Barion Pixel
×
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

Siemens - válaszok az infrastruktúrára

A Megatrendek a jövőbe vezetnek

A megatrendek – a demográfiai változások, az urbanizáció, a klímaváltozás és a globalizáció – alakítják mai világunkat. Ezek példátlan változásokat okoznak mindennapi életünkben csakúgy, mint a gazdasági világban.

Csak az innovatív megoldások képesek választ adni ezekre a kérdésekre

A 160-éven keresztül végzett fejlesztés és kutatás, a mérnöki tehetség, a több mint 50,000 aktív szabadalom mind ékes bizonyítéka a Siemens stabil hátteret kínáló ügyféltámogatásának, melyet az egészségügy, az energiaszektor, az ipar és az infrastruktúra területén fejt ki –globálisan és lokálisan egyaránt.

siemens 1200x600

Környezettudatos termékek

A Siemens vállalat széles termékválasztékában megtalálható termékek természettudatosság jegyében születnek és magas szintű biztonságot, életminőséget kínálnak.

Például a Synco living okos otthoni automatizálási rendszer, amelyet családi házakhoz, lakásokhoz terveztek, tökéletesen illeszkedik minden felhasználói igényhez. Mindent egy kezelő központról, vagy okos készülékeinkről lehet irányítani. Egyik sajátossága, hogy minden helyiség külön-külön szabályozható.

Produktivitás- és hatékonyságnövelés

A Building Technologies intelligens, integrált megoldásokat kínál ipari felhasználóknak, magánszemélyeknek és közületeknek egyaránt. A termékek, rendszerek, megoldások, a kapcsolódó elektromos installációs technológia szerviz szolgáltatásai, az épületautomatizálás, a tűz- és elektronikai biztonsági megoldások az épület teljes életciklusa alatt biztosítják:

  • az optimális komfortot és a maximális energiahatékonyságot az épületekben
  • a termelékenységet, a biztos üzemvitelt
  • a folyamatok, a vagyontárgyak és az emberek biztonságát

Folyamatos fejlesztés

Az innováció a vállalt sikerének kulcsa, így a kutatás-fejlesztés kimagasló szerepet játszik fejlődésükben és gondolkodásmódjukban. Céljai közt szerepel, hogy az egyes felhasználói igényeknek megfelelően minden üzleti területen kimagasló helyet érjenek el fejlesztéseikkel.

Számos innováció

A Siemens vállalat számos innovációt hozott, amelyek segítenek ügyfeleiknek, mint:

  • páciensre szabott gyógyszer
  • nonstop gyártás
  • gyártás digitalizálása
  • rugalmas tömeggyártás
  • digitális kontrol