Barion Pixel

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 466-7315
1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
1239 Budapest, Péter Apostol utca 3. + 36 30 / 950-9078
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

 | Hővisszanyerő szellőzés

WOLF -

Hővisszanyerő szellőzés

A WOLF átfogó készülékválasztékot kínál lakossági, közületi és ipari fűtési és szellőzési rendszerekhez, amelyek új építés, renoválás és modernizálás esetén is a lehető legjobb megoldásokat kínálják. A WOLF szabályozói komfort terén a legmagasabb igényeket is kielégítik. A berendezések könnyen kezelhetőek, energiatakarékosan és megbízhatóan működnek. A WOLF termékei egyszerűen és gyorsan telepíthetőek és szervizelhetőek.

Takarítson meg energiát és pénzt!

Ha otthonában WOLF hővisszanyerő szellőztető rendszert épít ki, akkor két lényeges dolgot nyer: energiát és jó minőségű levegőt.
A hővisszanyerő szellőzés nem helyettesíthető sem ablaknyitással, sem pedig más módszerrel, ugyanis mindenképp veszít valamit: vagy rengeteg pénzbe kerülő energiát, vagy a jó minőségű levegőt. Az új építésű házakban ablaknyitással ugyanis lehetetlen megfelelő mennyiségű jó minőségű levegő biztosítása.
Óvja meg családja egészségét, takarítson meg energiát és pénzt WOLF hővisszanyerős szellőztetővel!

Egészséges frissesség

A WOLF központi szellőztető rendszerek folyamatosan friss levegőt áramoltatnak az épületbe, miközben elvezetik a párát és a szagokat is. Ráadásul képesek visszanyerni a hő közel 90%-át!
Mindez huzat és porszemcsék nélkül, minimális fűtésigény mellett történik.
Az eredmény: egészséges klíma, jobb értékmegőrzés, az épület állagának megvédése és a drága energia megtakarítása.

Egészséges klíma - jobb értékmegőrzés

Manapság már minden új vagy felújított épület teljesen, vagy közel légtömör. Ezeknek az épületeknek, családi házaknak szellőzése nem megoldható az ablakok nyitogatásával. Kizárólag gépi szellőzés alkalmazható biztonsággal, ha a lakó nem elhasznált, hanem friss levegőt szeretne otthonában belélegezni. A mai fejlett szellőztető rendszerek képesek visszanyerni a levegővel távozó hőenergiát, miközben egészséges páratartalmat biztosítanak az otthonában Ön és családja számára. Ezzel már önmagában hatalmas előnyre tesznek szert a hagyományos szellőztetéssel szemben, de további előnyei is ismertek a rendszereknek.
A központi szellőztető rendszerek folyamatosan friss levegőt áramoltatnak az épületbe. Ezzel egyidejűleg elvezetik a párát és a szagokat is, miközben visszanyerik a hő közel 90%-át.
Mindez huzat és porszemcsék nélkül, minimális fűtésigény mellett történik.

Az eredmény: egészséges klíma, jobb értékmegőrzés, az épület állagának megvédése és a drága energia megtakarítása.

Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap