Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Ráültethető Artis mosdók - ahol színnel telik meg a fürdőszoba

Ráültethető Artis mosdók - ahol színnel telik meg a fürdőszoba

Változnak az idők, és a kórházi fehér mosdók unalmas napjai már a múlté. Napjainkban az egyedi fürdőszobák hódítanak, ahol az ember kényelmét és pihenését helyezi előtérbe.

Az igazi hatás elérése érdekében élénk, kifejező színek veszik át a vezetést. Gesa Hansen tervező úgy véli, hogy ezek a színek mélységet és biztonságérzetet kölcsönöznek. Ezért alkotta meg a BiColour Artis mosdó sorozathoz a Frozen (fagy), Forest (erdő) és Deep Ocean (mély óceán) nevű három új színárnyalatot, hogy a fürdőszoba valóban jó közérzetet árasszon.

 

csm artis deep ocean

Az inspiráció forrása a természet

A ragyogó téli szürke égbolt, a buja erdő zöldje vagy az óceán mélységei - mindez megtalálható a Frozen, Forest és Deep Ocean árnyalatokban, melyek három földszínű, középtónusú változatot kínálnak a BiColour Artis mosdók palettáján. Gesa Hansen szerint ezek a színek ellentétei a hideg és személytelen digitális világnak. Hozzáfűzi, hogy a természetben, ahová sokan vágyakoznak, a kék és zöld árnyalatai dominálnak. Különösen a nyugtató sötétzöld Forest kapcsolatot teremt a természettel a fürdőszobában, míg a Frozen és Deep Ocean hűvös árnyalatai remekül passzolnak fa elemekkel, melegséget sugallva.

Formák és színek harmóniája

Az új három árnyalattal a már meglévő fehér Alpina és Kőfehér mellett tíz szín áll rendelkezésre az Artis sorozatban. A koncepció azonban változatlan: a BiColour sorozatban a mosdó színes külső borítása kontrasztban áll a fényes fehér belsővel. Az aprólékosan kidolgozott, körbefutó perem még hangsúlyosabbá teszi ezt a kontrasztot, és kiemeli a minőségi TitanCeram anyag finom formáját. Az Artis ráültetett mosdók elérhetők kerek, ovális, négyzetes és téglalap alakban, és tökéletesen illeszkednek az Antao, Finion, Collaro és Legato bútorkollekciókhoz. Csak ki kell választani a tökéletes színt, és itt jön képbe a Colour Wheel: ez a digitális eszköz inspirációval és tippekkel szolgál különböző színhatások eléréséhez, lehetővé téve a kísérletezést a különböző színkombinációkkal.

 szinek deepocean

 

szinek frozen

 

szinek forest

 

ARTIS mosdók

Ismerd meg Artis prémium termékeinket!

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}