Barion Pixel
×
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

A HiKOKI Power Tools a Koki Holdings Co., Ltd. márkája, amely már több mint 70 éve nagy teljesítményű elektromos szerszámgépeket fejleszt ki és gyárt a professzionális felhasználók számára az építőipar, valamint a fém- és faipar területén. A márka egyesíti magában a japán tudást a kompromisszumokat nem ismerő ügyfélorientációval a teljesítmény, a szerviz, a megjelenés, az ergonómia és a kényelem területén. A termékportfólió jelképei közé tartoznak a fúró-, véső- és bontókalapácsok, az akkus szegezők, valamint a MULTIVOLT akkus platform.

A HiKOKI név az angol „high – nagy" és a japán „Koki – ipari gépek" szavakból tevődik össze. A HiKOKI világszerte több mint 150 országban van jelen.

A Koki Holdings Co., Ltd.

A Koki Holdings Co., Ltd. a világszerte vezető szerepet betöltő elektromos és sűrített levegős szerszámokat gyártó cégek egyike. A széles, kereken 1300 terméket tartalmazó választék magába foglal fúró- és vésőkalapácsokat, csiszológépeket, fűrészeket, csavarbehajtókat, fúrókat, szegezőket, fűkaszákat és sövényvágó gépeket, porszívókat és magasnyomású mosókat – és ezen belül is az akkus készülékek széles spektrumát. A cég tradíciójának és tapasztalatának köszönhetően a Koki Holdings Co., Ltd. a legmagasabb technológiai igényeknek tesz eleget és az ügyfelek nagyfokú bizalmát élvezi.

Minden termék szigorú minőség-ellenőrzésen megy keresztül, amely szélsőséges körülmények között is teszteli a gépek teljesítményét, működését és tartósságát. A cég élen jár a legmodernebb motorgyártási technológiák kidolgozásában: a legújabb 3D-s nyomtatók, valamint intelligens robotokkal automatizált üzeme nagyban segítette a szénkefementes motorok kidolgozását. A fejlesztésekben mindig is élenjáró HiKOKI világújdonsága, a szénkefementes motorok beépítése a szerszámgépekbe, valósággal forradalmasította a szerszámgépek piacát, a felhasználók számára pedig még hatékonyabb, tartósabb, energiatakarékosabb gépeket biztosított.

A HiKOKI gépei a világ szinte minden országában jelen vannak és népszerűek. A cég számára elsődleges fontosságú a vásárló kényelme és megelégedettsége.

A HiKOKI Power Tools Hungary Kft.

A HiKOKI magyarországi leányvállalata, a HiKOKI Power Tools Hungary Kft. 1999-ben jött létre, kizárólagos joggal forgalmazza a HiKOKI szerszám- és kerti gépeit Magyarországon.

A magyar leánycég a régió kilenc országába exportál: a volt jugoszláv utódállamokba (Bosznia és Hercegovina, Horvátország, Koszovó, Macedónia, Montenegró, Szerbia, Szlovénia), valamint Bulgáriába és Albániába.

Várható szállítás: 3 munkanap