Barion Pixel
×
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

Az ARTEO® laminált padló a művészet és a technológia találkozásából kelt életre. Az eredetiséget és a mesterfokú minőséget testesíti meg.

Miért az ARTEO?

Az ARTEO® laminált padló a művészet és a technológia találkozásából kelt életre. Az eredetiséget és a mesterfokú minőséget testesíti meg. Korszerű technológiával ötvözve korlátlan szabadságot nyújt a kreativitásnak, és művészi szintre emeli a padlóburkolást. Minden ARTEO termék a legapróbb részletekre is odafigyelve készül. Az ARTEO-nál az alkalmazott művészet elvei szerint terveznek, és nem felejtik el, hogy a funkcionalitás az eredetiséggel, kreativitással és szépséggel szemben a legfontosabb. Sikerült összekötniük ezt a két világot. Éppen ezért az ARTEO-val minden egyes belső tér egyedi kifejezésmóddá válik, és egyedi, csak erre a helyre jellemző vonásokat hoz létre.

arteo laminalt parkettak 1

Jellemzők:
-A különböző méretű lapok egymással kombinálhatóak, ezáltal egyedi variációkat hozhat létre
-Minimum 8 cm vastagok
-A legmagasabb (AC5/33) kopásállósággal rendelkeznek, ez azt jelenti , hogy akár irodai vagy közületi felhasználásra is alkalmasak
-25 év garancia – szakszerű beépítés mellett
-5 év garancia közületi felhasználás esetén
-A padlólapok tökéletes, résmentes illeszkedéséről a V fuga 4 oldalon gondoskodik
-A padlófűtés hatékonysága mellett nagyon praktikus és kényelmes is. Az Arteo laminált padlók mindegyike alkalmas akár elektromos padlófűtési rendszerre való telepítésre is.
- A Megaloc klikkrendszer segítségével gyerekjáték a burkolás. A lapok tökéletesen illeszkednek egymásba.

arteo laminalt parkettak 3

Az ARTEO padlóval többé nem probléma a fröccsenés és a kiömlött víz. Paneleik valódi vízállósága minden helyiségben megszelídíti a vizet. Mindegy, hogy konyha, fürdőszoba vagy nappali - a víz többé nem probléma. Továbbfejlesztették innovatív klikk rendszerüket. Megőrizve egyszerűségét és gyors beépíthetőségét, arra összpontosítottak, hogy hatékony gátat képezzen a nagy mennyiségű vízzel szemben.

Ennek köszönhetően extra hatékony 24 órás vízállóságot értek el, amelyet a NALFA (Észak-Amerikai Laminált Padlóburkolatok Szövetsége) irányelvei szerint végzett legmegbízhatóbb és legigényesebb tesztek is megerősítettek. A megaloc aqua protect rendszerrel ellátott ARTEO padlók minden tesztet kiválóan teljesítettek. Az ARTEO bizonyítottan vízálló.

Időtállósága nemcsak a formatervezés művészetében, többdimenziós voltában rejlik, hanem funkcionalitásában is. Az elérhető legmodernebb technológiák felhasználásával a legmagasabb szintű vízállósággal rendelkező terméket hoztuk létre. Biztosítjuk, hogy az ARTEO padlók helytállnak a legvizesebb helyzetekben is.

arteo laminalt parkettak 4

 

arteo laminalt parkettak 2

Jöjjön el a Kondorosi úti bemutatótermünkbe, és nézze meg élőben is a kiállított parketta választékunkat!

Cím: 1116 Budapest Kondorosi út 5/a