Barion Pixel
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

Remeha

A legmagasabb követelményeknek is minden tekintetben megfelelő, kitűnő minőségű és hosszú élettartamú kondenzációs kazánok 1978-as megjelenése a Remeha gyárhoz kapcsolódik és igazi előrelépést jelentett a kazántechnikában.

A Remeha kondenzációs technológia

A kondenzációs technika lényege, hogy a forró füstgázban jelenlevő vízgőzt lecsapatja és a halmazállapot változás során felszabaduló rejtett hőt is fűtésre használja. A maradék lehűlt égéstermék a külső térbe jutva sokkal kevésbé kártékony, mint az eddig ismert elődök esetében. A kondenzációs kazánok már mindenképpen zárt égésterű berendezések, tehát saját külső levegő ellátással rendelkeznek, így az égéshez nem használják a lakótér levegőjét. Az égéstermékek nem kerülhetnek vissza a lakás légterébe, megszűnik a szén-monoxid mérgezés veszélye.
A modern kondenzációs kazán nem csak az energiafogyasztás szempontjából jelent előrelépést. A fűtés hatékonysága jóval alacsonyabb beruházási költség mellett jóval nagyobb mértékben növelhető, mint a nyílászárók cseréjével vagy a lakás szigetelésével.
Éppen ezért ár-érték arányt tekintve a legkedvezőbb, leggyorsabb és leggazdaságosabb energetikai beruházás számunkra a kondenzációs kazán.

Remeha kazán

A kondenzációs technológia alapja az, hogy a füstgázok erőteljes lehűtésével a füstgázveszteséget nem csak az úgynevezett érzékelhető hőtartományban, hanem a vízgőz égéstermék kondenzációja által a párolgáshő hasznosítása révén is minimálisra csökkentjük. Az így hasznosított energiatöbblet biztosítja a kiemelkedő hatásfokot. A kondenzációs technológia és a folyamatos tüzelésoldali szabályozás a jelentős tüzelőanyag megtakarításon túl lehetővé teszi, hogy a kazánok károsanyagkibocsátása a lehető legkisebb legyen. A biztonság pedig a legmagasabb, ugyanis a szénmonoxid veszély a zárt égéstér miatt kizárható.

rermeha calora tower 1200x600

Hatásfok

A legmagasabb! A hőtermelő (kazán, cirkó) megvásárlásnál nem árt, ha tudjuk a hatásfok és az éves hatásfok közötti különbséget. Amíg a hatásfok a kazán vagy cirkó névleges terhelésénél mért érték, az éves hatásfok a fűtési üzemviszonyok figyelembe vételével mért éves átlag. Egy jól méretezett – az épület hőveszteségéhez illesztett – kazán a fűtési szezonban csak igen rövid ideig, általában egy-két napig működik teljes terheléssel. A fűtési időszak nagyobb részében a fűtőberendezés és a hőtermelő is csak fél, vagy annál kisebb terhelésen üzemel. A hagyományos kazánok csökkentett terhelés mellett – ún. részleges kiterheltségnél – alacsonyabb, sőt gyakran lényegesen alacsonyabb hatásfokkal működnek, mint teljes terhelésnél. A részterheléshez tartozó hatásfok, más néven hasznosítási fok a részterhelés mértékétől függően változik.

80 éves tapasztalat

Magyarországon 1989 óta van jelen a Remeha márka az ipari kazánok területén, a lakossági termékek bevezetésére 2008-ban került sor.

 

Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap