Barion Pixel
×
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

Viessmann kazán és hőszivattyú

Családi vállalkozásként alapították 1917-ben, mára 11 országban található, 22 gyártóegységgel, 74 országra kiterjedő értékesíti szervezettel és 120 kereskedelmi kirendeltségével a Viessmann egy nemzetközileg elismert márkává nőtte ki magát.

Viessmann Technika Dombóvár Kft.

2007-től csatlakozott a Viessmann csoporthoz. Azóta aktívan részt vesz a hazai és a nemzetközi piacot ellátó kiváló minőségű, környezetvédelmi igényeket maximálisan kielégítő kazánokkal.
A Csoporthoz való csatlakozást követően a Viessmann Technika Dombóvár fő profilja a lakossági biomassza kazánok előállítása, emellett jelentőős mértékű az ipari kazánok gyártása is.

Megoldást kínál minden alkalmazási területre

A Viessmann Csoport nemzetközileg egyike a fűtő-, ipari- és hűtőrendszerek vezető gyártóinak. Teljes termékpalettája a 1,5 – 120 000 kilowatt teljesítményű rendszereivel személyre szabott megoldásokat kínál mind az összes alkalmazási terület, mind az összes energiahordozó részére.

Viessman hűtési-, fűtési rendszerek

A Viessmann fűtési rendszerek

Gyakran elavult technológiákon alapszik a hőellátás, a Viessmann rendelkezik minden korszerűsítéssel és technológiai programmal. minden esetben, személyre szabott mérlegelés és alapos átgondolás után választja ki a megfelelő megoldást. Így a Viesmann termékkínálatában minden hőellátással kapcsolatos feladatra létezik megoldás.

Ipari rendszerek a Viessmanntól

Versenyelőnyt, üzemi költséget és károsanyag kibocsájtást csökkentést képez a hatékony ipari energiaszolgáltatást jelentő hozzájárulás. A Viessmann széleskörű rendszermegoldásokat kínál ehhez, amelyek: gazdaságos gőz- (120 tonna/óráig), hő- (120 MW-ig), hűtés- (2 MW-ig) és áramellátást (50 MW-ig) biztosítanak. Ezekhez a rendszerekhez bármilyen energiahordozó használható - fosszilis tüzelőanyagok, biomassza és hulladékhő éppúgy, mint a talaj vagy a külső levegő hője vagy az ipari folyamatok során keletkező hulladékhő.
A Viessmann a fogyasztás, energiatermelés, és az ellátási struktúra teljes rendszerén alapuló energiakoncepciókat tervez és fejleszt.

Hűtési rendszerek a Viessmanntól

Innovatív hűtési rendszerek, megoldások a Viessmanntól: központi hűtéssel rendelkező és csatlakozásra kész kivitelű hűtő-, mélyhűtőpultok, lamellás termékek, kombinált berendezések, hőszabályozott hűtőterek, hűtőcellák-, berendezések, tartozékok, illetve szereléssel és karbantartással kapcsolatos szolgáltatások.

Komplett termékprogram a Viessmannnál

A Viessmann széles termékpalletája minden alkalmazási területre, a 1,5 … 120 000 kilowatt egyégteljesítményű rendszereivel egyedi megoldásokat kínál, bármilyen energiahordozó számára.
Ebbe beletartoznak a kondenzációs fali-, állókazánok, gázmotorok.
a Viessmann kínálatába tartoznak a megújuló energiával működő rendszerek is, mint például: sík-, vákuumcsöves kollektorok, speciális kazánok, tüzelőberendezések, talaj, talajvíz-, illetve a környezeti levegő hőjének hasznosítására alkalamas hőszivattyúk és fotovoltaikus rendszerek.

A Viessmann kiegészítő szolgáltatásokat nyújt komplett termékprogramjához.

Viessmann hőszivattyú