Barion Pixel
×
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

 

A Styron cég

A Styron Kft. már több mint 25 éve foglalkozik saját fejlesztésű lefolyószerelvények és műanyag raklapok gyártásával és forgalmazásával. Erős pozíciót foglal el a hazai és szomszédos országok szaniter piacán. Az évek során jelentős termékskálát alakítottak ki, ezáltal növelve a fogyasztók érdeklődését.

styron marka leiras

Technológia

A környezettudatos gondolkodás jellemzi a céget már alapításuk óta. Mind alapanyag felhasználás mind pedig gyártástechnológiában jelentős fejlesztési munkán van túl. Az ISO 14001 környezetirányítási rendszer megszerzése fontos lépcsőfok volt a cég életében, és ez hűen tükrözi Cégük elhivatottságát a környezetmegóvás területén.

Innováció

A folyamatos fejlesztést és a termékek kiváló minőségét magasan képzett tervezői háttér, saját szerszámkészítő műhely és képzett munkaerő teszi lehetővé. Vásárlóik igényeit kutatva állították össze árukínálatukat, amit a minőség és design jellemez. A filozófiájuk középpontjában a következő alapelv áll: „A minőséget a piac határozza meg”

styron marka leiras 2