Barion Pixel
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

Kolo - Több mint fél évszázada a szakmában

Designerek, befektetők és építtető cégek generációi szavaztak már bizalmat a Kolo szanitereinek. Köztük háztartások, óvodák, irodák, nyilvános épületek, hotelek és éttermek ezrei. Ezzel kiállva a szenvedéllyel, és profizmussal megteremtett legjobb minőség és kimagasló tartósság mellett.

Számtalan választási lehetőség

Rendkívül sok termékcsaládból kínál kerámiákat a Kolo márka, amivel igazán nagy változatos-ságot garantál a szanitertermékek piacán. A Nova Pro szaniter termékeket alkalmazva rengeteg eltérő típusú fürdőszobát tervezhet meg kisebb magánlakásokba és házakba ugyanúgy, mint hatalmas középületekbe. A NovaPro csoport 131 jól variálható, kitüntetett alapossággal megtervezett terméket foglal magába. A funkciójukat tekintve hagyományos jellegű termékek közt megtalálhat olyan speciális célközönségek számára kialakított szanitereket is, mint a mozgássérültek, vagy a kisgyermekek csoportja.

A perem nélküli Kolo wc -k legszélesebb választéka a piacon

Attraktív, letisztult formavilág, perem nélküli, szemet gyönyörködtető, funkcionális kerámiák. Ez jellemzi a Kolo termékeit. A Rimfree egy olyan innovációs megoldás, ami egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a Kolo wc tisztítását.

kolo szaniter 1200x600

Nincs perem, nincs baktérium!

A hagyományos peremmel rendelkező wc csészék könnyen tisztíthatónak tűnnek, akárcsak egy mosdó vagy bidé belső felszíne, ám a perem alatt rengeteg kórokozó marad minden tisztítás után. A Rimfree perem nélküli wc csészék tisztítása és tisztán tartása hihetetlenül könnyű

A súrolást hagyja másra!

Többé nem lesz szüksége nagy erőfeszítést igénylő, erős súrolásra, a KOLO Rimfree wc kerámiákat elegendő finoman áttörölni egy enyhe tisztítószeres ronggyal.
A Kolo Rimfree wc-k megalkuvás nélkül felelnek meg azoknak az igényeknek, melyeket a vásárlók az egyszerű tisztíthatóságra és a higiéniára vonatkozóan megfogalmaznak. Tökéletes ergonomikus megvalósítás, kompromisszumok nélkül, a nagyszerű termékelőnyökkel.

A környezetbarát

A Rimfree® WC-kerámiákhoz felesleges az erős vegyszerek használata. Az optimális öblítéshez felhasznált mindössze 4/2 literes vízmennyiséggel pedig különösen víztakarékos és környezettudatos megoldás a szaniterek terén!
A Rimfree® WC-k a higiénia és tisztaság tekintetében új mércét állítanak fel. Ezt olyan hatalmas előnyöknek köszönhetően érik el, melyek tartósan kifizetődőek – a magánember fürdőszobájában éppúgy, mint a középületekben.
A szennyeződések, a vízkő és a baktériumok további lerakódásának megakadályozására egyes kerámiák Kolo Reflex bevonattal is kaphatók.

Kellemes, hosszantartó meleg

A Kolo kádak magas minőségű Lucite akrilátból készülnek. Az akrilát használata kellemes, mert megtartja a víz hőmérsékletét, miközben tisztítása agresszív tisztítószerek nélkül is egyszerű. A Kolo kádak olyan hasznos és praktikus kiegészítőkkel is felszerelhetőek, mint például a kapaszkodók, fejtámlák vagy ülőkék. Számos forma és méret közül választhat, a kádak többsége különböző fedőelemekkel is felszerelhető.

Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap

Kolo Geo tolóajtó 950-1000

Online ár:
93.572 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap

Kolo Idol fali wc

17.990 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap

Kolo Idol monoblokkos wc

Online ár:
35.402 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap

Kolo Nova Pro wc ülőke

Online ár:
9.607 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap