Barion Pixel
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

Rólunk

Az Alcaplast vállalat 1998-ban került megalapításra, cseh családi vállalkozásként. Napjainkban már tizenegy külföldi leányvállalattal rendelkezik, és termékeit a világ több mint hetven országába exportálja. Az Alcaplast Közép- és Kelet-Európa legnagyobb szanitertechnikai berendezés gyártója, mely több mint 60 000m2 területen, több mint 600 féle terméket állít elő, többek között szelepeket, szifonokat, modulokat, zuhanyfolyókákat, padlócsatornákat, WC ülőkéket és számos más terméket állít elő.

Az Alcaplast rendkívül intenzíven terjeszkedik, amit elsősorban az Alca, prémium kategórás, kiváló minőséggel és érdekes dizájnnal rendelkező termékeinek köszönhet, melyeket a vállalat saját maga is tervez, és amelyek a maguk nemében seregnyi értékes díjat nyertek el, mint például a Red Dot Award 2014 - a FLAT típusú működtető nyomólapok kollekcióért, vagy akár az iF Design Award 2018 - a Night Light érintésmentes nyomólapokért.

alcaplast kep 1

Immáron sorozatban harmadszor védte meg előkelő pozícióját az Alcaplast többszáz cseh vállalkozás között, a „100 Legjobb Cseh Vállalkozás“ elnevezésű, a legsikeresebb cseh cégeket felvonultató szakmai versenyen, míg 2019-ben, a Radka Prokopová és František Fabičovic alkotta házaspár együtt nyerte el a rendkívül nagy renoméval rendelkező „A Cseh Köztársaság 2019 EY Vállalkozója” díjat. Az Alcaplast termékek egyaránt érvényesülnek új építésű házaknál, valamint az átépítéseknél és a rekonstrukcióknál. Az Alcaplast műszaki szakemberei rendkívül nagy súlyt fektetnek az összes termék tökéletességére, hibátlanságára és megbízhatóságára. Még mielőtt az Alcaplast termékek elhagynák a břeclavi gyártóüzem kapuját, szigorú minőségi tesztelésen esnek át.

Olyan termékeket létrehozni, amelyek megbízhatóan működnek, teljesítik a vásárlók elvárásait és javítják az éleletminőségüket, nos, ez az Alcaplast célja. Az Alcaplast a Cseh Köztársaság Szak-Nagykereskedések Szövetségének partnerei közé tartozik.

alcaplast kep 2

Várható szállítás: 3 munkanap