Barion Pixel
×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 466-7315
1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
1239 Budapest, Péter Apostol utca 3. + 36 30 / 950-9078
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

 

A Danfoss egy szebb jövő építéséért a holnap világát működtető technológiákat tervez. Energiahatékony technológiáink lehetővé teszik „okos” közösségek és iparágak számára, hogy egészségesebb és kényelmesebb klímát teremtsenek épületeinkben és otthonainkban, és hogy több élelmiszert állítsanak elő, kevesebb pazarlás mellett.

Bepillantás a holnapba

Inspirációt szeretne meríteni azzal kapcsolatban, hogyan készülhet fel vállalata a jövő kihívásaira? Látogasson el tartalomközpontunkba a legfrissebb technológiai újítások és esettanulmányok megtekintéséhez.

danfoss marka leiras 1

A világ népességének növekedése és a városok felé irányuló migrációs trendek folyamatos igényt teremtenek a jobb infrastruktúra, a gyártás és a nehézipar iránt. Ezeknek az iparágaknak hatékonyan és megbízhatóan kell építeniük a lehető legalacsonyabb beruházási és működési költségek mellett, annak ellenére, hogy ingadozó keresleti ciklusokkal kell szembenézniük. A Danfoss műszerezési, vezérlési és energiahatékonysági megoldásai évtizedek óta szolgálják a gyártási helyek és a feldolgozó létesítmények fejlesztését világszerte, jelentősen hozzájárulva az új technológiákhoz és a költségmegtakarításokhoz. 

A friss, tiszta víz a civilizáció alapvető eleme – létfontosságú a mezőgazdaság számára és fontos az ipar számára. A Danfoss újszerű koncepciókat kínál értékes víz- és energiaforrásaink bővítéséhez. A fordított ozmózisos sótalanítástól a hagyományos víztermelésig, vízelosztásig és szennyvízkezelésig a Danfoss energiahatékony megoldásokat kínál. Ma már a vízfeldolgozás során is lehetséges energiát előállítani, kielégítve a teljes vízciklus energiaszükségletét.

danfoss marka leiras 2

 

Várható szállítás: 3 munkanap