Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

A gyártó termékei

Az RBM a kezdetektől fogva a legnagyobb technológiai tartalommal rendelkező víz-, fűtés- és szaniterrendszerek és alkatrészek fejlesztésében hisz: ez az a terep, amely lehetővé tette számunkra, hogy mindig előnyt élvezzünk a versenytársakkal szemben, megcélozva a terjeszkedési réseket az ágazatokban. klímakomfort, hatékonyság és folyadékelosztás.

Történelmünk során mi, az RBM-nél, félelem nélkül küzdöttük meg a külföldi piacokat a hazai piac iránti elkötelezettséggel, nyitottuk meg a szemünket és az elmét új terek meghódítására az egyre kiterjedtebb szakértelem és know-how megszerzésével.

rbm logo marka leiras 1

Gyártási kapacitásaink folyamatos fejlesztése , valamint a célzott kiszervezés csak a nagy szakosodást igénylő alkatrészeket korlátozta, teljes kontrollt biztosított a termékminőség felett.

Ahhoz, hogy csúcsminőséget kínálhasson a piacnak, az RBM minden termékét házon belül fejleszti, a vállalati technikusok által tervezett és elkészített öntőformáktól az ügyfélszolgálatig, egy képzett szakembergárda technikai támogatására támaszkodva.

Évtizedről évtizedre az RBM egyre több tapasztalatra tett szert egy gyorsan növekvő világban, amely évről évre megtalálja a helyét és virágzik a stratégiáknak és értékeknek köszönhetően, amelyek a megfelelő időben a megfelelő választásnak bizonyultak.

rbm logo marka leiras 2

Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap