pereme U alakú, ami megnehezíti a hozzáférést. A DirectFlush WC-ken a WC felső pereme L alakú, így könnyen tisztítható.

Előnyök:

- egyszerű és makulátlan tisztítás és ápolás

- a WC teljes belseje leöblítésre kerül

- ideális vízáramlás a maximális öblítés érdekében

- víztakarékos, mindössze 3 vagy 4,5 l öblítési mennyiséggel

 

CeramicPlusCeramicPlus CERAMIC PLUS - Kevesebb takarítás – több idő az élet élvezetére

A CeramicPlus taszítja a piszkot a mindennapi használat során. A CeramicPlus-os WC-n alig tapad meg a szennyeződés és a víz minden öblítés után gyorsan lepereg. A WC így gyakorlatilag saját magát tartja tisztán, és ha szükséges könnyen tisztítható: elég egy nedves rongy vagy sima víz a tisztításhoz. A WC szépen, könnyedén tisztán tartható mindenféle agresszív tisztítószer használata nélkül. Ez környezetbarát, időt és pénzt takarít meg. A CeramicPlus - a szaniter kerámiák szennyeződéstaszító felülete - megkönnyíti a fürdőszoba tisztítását. Az innovatív simítási folyamat biztosítja, hogy a felületen lévő cseppek azonnal összefolyjanak, hogy vízgyöngyöket képezzenek, majd egyszerűen lefolyjanak a bennük oldott szennyeződéssel és vízkővel. Ez megkönnyíti a CeramicPlus bevonatú kerámiák tisztítását.

 Hagyományos kerámia

herkoemmliche keramik 01

 CeramicPlus felület

ceramicplus 01

 

A CeramicPlus könnyen kezelhető tulajdonságai segítenek optimális higiéniát és friss, tiszta felületeket biztosítani anélkül, hogy agresszív tisztítószereket kellene használni. Erősebb szennyeződésekhez enyhe fürdőszobai tisztítószert vagy enyhe univerzális tisztítószert ajánlunk.

Kiváló minőség, könnyű gondozás

  • Karcálló és tartós felületek
  • Higiénikus és tiszta
  • Rendkívül könnyen tisztítható
  • Érzéketlen savakra és lúgokra
  • Magas anyagminőségi szabványok

 

 

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}