Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Reactiv zuhanyfolyóka

Reactiv zuhanyfolyóka

Zuhanytálca nélküli fürdőszoba előnyei

Minőségi zuhanyfolyóka márka

A Benedek és Tsa Kft. családi vállalkozás 1993-ban alakult épületgépészeti termékek forgalmazására. A munkatársaik szakmai fejlettségét folyamatos tovább képzésekkel biztosítják.

A cég elkötelezett a magas minőségű termékek forgalmazásában, ezért náluk a legjobb hazai és európai gyártók folyamatos fejlesztés alatt álló termékei találhatóak. A környezet védelem elhivatott támogatója, forgalmazott termékeik megfelelnek az összes előírásnak és szabványnak.

Reactiv zuhanyfolyóka előnyei

A zuhanyfolyóka egy igen magas minőségi termékük, amivel megbízható megoldást kínálnak a zuhany tálca nélküli fürdőszoba kialakításához. A termék ára a hosszával növekedik.

Általában a zuhanytálcák és kádak hófehér színnel vannak kialakítva, így nincsen lehetőségünk kihagyni a hófehér színt a fürdőszobánkból. De a zuhanyfolyókával ez a probléma megszűnik, nem kell hagyományos hófehér kádakat vagy zuhanytálcát beszerezni. Olyan színekkel és anyagokkal dolgozhatjuk kis a fürdőhelyiséget amilyennek csak szeretnénk.

reactiv zuhanyfolyoka

Zuhanyfolyóka jellemzői

A Reactiv márka magas minőségű zuhanyfolyókákat ajánl, hogy megteremtse a zuhanytálca és kád nélküli fürdés örömét. A különböző méretben megtalálható zuhanyfolyókák (60,75,85,95,105 cm) lehetővé teszik a zuhanytálca nélküli tusoló kialakítását.

A termékek magas minőségű rozsdamentes acélból készültek, a teherbírásuk akár 228 kg. A gyors vízlevezetés nagyon fontos az ilyen kialakítású zuhanyoknál a Reactiv zuhanyfolyóka képes 40l/perc gyorsasággal elvezetni a vizet. Tökéletes választás mindenki számára.

A tökéletes zuhanyzó

Számos előnyük van ezeknek a fajta zuhanyzóknak, de talán ezek közül a legfontosabb a helytakarékosság és az akadálymentesítés. Manapság a fürdőszoba designos kialakítása nagyon fontos, hisz a napunkat itt kezdjük el.

Design megoldás

A zuhanytálca nélküli zuhanyzók rendkívül jól mutatnak a fürdőszobába, nem csak mutatósak, de helyet is spórolhatunk velük, így egy kisebb területű fürdőszobában is kiválóan helyezkedik el. Kiburkolhatjuk őket, egyedi és divatos csempével vagy kifesthetjük vízálló festékkel, nem kell más a kialakításához csak egy zuhanyfolyóka és egy üvegfal.

A zuhanyfolyóka beépítése könnyű és gyors folyamat, megspórolva a zuhanytálca költségeit. A fürdőszoba ezáltal trendi és divatos lesz. A zuhanyfolyókával ellátott mosakodó helyiség stílusának csak a képzeletünk szabhat határt.

Akadálymentesítés

Ezzel a megoldással az idősebb korosztálynak és a nehezen mozgó embereknek is biztosíthatjuk a kellemes fürdőzés élményét. Hisz nincsen fürdőkád vagy zuhanytálca ahová a belépés kényelmetlen és megerőltető.

De nem csak az időseknek kiváló megoldás a fürdőzésre, a családokok számára is sokkal kényelmesebb a zuhanyfolyókával kialakított fürdőhelyiség. Sőt ezekben a zuhanyzókban egyszerre két ember is kényelmesen elfér.

A kényelmes használata mellett ez a kialakítás több szempontból is praktikus, kedvünkre dönthetjük, el mekkora legyen a zuhanyzó területe. Egy kisebb fürdőszobában kialakíthatunk a sarok területén egy zuhanyfolyókával ellátott fürdőrészt, de egy tágasabb helyiségnem akár két vagy három személyes fürdő is építhető.

Zuhanyfolyóka összegzése

A számos előnye mellett egy olcsó és praktikus megoldás, akár már meglévő vagy éppen épülő fürdőszobába. A takarítás és a tisztán tartása is sokkal egyszerűbb. Nem kell aggódni a csúszás mentesítés miatt, hisz olyan burkolatot választunk a zuhanyzóba amilyet csak szeretnénk.

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}