Barion Pixel
×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 466-7315
1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
1239 Budapest, Péter Apostol utca 3. + 36 30 / 950-9078
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Kiemelt ajánlataink

Kedves Vásárlóink!

Bemutatjuk az ARISTON elektromos vízmelegítőit, a Velis EVO családot. - maximális megtakarítás és totális komfort!
Gyors vízmelegítő, össze-téveszthetetlen olasz designnal. A dupla tartály technológia gyorsabban melegíti a vizet, és az Eco Evo funkció megjegyzi a felhasználó napi szokásait. A Velis Evo villanybojler elérhető 50, 80 és 100 L kivitelben. Lágy, gördülékeny vonalvezetés amely harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő bútoraihoz, berendezéseihez. Megnövelt tartósság a SMART öntisztító fűtőelemnek, a titánium tartalmú belső tartálynak köszönhetően. ABS biztonsági védelem energia vagy víz kimaradás esetén.

Ariston Velis EVO vízmelegítők

A gyártó termékei

Viessmann kazán és hőszivattyú

Családi vállalkozásként alapították 1917-ben, mára 11 országban található, 22 gyártóegységgel, 74 országra kiterjedő értékesíti szervezettel és 120 kereskedelmi kirendeltségével a Viessmann egy nemzetközileg elismert márkává nőtte ki magát.

Viessmann Technika Dombóvár Kft.

2007-től csatlakozott a Viessmann csoporthoz. Azóta aktívan részt vesz a hazai és a nemzetközi piacot ellátó kiváló minőségű, környezetvédelmi igényeket maximálisan kielégítő kazánokkal.
A Csoporthoz való csatlakozást követően a Viessmann Technika Dombóvár fő profilja a lakossági biomassza kazánok előállítása, emellett jelentőős mértékű az ipari kazánok gyártása is.

Megoldást kínál minden alkalmazási területre

A Viessmann Csoport nemzetközileg egyike a fűtő-, ipari- és hűtőrendszerek vezető gyártóinak. Teljes termékpalettája a 1,5 – 120 000 kilowatt teljesítményű rendszereivel személyre szabott megoldásokat kínál mind az összes alkalmazási terület, mind az összes energiahordozó részére.

Viessman hűtési-, fűtési rendszerek

A Viessmann fűtési rendszerek

Gyakran elavult technológiákon alapszik a hőellátás, a Viessmann rendelkezik minden korszerűsítéssel és technológiai programmal. minden esetben, személyre szabott mérlegelés és alapos átgondolás után választja ki a megfelelő megoldást. Így a Viesmann termékkínálatában minden hőellátással kapcsolatos feladatra létezik megoldás.

Ipari rendszerek a Viessmanntól

Versenyelőnyt, üzemi költséget és károsanyag kibocsájtást csökkentést képez a hatékony ipari energiaszolgáltatást jelentő hozzájárulás. A Viessmann széleskörű rendszermegoldásokat kínál ehhez, amelyek: gazdaságos gőz- (120 tonna/óráig), hő- (120 MW-ig), hűtés- (2 MW-ig) és áramellátást (50 MW-ig) biztosítanak. Ezekhez a rendszerekhez bármilyen energiahordozó használható - fosszilis tüzelőanyagok, biomassza és hulladékhő éppúgy, mint a talaj vagy a külső levegő hője vagy az ipari folyamatok során keletkező hulladékhő.
A Viessmann a fogyasztás, energiatermelés, és az ellátási struktúra teljes rendszerén alapuló energiakoncepciókat tervez és fejleszt.

Hűtési rendszerek a Viessmanntól

Innovatív hűtési rendszerek, megoldások a Viessmanntól: központi hűtéssel rendelkező és csatlakozásra kész kivitelű hűtő-, mélyhűtőpultok, lamellás termékek, kombinált berendezések, hőszabályozott hűtőterek, hűtőcellák-, berendezések, tartozékok, illetve szereléssel és karbantartással kapcsolatos szolgáltatások.

Komplett termékprogram a Viessmannnál

A Viessmann széles termékpalletája minden alkalmazási területre, a 1,5 … 120 000 kilowatt egyégteljesítményű rendszereivel egyedi megoldásokat kínál, bármilyen energiahordozó számára.
Ebbe beletartoznak a kondenzációs fali-, állókazánok, gázmotorok.
a Viessmann kínálatába tartoznak a megújuló energiával működő rendszerek is, mint például: sík-, vákuumcsöves kollektorok, speciális kazánok, tüzelőberendezések, talaj, talajvíz-, illetve a környezeti levegő hőjének hasznosítására alkalamas hőszivattyúk és fotovoltaikus rendszerek.

A Viessmann kiegészítő szolgáltatásokat nyújt komplett termékprogramjához.

Viessmann hőszivattyú