Barion Pixel
×
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

Bányai® - a név a magyar konyha- és fürdőszobabútor gyártásban a legmodernebb technikát és a tradicionális kézművességet képviseli.

A design és a kreativitás mellett a tartósságra való törekvés meghatározó szerepet játszik egy új Bányai® bútor születésénél. Célunk, hogy minden egyes bútorunk hosszú évekig szolgálja Önt. A legmodernebb bútoripari megoldások alkalmazása mellett, tömörfa és furnéros bútoraink frontjainak javarésze kézzel készül. A Bányai újra és újra a régi kézműves mesterek munkásságához nyúl vissza, mellyel egyben a hagyományokat is élteti.

A bútorok formaterveit a B4Design stúdiója alkotja. A Bányai Bútorok elképzeléseit és a fürdőszobabútorról alkotott elképzeléseit apró részleteséggel önti formába a Designercsapat. Környezettudatos látásmódjukkal legfőbb céljuk, hogy a termék megjelenése hosszú évek múltán is megőrizze frissességét. A gondos gyártás és az időtálló design egy igazi értékláncot eredményez, így a vásáréóinkat megkíméljük a szükségtelen kiadásoktól és a környezetünket is óvja a felesleges hulladékterheléstől.

A Bányai Bútorok  3000 négyzetméter alapterületű üzeme a Pilis medencében fekszik.  Az gyár építése 1992-ben kezdődött, és több lépcsőben valósult meg.  Az 1600-as években német ajkú kézművesek és földművesek települtek a térségbe. A Bányai Bútorok üzemében, az innen áthagyományozott kézművesség ötvöződik a modern technológiával. Itt gyártja konyhabútorait, fürdőszobabútorait  és Corian berendezéseit magas minőségben.

A gyár modern gépparkkal rendelkezik, számítógép vezérelte CNC gépek segítik a pontos munkát. Az asztalosüzem 50 embert foglalkozat, közülük sokan a kezdetek óta a Bányai Bútorok munkáját segítik. Fontosnak tartjuk a fiatalok felkarolását, így minden évben fogadunk asztalos tanulókat. A szakmai gyakorlaton lehetőségük nyílik a legmodernebb asztalosipari technológiák megismerésére. Az üzem sajátossága, hogy minden munkafolyamat egy területen zajlik, így gazdaságossá téve a működést.

Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap