×
« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

2019 szeptember 1-től a Benedek Szerelvény üzletei hétköznaponként egységesen 16:30-kor zárnak!

Részletes információért kattintson!

Lowara Ecocirc Premium 25-6/180 fűtési keringető szivattyú

Lowara Ecocirc Premium fűtési keringető szivattyú 25-6/180Lowara Ecocirc Premium fűtési keringető szivattyú 25-6/180
Lowara Ecocirc Premium fűtési keringető szivattyú 25-6/180Lowara Ecocirc Premium fűtési keringető szivattyú 25-6/180
Lowara Ecocirc Premium fűtési keringető szivattyú 25-6/180Lowara Ecocirc Premium fűtési keringető szivattyú 25-6/180
Lowara Ecocirc Premium fűtési keringető szivattyú 25-6/180Lowara Ecocirc Premium fűtési keringető szivattyú 25-6/180
A PREMIUM 25-6/180 magas hatásfokú szivattyú ECM technológiával és állandó mágneses forgórésszel. Az ecocirc PREMIUM alkalmazható radiátoros fűtésrendszerekben, padlófűtés és felületfűtési rendszerekben, kazánok vízellátására, szolár, vagy ehhez hasonló rendszerekben. A PREMIUM szivattyú a BASIC-kel szemben, rendelkezik kombinált LED-es állapotjelzővel, kapcsolóval, valamint három fokozatmentes szabályzási opcióval.

Legutóbbi ár:
45.340 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

A termék beszerzését egyes esetekben meg tudjuk gyorsítani. Amennyiben szeretné ezt a terméket kérjen tőlünk ajánlatot!

Ajánlatot kérek

Ingyenes házhozszállítás
Gyártó: Lowara
Készleten
Névleges nyomás (PN)
10 bar
Max. szállított folyadék hőmérséklete
-10°C - 110°C
Max. szállítókapacitás
3,2 m3/h
Hálózati csatlakozás
220 V, 50/60 Hz
Teljesítményfelvétel
50W

A Lowara ecocirc BASIC és PREMIUM keringető szivattyú a megbízhatóságra, a nagy hatásfokra és a gyors megtérülési időre lett megalkotva. Eddig csak olcsó, alacsony hatásfokú, magas energiafogyasztású vagy drága, magas hatásfokú szivattyúk közül lehetett választani. Az ecocirc keringető szivattyú modern megjelenése, elektronikus szabályozása végett, ideális hidat teremt a két véglet között. A Lowara PREMIUM modell a BASIC modell tulajdonságain felül rendelkezik multi-kijelzővel, gyors csatlakoztatási lehetőséggel és egy plusz szabályozási opcióval.

„2013, az év terméke” díjazott

A Lowara ecocirc BASIC keringető szivattyú elnyerte a Plus X 2013, az év terméke díjat, a technológia, életmód és sport kategóriában. A díjat az innovatív és kiváló minőséggel vívta ki magának.
A szivattyú ezen kívül az Innovációs, kiváló minőségű és funkcionalitású termék díjjal is büszkélkedhet.

Anti-Block technológia

Komoly akadályt állítanak elénk a szivattyúzott folyadékban fellelhető fém- és iszaprészecskék mágneses töltéseik, hiszen egy-egy pontra tömörülve károsíthatják és csökkenthetik a termék hatékonyságát. Az Anti-Block technológia leválasztja a szivattyúzott közeget a mágneses elemekről és blokkolásmentes üzemet biztosít.

Kettő, illetve három fokozatmentes szabályozási lehetőség

  • kék - automatikus arányos nyomáskülönbség-szabályozás (például termosztatikus radiátor szelepekhez)
  • fehér - fokozatmentesen állítható, rögzített sebesség (például egycsöves fűtési rendszerekhez, kazán betáplálásához)

Csak a PREMIUM modelleknél elérhető:

  • zöld – automatikus állandó nyomáskülönbség szabályozás (például padlófűtés rendszerekhez)

Gyors csatlakoztatási lehetőség

A PREMIUM szivattyú beszereléséhez nincs szükség szerszámokra. A csatlakozóaljzat kompatibilis a hagyományos azonos termékek csatlakozódugójával, így felszerelése könnyű és gyors még a legszűkebb helyeken is.

Multi-kijelző

A PREMIUM keringető szivattyú multi-kijelzőjén automatikusan látható az aktuális fogyasztás, a szállítómagasság és a térfogatáram.

 

A Xylem Water Solutions Kft. a szerződésben meghatározott termékekre az üzembe helyezéstől számított 24 hónapra jótállást vállal éves felülvizsgálat megléte esetén. Jótállás nem vonatkozik a kopó alkatrészekre és a természetes elhasználódásra. A jótállás érvényességének feltétele a szakszerű beüzemelés, a rendeltetésszerű használat, és a szakszerű, rendszeres, dokumentált karbantartás.

A szivattyú, vagy keverő beépítése és üzemi körülményei megfelelnek a kezelés, telepítés és karbantartási utasításban megfogalmazottaknak. A kötelezettség megszűnik, ha a vásárló vagy a harmadik személy szakszerűtlen módon változtatásokat hajt végre a terméken, illetve berendezésen a raktározáskor, üzembe helyezéskor, üzemeltetés közben, valamint a LOWARA S.R.L. (XYLEM) megfelelő előírásainak ellentmondó, szakszerűtlen beavatkozás a gépegység megbontása esetén. A jótállási kötelezettség megszűnik, amennyiben az üzembe helyezési eljárást nem szakképzett személy végezte, illetve a jótállási jegy ide vonatkozó része nincs kitöltve és igazolva.

 A Xylem Water Solutions Kft. nem vállal kötelezettséget a kopóalkatrészek, úgymint járókerék, propeller, szivattyúház, kopógyűrű, gumírozott és műanyag bevonattal ellátott alkatrészek és villamos kábel(ek) mechanikai sérülései következtében fellépő meghibásodásokért.