×
« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

2019 szeptember 1-től a Benedek Szerelvény üzletei hétköznaponként egységesen 16:30-kor zárnak!

Részletes információért kattintson!

Alföldi Bázis laposöblítésű alsó kifolyású wc

Alföldi Bázis laposöblítésű alsó kifolyású wcAlföldi Bázis laposöblítésű alsó kifolyású wc
Alföldi Bázis laposöblítésű alsó kifolyású wc-csésze. Padlóra csavarozható.

15.808 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Alföldi
Méret
36x50x39,5 cm
Öblítéshez szükséges vízmennyiség
6 l
Kifolyás
Alsós
Öblítés
Laposöblítésű
Szín
Fehér
Bevonat
Alap -Easyplus nélküli

Alföldi Bázis szaniterek termékelírása

Az Alföldi Bázis család hosszú évtizedeken keresztül egyet jelentett az Alföldi teljes választékával. Mára a Bázis termékköre egy családdá formálódott.
Számos termék és számos új funkció érkezett a Bázisba, ezáltal megalkotva az Alföldi legszélesebb választékú családját, amely ma is jelentős népszerűségnek örvend.
A széles mosdó forma és méret választék, a számos kézmosó forma és méret és egyéb kiegészítő termékek mellett a család gerincét a 3/6 literrel öblítő hagyományos lábon álló WC-k alkotják a mai napig. A család szinte valamennyi tagja elérhető a tisztítást megkönnyítő Easyplus mázfelülettel, illetve egyedülállóan az Alföldi választékában rendelésre színes változatban is.

Gazdaságos öblítés: 3/6 liter

Az Alföldinél elkötelezetten támogatnak minden olyan megoldást, mellyel Ön környezettudatosabbá teheti a mindennapjait. Az Alföldi Bázis szaniterek választékában található valamennyi wc 3/6 liter vízmennyiséggel öblít, amennyiben a vízhálózat megfelelően ki van építve hozzá.

Az Alföldinél fontosnak tartják, hogy Ön hosszú távon élvezhesse a megszokottan magas és szigorú nemzetközi szabványoknak is megfelelő minőséget. Ezért az Alföldi logójával ellátott szaniter termékek gyártási eredetű hibáira 10 év garanciát vállalnak, míg a wc ülőkékre 2 évet.

alfoldi szaniter garancia

Szaniter áruk szállítási információi

A szaniterek, zuhanytálcák és fürdőkádak megvásárolhatók a webáruházban is, de sérülékenységük, törékenységük miatt nem áll módunkban házhoz szállítani ezeket a termékeket!

A felsorolt termékeket a 1116 Budapest, Kondorosi út 5/a címen lévő üzletünkben van lehetőség személyesen átvenni.

Megértésüket köszönjük!

 

benedek szereveny szallitas

Utoljára nézett termékek