Barion Pixel

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 466-7315
1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
1239 Budapest, Péter Apostol utca 3. + 36 30 / 950-9078
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

Az RBM a kezdetektől fogva a legnagyobb technológiai tartalommal rendelkező víz-, fűtés- és szaniterrendszerek és alkatrészek fejlesztésében hisz: ez az a terep, amely lehetővé tette számunkra, hogy mindig előnyt élvezzünk a versenytársakkal szemben, megcélozva a terjeszkedési réseket az ágazatokban. klímakomfort, hatékonyság és folyadékelosztás.

Történelmünk során mi, az RBM-nél, félelem nélkül küzdöttük meg a külföldi piacokat a hazai piac iránti elkötelezettséggel, nyitottuk meg a szemünket és az elmét új terek meghódítására az egyre kiterjedtebb szakértelem és know-how megszerzésével.

rbm logo marka leiras 1

Gyártási kapacitásaink folyamatos fejlesztése , valamint a célzott kiszervezés csak a nagy szakosodást igénylő alkatrészeket korlátozta, teljes kontrollt biztosított a termékminőség felett.

Ahhoz, hogy csúcsminőséget kínálhasson a piacnak, az RBM minden termékét házon belül fejleszti, a vállalati technikusok által tervezett és elkészített öntőformáktól az ügyfélszolgálatig, egy képzett szakembergárda technikai támogatására támaszkodva.

Évtizedről évtizedre az RBM egyre több tapasztalatra tett szert egy gyorsan növekvő világban, amely évről évre megtalálja a helyét és virágzik a stratégiáknak és értékeknek köszönhetően, amelyek a megfelelő időben a megfelelő választásnak bizonyultak.

rbm logo marka leiras 2

Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
 

RBM vízszűrő BB 1/2 col 300 mikron

Legutóbbi ár:
6.801 Ft