×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink 2021. október 23-án szombaton zárva tartanak.

Hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

Megértésüket köszönjük!

Geberit Mapress szénacél szűkítő betoló csővéggel 15/12Geberit Mapress szénacél szűkítő betoló csővéggel 15/12

Geberit Mapress szénacél szűkítő betoló csővéggel

Cikkszám: GE-22321-szulo
1.176 Ft-tól Áfa-val

Geberit Mapress szénacél szűkítő betoló csővéggel 50/20 A Geberit Mapress szénacélt olyan rendszerekhez fejlesztették ki, amelyeknél a gazdaságosság kiemelt szempont. A Geberit Mapress szénacél rendszercsövek választható módon krémfehér PP műanyag bevonattal vagy kívül horganyzott kivitelben is kaphatók. Speciális alkalmazások esetén a rendszercsövek kívül-belül horganyzottak is lehetnek.

Válasszon variánst
Várható szállítás: 3 munkanap

Geberit Mapress a gazdaságos alternatíva

A Geberit Mapress szénacélt olyan rendszerekhez fejlesztették ki, amelyeknél a gazdaságosság kiemelt szempont. A Geberit Mapress szénacél rendszercsövek választható módon krémfehér PP műanyag bevonattal vagy kívül horganyzott kivitelben is kaphatók. Speciális alkalmazások esetén a rendszercsövek kívül-belül horganyzottak is lehetnek.

A Geberit Mapress szénacél felhasználási módjai

  • Fűtés
  • Sprinkler
  • Ipar

Egyszerű csatlakoztatás

A préspofa vezetése biztonságot ad

A Geberit Mapress szénacél idom megfelelően kialakított pofavezetése szavatolja, hogy a préspofa pontosan az e célra kialakított helyre kerüljön, és ne csúszhasson le, ill. ne lehessen hibásan felhelyezni. Így elkerülhetők a hibás préselési folyamatok, és garantáltak a biztonságos és tartós csatlakozások.

Nincs nyílt láng

Tűzveszély kizárva

A préselt csatlakozás szilárdsága és tömítettsége a cső és az idom hidegalakításával érhető el. A forrasztástól és a hegesztéstől eltérően itt nincs nyílt láng és hőtermelődés. Nincs szükség további biztonsági intézkedésekre felújítás vagy javítás esetén.

Csatlakozások gyorsabb lezárása

Préselés a hegesztés és forrasztás helyett

A préselés nemcsak egyszerű, hanem kétszer olyan gyors is, mint a hegesztés vagy a forrasztás. Maga a préselési folyamat igen gyorsan megy végbe: méretre vágás, sorjátlanítás, idom felhelyezése, préselés – kész.

Geberit Mapress szénacél rendszercsövek

Bevonat a korrózió elleni védelem érdekében

A polipropilén műanyag bevonat megbízhatóan védi a DN 12 és DN 54 közötti méretű Geberit Mapress szénacél rendszercsöveket a külső korrózió ellen. Felújítások és új építések esetén alkalmazott egyedi megoldások, valamint falsík előtti és falsík alatti szerelés esetén minden DN 12 és DN 108 közötti méretű Geberit Mapress szénacél rendszercső horganyzott kivitelben is kapható.

Mechanikai szilárdság

Sokféle alkalmazási mód

Az egymásra épülő komponensek révén a rendszer megengedett maximális terhelése igen nagy. Így akár 2,5 MPa (25 bar) vagy annál magasabb üzemi nyomás is lehetséges. A nagy mechanikai szilárdság sokszínű alkalmazási lehetőségeket garantál, amelyek messze túlmutatnak a szokásos épületgépészeti fűtési rendszereken.

Piros présindikátor

Gyors szemrevételezéses ellenőrzés

Az idomon található présindikátor piros színe alapján egyértelműen felismerhető az alapanyag. A csővégre kifejtett nyomás ezenkívül megkönnyíti az alkalmazott méret meghatározását. A sikeres préselés után a présindikátor egyetlen gyors kézmozdulattal eltávolítható.

Törmelék elleni védődugó

Védelem a por és a szennyeződés ellen

A Geberit Mapress szénacél préskarmantyúk törmelék elleni védődugóval vannak lezárva, amely védi a csővezetéket a por és a szennyeződés ellen. A törmelék elleni védődugók színe ezenkívül az alkalmazási módot is jelöli.

További biztonság

A nem összepréselt Geberit Mapress szénacél idomok felismerése

A Geberit Mapress tömítőgyűrű további biztonságot jelent a présindikátor mellett. A speciális kontúr miatt a nem összepréselt csatlakozások a nyomáspróba során tömítetlenek. Ezzel a termékjellemzővel megakadályozhatók a későbbi üzem közbeni károsodások.

A Geberit Mapress tömítőgyűrű formára alakulása

A tartós rögzítés és a nagyfokú biztonság érdekében

A préselés során a Geberit Mapress tömítőgyűrű pontosan előre meghatározott formát ölt. Eközben a tartósan biztonságos tömítettség érdekében további energiát vesz fel.

Homogén anyagszerkezet

Hőtani szempontból tökéletesen kivitelezett hegesztési varratok

A tiszta hegesztési varratok – különösen a tömítőgyűrű felfekvési területén – döntő jelentőségűek a rendszer tömítettsége és a korrózióra való hajlam csökkentése tekintetében. Ezért a Geberit igen szigorú minőségi követelményeket támaszt a hegesztési varratok kidolgozására vonatkozóan. Speciális hőkezelés biztosítja a kívánt homogén anyagszerkezetet és ezáltal az optimális préselést.

Termékajánló