Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 466-7315
1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
1239 Budapest, Péter Apostol utca 3. + 36 30 / 950-9078
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Megnyílt új üzletünk

Kedves Vásárlóink!

Megnyílt új áruházunk a XXIII. kerületben a Péter Apostol utcában!
Az új áruház címe:
1239 Budapest, Péter Apostol u. 3.
Tel: +36 1 209 - 2381
Mobil: +36 30 950 - 9078
E-mail: haraszti@benedekestsa.hu

Több mint kétezer négyzetméteren hatalmas árukészlettel, kiváló parkolási lehetőséggel, harminc év szakmai tapasztalatával várjuk régi, új és leendő vásárlóinkat.

A gyártó termékei

Aereco

Az Aereco intelligens szellőzési megoldásokat kínál családi házakba, lakásokba, társasházakba és középületekbe egyaránt. Termékpalettájába légbevezetők, légelvezetők, ventilátorok, hővisszanyerős szellőzések, intelligens szenzorok, tűzvédelmi megoldások és egyéb kiegészítők tartoznak. Az Aereco higroszabályozású szellőzési rendszere mérföldkőnek számít a vállalat történetében.

Mindennapokhoz igazodó szellőzés

Életünk jelentős részét zárt terekben töltjük, amelyek megfelelő szellőztetésének megoldása elengedhetetlen feladatnak számít. Ez különösképpen a rendkívüli hőszigeteléssel felszerelt otthonoknál látható, ahol a természetes légcsere gátolva van. A mai szellőzési rendszerek tökéletesen passzolva gondoskodnak a szükséges friss levegő meglétéről.

aereco rendszer 1200x600

Csak ott és ahol kell

Az energiatakarékos, páraszabályozott szellőzés az érzékelőknek köszönhetően csak a szükséges helyen lép működésbe.

Pára(higro)szabályozott légmennyiség

A rendszer egy ismert fizikai jelenséget felhasználva az áramlási keresztmetszetet a tér relatív páratartalmától függően szabályozza. A fizikai jelenség folyamán a páratartalom emelkedése következtében az egyes anyagok megnyúlnak, csökkenésére pedig összehúzódnak. Ilyen elven működnek a szerkezetben megtalálható zsaluk is.

A higroszabályozású technológiát légelvezetőkbe, illetve légbevezetőkbe integrálják be.

Lassabban koszolódó légcsatornák

A légcsatornák tisztításának gyakorisága jelentősen csökkenthető a szabályozott szellőzésnek köszönhetően, amely által a légcsatorna hálózat lassabban fog bekoszolódni. Ez nem csak idősporolás miatt fontos tulajdonság, hanem ezzel a szellőző vezetékben található ventilátor energia fogyasztása is jelentősen csökkenthető.

Kisebb légcsatorna igény

Kisebb légcsatorna kevesebb helyszükségletet igényel, ezáltal több hasznosítható terület marad az épületben. A kisebb átmérőjű légcsatorna a folyamatos légcserét eredményező páraszabályozott szellőzési rendszer miatt lehetséges.

Intelligens légelvezetők

A páraérzékelővel, mozgásérzékelővel CO2 vagy VOC érzékelővel rendelkező légelvezetők végzik a szennyezett, párás levegő eltűntetését. Ezeket a légelvezetőket a halk, kevés fogyasztású, központi ventilátorral kell összekötni.

Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap