Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 466-7315
1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
1239 Budapest, Péter Apostol utca 3. + 36 30 / 950-9078
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Megnyílt új üzletünk

Kedves Vásárlóink!

Megnyílt új áruházunk a XXIII. kerületben a Péter Apostol utcában!
Az új áruház címe:
1239 Budapest, Péter Apostol u. 3.
Tel: +36 1 209 - 2381
Mobil: +36 30 950 - 9078
E-mail: haraszti@benedekestsa.hu

Több mint kétezer négyzetméteren hatalmas árukészlettel, kiváló parkolási lehetőséggel, harminc év szakmai tapasztalatával várjuk régi, új és leendő vásárlóinkat.

A gyártó termékei

Technik Cool Hőszivattyú

Az épületgépészeti piacon egyre nagyobb területen szereplő Technik Therm márka mögött egy teljes egészében magyar tulajdonban lévő cégcsoport áll. A Technik Therm brand minden olyan termékcsoportot lefed, ami az Ön otthonában a jó közérzetet adó meleg biztosításához elengedhetetlen lehet. A fűtési körök rendezettségét szolgáló osztó-gyűjtő dobozoktól kezdve a korszerű zónavezérlőkön át a fűtés alapját biztosító radiátorokig és csővezetékekig. A Technik Cool levegő-víz hőszivattyúk is ezen termékkörök közt találhatóak meg, amely hőszivattyúk a kínálat-kereslet végetnemérő versenyében professzionális minőséget képviselnek megfizethető áron.

Mi is az a Technik Cool?

A Technik Cool termékei DC inverteres, multifunkciós, levegő-víz hőszivattyúk, melyek az épületet körülölelő levegő hőenergiájának felhasználásával a helyiség fűtésére vagy nyári napokon akár a hűtésre is szolgál. A Technik Cool hőszivattyúk ezen felül képesek fedezni akár a ház lakóinak használati melegvíz igényét is.

technik cool levego viz hoszivattyu 2 1200x600

A tények sem hazudnak

Egy háztartásban a hőszivattyú használata nagymértékben, akár 40%-kal is képes csökkenteni a fűtés, a hűtés és a meleg víz előállítás költségeit.

Otthonában megújuló környezeti energiát felhasználva nem csak hogy kíméli a Föld energiatartalékait, de csökkenti a globális és regionális károsanyagkibocsátást is és ezzel Ön és családja ökológiai lábnyomát is.

Kiváló döntés, mert…

  • Kitűnő higiéniát biztosít (a rendszer a vizet éjszakánként képes 70°C-ig felmelegíteni, ezzel megakadályozva a baktériumok szaporodását)
  • Programozhatóságának köszönhetően akár a téli időszakban, akár hosszabb távollét esetén 10-15 °C fok között tartja a hőmérsékletet
  • Csendes működési zajjal jár, így még nyugalmasabb estének nézhet elébe (kevesebb, mint 3 dB)
  • A speciálisan huzagolt réz csövek 8%-kal is képesek növelni a hőcserélők teljesítményét
  • A hőcserélők korrózióálló bevonatának köszönhetően hatékonysága 5%-kal magasabb
  • Rendelkezik esztétikus szabályzó rendszerrel
  • Padló-és felületfűtési rendszerekhez
  • Használata roppant kényelmes
  • Alkalmas HMV előállítására