Barion Pixel

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 466-7315
1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
1239 Budapest, Péter Apostol utca 3. + 36 30 / 950-9078
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Kiemelt ajánlataink

Kedves Vásárlóink!

Bemutatjuk az ARISTON elektromos vízmelegítőit, a Velis EVO családot. - maximális megtakarítás és totális komfort!
Gyors vízmelegítő, össze-téveszthetetlen olasz designnal. A dupla tartály technológia gyorsabban melegíti a vizet, és az Eco Evo funkció megjegyzi a felhasználó napi szokásait. A Velis Evo villanybojler elérhető 50, 80 és 100 L kivitelben. Lágy, gördülékeny vonalvezetés amely harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő bútoraihoz, berendezéseihez. Megnövelt tartósság a SMART öntisztító fűtőelemnek, a titánium tartalmú belső tartálynak köszönhetően. ABS biztonsági védelem energia vagy víz kimaradás esetén.

Ariston Velis EVO vízmelegítők

A gyártó termékei

 

A Styron cég

A Styron Kft. már több mint 25 éve foglalkozik saját fejlesztésű lefolyószerelvények és műanyag raklapok gyártásával és forgalmazásával. Erős pozíciót foglal el a hazai és szomszédos országok szaniter piacán. Az évek során jelentős termékskálát alakítottak ki, ezáltal növelve a fogyasztók érdeklődését.

styron marka leiras

Technológia

A környezettudatos gondolkodás jellemzi a céget már alapításuk óta. Mind alapanyag felhasználás mind pedig gyártástechnológiában jelentős fejlesztési munkán van túl. Az ISO 14001 környezetirányítási rendszer megszerzése fontos lépcsőfok volt a cég életében, és ez hűen tükrözi Cégük elhivatottságát a környezetmegóvás területén.

Innováció

A folyamatos fejlesztést és a termékek kiváló minőségét magasan képzett tervezői háttér, saját szerszámkészítő műhely és képzett munkaerő teszi lehetővé. Vásárlóik igényeit kutatva állították össze árukínálatukat, amit a minőség és design jellemez. A filozófiájuk középpontjában a következő alapelv áll: „A minőséget a piac határozza meg”

styron marka leiras 2

Várható szállítás: 3 munkanap
 

Styron Diplon szögletes zuhanyszett

Legutóbbi ár:
33.596 Ft