Barion Pixel

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 466-7315
1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
1239 Budapest, Péter Apostol utca 3. + 36 30 / 950-9078
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Kiemelt ajánlataink

Kedves Vásárlóink!

Bemutatjuk az ARISTON elektromos vízmelegítőit, a Velis EVO családot. - maximális megtakarítás és totális komfort!
Gyors vízmelegítő, össze-téveszthetetlen olasz designnal. A dupla tartály technológia gyorsabban melegíti a vizet, és az Eco Evo funkció megjegyzi a felhasználó napi szokásait. A Velis Evo villanybojler elérhető 50, 80 és 100 L kivitelben. Lágy, gördülékeny vonalvezetés amely harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő bútoraihoz, berendezéseihez. Megnövelt tartósság a SMART öntisztító fűtőelemnek, a titánium tartalmú belső tartálynak köszönhetően. ABS biztonsági védelem energia vagy víz kimaradás esetén.

Ariston Velis EVO vízmelegítők

A gyártó termékei

Honeywell

A Honeywell szoftveripari és hagyományos ipari vállalat, mely világszerte szolgálja ki a különböző iparágakat specifikus megoldásaival, köztük épület-, otthon- és ipari vezérlési termékek, jármű és repülés technikai termékek és szolgáltatások, illetve nagy igénybevételre tervezett anyagok.
Központi célja a folyamatos fejlesztés a tiszta energia hatékony felhasználásának védelme, biztonsága, a vevői hatékonyság és a globalizáció érdekében.


A Honeywell azon munkálkodik, hogy egy minőségibb, fentarthatóbb, biztonságosabb világot teremtsen.

Tevékenységi területei:

  • Otthoni megoldások
  • Épületfelügyelet (Centraline, Integrált épületfelügyeleti rendszerek)
  • Ipari Biztonságtechnika (Tűzvédelem, Hordozható gázérzékelők, Egyéni védőeszközök)
  • Biztonságtechnika
  • Ipari automatizálás és műszerezés

Honeywell Füst és hőérzékelők

A Honewell X-Series füst- és hőérzékelő termékcsalád egy ideális választás, telepítése egyszerű, teljesítménye kiváló. A termékcsalád vészjelzői vezeték nélküli kapcsolattal tudnak egymáshoz kapcsolódni így riasztó láncként is működtethetők. A készülékek illetéktelen eltávolítás ellen védett kialakítással rendelkeznek. A készülékek karbantartásmentesek, hiszen nincsen cserélendő alkatérsz. 

honeywell x fusterzekelo 1200x600

Honeywell szénmonoxid érzékelő

Nem mindegy milyen típusú érzékelőt használ, ha a Honeywell X-Series szénmonoxid érzékelő készülékei közül választ szeretteit biztonságban tudhatja.
Az X-Series család készülékein tesztelheti a CO érzékelő szenzor működését is az alacsony gázkoncentráció mérési üzemmóddal. A pára sem jelent gondot a készülékeknek, így a fürdőszobában is elhelyezheti.
A LED-es fényjelzés helyett némelyik érzékelő nagyméretű, lényegretörő riasztási üzenettel közli felénk a vészhelyzetet és a teendőket.

honeywell szenmonoxid erzekelo xc100d 1200x600

Gázérzékelő készülékek

A Honeywell piacvezető a gázérzékelő készülékek területén.
Főzéshez és fűtéshez kétféle gázt használhat, az egyik a vezetékes földgáz, a másik a PB (propán-bután) tartályos vagy palackos gáz. Mindkét formájában biztonságos energiaforrásnak számít, ám szivárgása robbanást és tüzet okozhat.
A Honeywell kifejlesztett egy a földgáz és egy a PB gáz szivárgását észlelő készüléket.


A gázszivárgást érzékelő készülékek kielégítik a lakás-, ház- és nyaraló háztulajdonosok, illetve az intézmények igényeit is. A készülékek szerkezete megerősített, egyszerű a felszerelésük, megbízhatóak. Teljeskörűen képesek működtetni a beépített riasztó relének köszönhetően a gáz automatikus elzárására az alaphelyzetben nyitott, illetve zárt mágnesszelepeket. Rendelkeznek LED állapotjelzővel, amiről könnyedén leolvasható a riasztás, a hiba és a tápellátás.

 

Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap