« Nyitvatartás

Tisztelt Vásárlóink!

A Benedek Szerelvény üzletei 2018.12.15-én szombaton a megszokott módon 07:00-13:00-ig tartanak nyitva!

A webáruházunkban december 18. 12:00 után leadott rendeléseket leghamarabb januárban tudjuk házhozszállítani. Személyes átvételre Kondorosi úti üzletünkben december 21-én 17:00-ig van lehetőség.

Sentinel X300 univerzális tisztító adalékanyag fűtési rendszerekhez - 1L

Sentinel X300 univerzßlis tisztÝtˇ adalÚkanyag fűtÚsi rendszerekhez - 1LSentinel X300 univerzßlis tisztÝtˇ adalÚkanyag fűtÚsi rendszerekhez - 1L
A Sentinel X300 System Cleaner kifejezetten az új fűtési rendszerek tisztítására kifejlesztett, erőteljes, nagy hatékonyságú tisztítószer a rendszerben lévő szerelési törmelékek és kenőanyagok eltávolítására. Az átmosás előkészíti a rendszert az alkotóelemeinek védelmet nyújtó és élettartam-növelő inhibitor hozzáadására.

8.950 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Sentinel
Kiszerelés
1 L

A Sentinel X300 System Cleaner kifejezetten az új fűtési rendszerek tisztítására kifejlesztett, erőteljes, nagy hatékonyságú tisztítószer. A rendszerben lévő szerelési törmelékek és kenőanyagok eltávolítására alkalmas adalékanyag.

Használat

Az átmosás előkészíti a rendszert az alkotóelemeinek védelmet nyújtó és élettartam-növelő inhibitor hozzáadására. A rendszertérfogat 1%-ának megfelelő Sentinel X300 szert adjon a rendszerhez, ez 100 liter vizenként 1 liter adalékot jelent.

• Eltávolítja a szerelési törmelékeket
• Kimossa a rendszerbe került gyári kenőanyagokat
• Tisztítja az új fűtési rendszereket
• Hatékony, nagy teljesítményű tisztítóerő
• Megakadályozza, hogy káros rézüledék maradjon a rendszerben
• Előkészíti a rendszert az X100 Inhibitor védőadalékkal történő kezelésre