Barion Pixel
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

Marmorin

A fürdőszoba az a hely, ahol találkozunk önmagunkkal

A Marmorin kínálatában megjelenő rendkívüli formákat, az óriási kényelmet biztosító használatot, egyértelműen a magas színvonalú kivitelezés és tervezés garantálja. Az aprólékos, pontról pontra megalkotott termékeket a legjobb minőségű alapanyagok varázsolják igazán egyedivé és exkluzivvá. A Marmorinnak köszönhetően fürdőszobájába nap mint nap betérve újra és újra átélheti a termékeik által nyújtott érzékiséget. Szinte minden mosdóhoz találhat egy termékcsaládon belüli kádat is. Ennek az ügyfélorientált választéknak hála Ön is saját igényeinek megfelelően teremtheti meg fürdőszobájában a megálmodott összhangot.

marmorin kad 1 1200x600

Esztétikus és felhasználóbarát

A Marmorin filozófiájának alapja, hogy felhasználóbarát és esztétikus tárgyakat készítsen. Mosdói öntött márvány alapanyaga többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális designer változatokat is jelent.

A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mosdó, zuhanytálca, vagy akár fürdőkád megoldások mellett dönt. Termékeikkel megszólítanak és magukkal ragadnak mindenkit, aki fogékony a sugárzó, mégis kifinomult eleganciára. A korszakalkotóan tökéletes öntött márvány alapanyag, a lágy vonalvezetés, és a funkcionalitás mind-mind hozzájárulnak a termékeik kényelemmel fűszerezett, örömteli használatához.

Beszédes számok

Széles termékpalettáján a Marmorin több mint 900 mosdótál modellt, 270 konyhai mosogatót, 50 zuhanyzótálcát és 30 fürdőkádmodellt vonultat fel.

marmorin kad 1200x600

Marmorin a konyhában is

A konyhai termékeik szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosítanak tulajdonosaiknak. Természetes dolog, hogy a konyhában is olyan elemeket szeretne látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. Így konyhai termékeik (mosogató, mosogatótálca) esetében is 12-féle színárnyalat közül választhat, arról nem is beszélve, hogy ezek mindegyikére jellemző a finom vonalvezetés és a letisztult formavilág. A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen a Marmorin által kifejlesztett Magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik!

Álom kollekció

A Marmorin azokról sem feledkezik meg, akiknek a kiváló terméktulajdonságok mellett, vagy még azokat megelőzve is elsősorban a formatervezés, a design, az esztétikai különlegesség a döntő szempont a választásukban. Számukra kínálják a különleges darabokat tartalmazó Álom kollekciót, amelynek képviselőit neves formatervezők alkották meg. Az Álom kollekció különlegességét bizonyítják azok az elnyert elismerések, díjak, amelyeket világszerte megkapott már különböző megmérettetések során.

marmorin mosogato 1200x600

Várható szállítás: 5 munkanap
Várható szállítás: 5 munkanap
Várható szállítás: 5 munkanap
Várható szállítás: 5 munkanap
Várható szállítás: 5 munkanap
Várható szállítás: 5 munkanap
Várható szállítás: 5 munkanap
Várható szállítás: 5 munkanap
Várható szállítás: 5 munkanap
Várható szállítás: 5 munkanap
Várható szállítás: 5 munkanap
Várható szállítás: 5 munkanap
Várható szállítás: 5 munkanap
Várható szállítás: 5 munkanap