Barion Pixel
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

4/2 literes WC öblítés

Keramag

A formák és a tér harmóniája

A hazánkban még kevéssé ismert Keramag élen jár az elsőosztályú szaniterek gyártásában. A Keramag szaniterek design-ja tükrözi az elkötelezettséget a kiváló minőségű, speciális termékek mellett. Tervezői a hétköznapi fürdőszobai berendezéseket is új köntösbe bújtatják, hogy azok megfeleljenek a legmodernebb formai követelményeknek is. A Keramagnál kiállnak a nagyszerű személyiség, az esztétika és a minőség mellett épp úgy, mint a kortalan design mellett. Időtlen stílusú termékeik túlélik a rövid életű kortárs trendeket és illeszkednek a modern-klasszikus fürdőszobai enteriőrökbe is. Szanitereik a korszerű design ellenére szerényen olvadnak bele bármilyen fürdőszoba miliőjébe.

keramag furdoszoba 2 1200x600

KeraTect - Az első kerámiamáz 30 éves garanciával

A KeraTect egy modern, innovatív és egyedülálló kerámiamáz-típus. Ez a kerámiamáz a KERAMAG márkájú kerámiatermékekre a gyártás során kerül fel, mintegy 1200°C hőmérsékleten.
A bevont kerámia pórusmentes, felülete szélsőségesen sima, így hatékonyan gátolja meg a szennyeződések, a vízkő és a baktériumok megtelepedését. Ennek köszönhetően a tisztítás során nem kell agresszív tisztítószereket használni, elegendő a kerámiát egy puha ronggyal vagy szivaccsal letörölni.
A KeraTect kerámia már nem csak a tisztítószerekre fordított összeget csökkenti, óvja a környezetet, hanem időtálló csillogást biztosít a kerámiatermékeknek, és fényesebb, mint a hagyományos kerámiamázak. A felület időtállósága és kopásállósága garantált, ezért a KeraTect az első olyan kerámiamáz a világon, amelyre a gyártó 30 év garanciát biztosít.

Renova Nr. 1 és Renova Nr. 1 Plan

A modern fürdőszobákkal szemben támasztott követelményeknek maximálisan megfelelő időtlen organikus formák, széles klasszikus és bútoros mosdó kínálat, fali wc kagylók  és bidék, vizeldék. A kerámia termékekhez elegáns fürdőszobabútorok és tükrösszekrények társulnak három színben.
A Renova Nr. 1 sorozatból nem hiányozhat a Rimfree öblítőperem nélküli fali wc sem, mely gondoskodik a mindennapokban szükséges higiéniáról.

4/2 literes WC öblítés

A Keramag wc csészéi olyan speciális belső kialakítást kaptak, ami lehetővé teszi, hogy akár 2-4 liter vízzel öblíthetőek legyenek. Ilyen wc-k alkalmazásával egy átlagos négyszemélyes család heti vízmegtakarítása elérheti a 420 litert is, ami évente akár 21.840 liter vizet is jelenthet! A Keramag ezzel teljesíti az egyre gyakrabban alkalmazott LEED és BREAM szabványok környezetbarát és takarékos épületekre vonatkozó követelményeit.

Kisméretű fürdőszobai koncepció

Vannak helyiségek, ahol minden centiméter számít. A kisméretű fürdőszobák felszereléséhez a Keramag termékei között jó néhány megfelelő, lerövidített termék található az iCon xs, a Joly és a Renova Nr. 1. termékei között. A helytakarékos családok érdekes és átgondolt módon kombinálják a kerámiákat és a bútorokat.
Amennyiben egy ténylegesen kisméretű vagy egy vendégfürdőszobát kell felszerelnie, a legjobb választás a Joly termékcsalád. A tárolófelülettel ellátott mosdótálat és a kisméretű wc-kagylót ugyanis akár félig a falba süllyesztett vizeldével is ki lehet egészíteni.

keramag furdoszoba 1200x600

Várható szállítás: 3 munkanap