Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Marazzi - Engedjen az inspirációnak!

Marazzi - Engedjen az inspirációnak!

A semleges színek még sosem voltak ilyen érdekesek. A hagyományos, modern, ipari jellegű és elegáns enteriőrök kifinomult és egyben elegáns ruhát kapnak a Marazzi porcelán és kő lapjait használva. Legyen szó nagyvárosi polgári lakásról, vidéki kúriáról vagy modern minimalista kockaházról, a Marazzi mindenre kínál megoldást.

A természet ereje

Reneszánszukat élik a natúr kő-, fa-, cement-, és márványhatású burkolatok. A Marazzi részletgazdag burkolatai megszólalásig hasonlítanak az őket megihlető régies kövekre, koptatott, rusztikus fákra, állati szőrzetre és finomra csiszolt cementre, melyek kifinomult és patinás megjelenést kölcsönöznek az Ön által megálmodott enteriőrnek.

Most még nagyobbak

A Marazzi burkolatainak méreteire egyre inkább a trendeknek megfelelő szélsőséges túlméretezettség jellemző. A kisebb méretű lapok és mozaikok főként díszítő elemek formájában maradnak meg a falon és a padlón egyaránt.

marazzi plaster

Inspiráló kollekciók

Engedjen az inspiráló hatásnak! A Marazzi burkolatainak különböző színei, anyagai és textúrái is nagyszerűen variálhatóak egymással.
Párosítsa a cementszürke minimalista lapokat natúr színű, fa hatású burkolatokkal, vagy akár a matt köveket tükörfényű márvánnyal, és élvezze a szemet gyönyörködtető végeredményt.

Fa, ami valójában kerámia?

A fa hatású burkolatok régóta örvendenek nagy népszerűségnek. Megjelenésük éppen ezért állandóan változik, így követik a trendeket és megőrzik érdekességüket.
Mindemellett a minőségi fa hatású kerámia burkolatok ötvözik a fa természetes szépségét a kerámia lapok tartósságával és praktikusságával.

marazzi

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}