Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Elektromos bojler

Ariston kazánokkal a kényelemért

Az Ariston teljes körű ügyfél elégedettséget biztosít - Az Ariston országos szervízhálózata Magyarországon több mint 160 szervízponton áll ügyfeleink rendelkezésére, mellyel teljes mértékben lefedik az egész ország területét. Szervizeik a lehető leggyorsabban kezelik.

Napjainkban gyorsan terjed a kondenzációs technológia. Ez nem csak kisebb környezeti hatásából adódik, hanem az ezen a technológián alapuló kazánok mérsékelt fogyasztásából is. Ha Ön kondenzációs kazánnal fűt otthonában, akár 35%-al is mérsékelheti gázfogyasztását egy hagyományos kazánhoz képest, s ez azonnal anyagi megtakarítást is jelent. Ha kondenzációs kazánt választ, akkor a lehető legjobb döntést hozza a megtakarításai és a környezetünk érdekében.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Legyen a jó közérzet a mindennapok része!

Az Ariston kazánok új sorozata okos és felhasználóbarát interakciót kínál a rendszer minden összetevőjével, a gyors és megbízható Bus Bridge Net kommunikációs protokollnak köszönhetően. Az új kijelző és az új SENSYS rendszer-kezelőfelület egyszerű és könnyen kezelhető. Megadják a lehetőséget, hogy személyre szabja a kezdőképernyőt, hogy az gyorsan megjelenítse a rendszer-teljesítményre vonatkozó aktuális információkat. Az Aristonnal az Ön kényelme még egyszerűbb.

Élvezze a csend hangját!

Az Ön közérzete akkor igazán jó, ha elfelejtheti, hogy van kazánja. Az Ariston új készülékeit ennek érdekében új zajvédelemmel és hangszigetelő panelekkel szereltük fel, hogy mérsékeljék a készülék normál üzemi állapotban meglévő, minimális zajszintjét.
Az új Genius PREMIUM EVO hangnyomás-szintje (33,4 dB) például nagyjából egy csak csendes szobában hallható suttogás zajszintjével egyenlő.

Válassza a kényelmet!

Az Ön kényelme számunkra elsődleges fontosságú

Az Ariston kazánok modulációs aránya lehetővé teszi, hogy Ön állítsa be a teljesítményüket, és ezáltal biztosítsa a használati melegvíz és központi fűtés hőmérsékleti stabilitását. Legújabb modulációs hőszabályozó tartozékaikat abból a célból fejlesztették ki, hogy a szobahőmérsékletét pontosan vezéreljék, és így állandó kényelmet biztosítanak. Az Aristonnal Ön dönt a kényelme felől!

Mindig csúcsteljesítmény

Az időjárási viszonyok és a fűtési rendszer típusa nagyban befolyásolja a kondenzációs elv hasznosulását: minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál nagyobb az energia megtakarítás. Az EVO kondenzációs kazánokat úgy tervezték, hogy képesek legyenek hatékonyan együttműködni minden fűtési rendszerrel, még a hagyományos magas hőmérsékletű radiátoros fűtéssel is.

(Ebben az esetben a megtakarítás mintegy 25%.)

A legnagyobb, nagyjából 35%-os megtakarítások a padlófűtési rendszerekkel érhetők el, különösen azokkal, amelyek időjárás függő szabályozással rendelkeznek.

A környezetbarát

Minden Ariston fali kazánt környezettudatosan alakítanak ki. Az Ariston technológiája optimalizálja a fali kazánok működését, energiafogyasztásuk és kibocsátásuk csökkentése érdekében, amennyire csak lehetséges (mindig meghaladva az európai szabályozás által támasztott elvárásokat), és így akár 35%-ot is lefaraghat az energiaszámlájából.

ariston kazan clas one

Az Ariston vízmelegítők világa

Az Ariston fűtéstechnika terén világszerte – jelenleg több mint 150 országban – az egyik piacvezető márka. Elhivatottan dolgozik, hogy a vevői maximálisan elégedettek lehessenek. Ennek érdekében folyamatosan ellenőrzi termékei minőségét.

Olasz technológia és design

Innováció szülte, de nem szakad el a gyökereitől. Ez jellemzi leginkább az Ariston attitűdjét, mely meghatározza a K+F munkáját, hogy minél hatékonyabb, környezettudatosabb és megbízhatóbb termékeket hozzanak létre melyek összhangban vannak az olasz gyártási tradíció tipikus design-jával.

ABS biztonsági csomag az Ön védelmében

Aktív elektromos biztonsági rendszer: Minden vízmelegítési ciklus végén a vízmelegítő kétszer kapcsol le az elektromos hálózatról. Így tökéletes biztonságot nyújt.

Túlmelegedést megelőző rendszer: A termosztát meghibásodása esetén a vízmelegítő leáll, ezáltal elkerülhető a 100°C-ra történő túlmelegítés (mely hagyományos, mechanikus termékek esetében előfordulhat), így védelmet nyújtva az esetleges égési sérülésekkel szemben.

Antilegionella: A tárolt víz kedvez a legionella baktérium elszaporodásának. A maximális biztonság és higiénia biztosítása érdekében a legtöbb Ariston vízmelegítő antilegionella funkciót is tartalmaz. Amennyiben a vízmelegítőben tárolt víz egy 30 napos folyamatos időszak alatt egyszer sem éri el a 65°C hőmérsékletet, az antilegionella automatikusan felmelegíti a vizet 65°C-ra.

ABS biztonsági csomag a termék védelmében

Fagyvédelem: Ha a tárolt víz hőmérséklete 5°C alá esik és a vízmelegítő csatlakoztatva lett az elektromos hálózathoz, a fűtőszál működni kezd. Ezáltal elkerülhetőek a tartályban maradt víz fagyása okozta tartály sérülések.

Öndiagnosztikai rendszer

Meghibásodás esetén a vízmelegítő az előoldali LED vezérlőpanelen megjeleníti a fennálló probléma típusát. Ez gyorsabb, azonnali szervizelést tesz lehetővé.

Száraz működés elleni védelem

Ez a védőrendszer megakadályozza a víz-melegítő bekapcsolását, ha a tartályban nincs víz. Így elkerülhető a belső túlmelegedés, és a belső alkatrészek ebből eredő törése.
Minden Ariston vízmelegítő biztonsági szeleppel van ellátva.

Méretezés

A vízmelegítő vásárlásakor a két legfőbb szem előtt tartandó paraméter a házban található szaniterek száma és melegvíz tároló űrtartalma literben kifejezve.
Az új vízmelegítőt úgy kell kiválasztani, hogy az az összes, vízvételezésre képes szaniter (zuhany, fürdőkád, mosogató, mosdó stb) melegvíz igényét egyszerre ki tudja szolgálni.

ariston velis vizmelegito

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}