Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Honeywell termékek

A Honeywell szoftveripari és hagyományos ipari vállalat, mely világszerte szolgálja ki a különböző iparágakat specifikus megoldásaival, köztük épület-, otthon- és ipari vezérlési termékek, jármű és repülés technikai termékek és szolgáltatások, illetve nagy igénybevételre tervezett anyagok. Központi célja a folyamatos fejlesztés a tiszta energia hatékony felhasználásának védelme, biztonsága, a vevői hatékonyság és a globalizáció érdekében.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál
A Honeywell azon munkálkodik, hogy egy minőségibb, fentarthatóbb, biztonságosabb világot teremtsen.

Tevékenységi területei:

  • Otthoni megoldások
  • Épületfelügyelet (Centraline, Integrált épületfelügyeleti rendszerek)
  • Ipari Biztonságtechnika (Tűzvédelem, Hordozható gázérzékelők, Egyéni védőeszközök)
  • Biztonságtechnika
  • Ipari automatizálás és műszerezés

Honeywell Füst és hőérzékelők

A Honewell X-Series füst- és hőérzékelő termékcsalád egy ideális választás, telepítése egyszerű, teljesítménye kiváló. A termékcsalád vészjelzői vezeték nélküli kapcsolattal tudnak egymáshoz kapcsolódni így riasztó láncként is működtethetők. A készülékek illetéktelen eltávolítás ellen védett kialakítással rendelkeznek. A készülékek karbantartásmentesek, hiszen nincsen cserélendő alkatérsz. 

honeywell x fusterzekelo

Honeywell szénmonoxid érzékelő

Nem mindegy milyen típusú érzékelőt használ, ha a Honeywell X-Series szénmonoxid érzékelő készülékei közül választ szeretteit biztonságban tudhatja.
Az X-Series család készülékein tesztelheti a CO érzékelő szenzor működését is az alacsony gázkoncentráció mérési üzemmóddal. A pára sem jelent gondot a készülékeknek, így a fürdőszobában is elhelyezheti.
A LED-es fényjelzés helyett némelyik érzékelő nagyméretű, lényegretörő riasztási üzenettel közli felénk a vészhelyzetet és a teendőket.

honeywell szenmonoxid erzekelo xc100d

Gázérzékelő készülékek

A Honeywell piacvezető a gázérzékelő készülékek területén.
Főzéshez és fűtéshez kétféle gázt használhat, az egyik a vezetékes földgáz, a másik a PB (propán-bután) tartályos vagy palackos gáz. Mindkét formájában biztonságos energiaforrásnak számít, ám szivárgása robbanást és tüzet okozhat. A Honeywell kifejlesztett egy a földgáz és egy a PB gáz szivárgását észlelő készüléket.


A gázszivárgást érzékelő készülékek kielégítik a lakás-, ház- és nyaraló háztulajdonosok, illetve az intézmények igényeit is. A készülékek szerkezete megerősített, egyszerű a felszerelésük, megbízhatóak. Teljeskörűen képesek működtetni a beépített riasztó relének köszönhetően a gáz automatikus elzárására az alaphelyzetben nyitott, illetve zárt mágnesszelepeket. Rendelkeznek LED állapotjelzővel, amiről könnyedén leolvasható a riasztás, a hiba és a tápellátás.

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}