Barion Pixel
×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 466-7315
1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
1239 Budapest, Péter Apostol utca 3. + 36 30 / 950-9078
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Kiemelt ajánlataink

Kedves Vásárlóink!

Bemutatjuk az ARISTON elektromos vízmelegítőit, a Velis EVO családot. - maximális megtakarítás és totális komfort!
Gyors vízmelegítő, össze-téveszthetetlen olasz designnal. A dupla tartály technológia gyorsabban melegíti a vizet, és az Eco Evo funkció megjegyzi a felhasználó napi szokásait. A Velis Evo villanybojler elérhető 50, 80 és 100 L kivitelben. Lágy, gördülékeny vonalvezetés amely harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő bútoraihoz, berendezéseihez. Megnövelt tartósság a SMART öntisztító fűtőelemnek, a titánium tartalmú belső tartálynak köszönhetően. ABS biztonsági védelem energia vagy víz kimaradás esetén.

Ariston Velis EVO vízmelegítők

A gyártó termékei

A svájci Zehnder cégcsoport leányvállalata a Zehnder GmbH. Egyedi formatervezésű rediátorok gyártásával foglalkoznak, szerepük piacvezető.
Kezdetben csak radiátorok gyártásával foglalkoztak, mára fűtés, hűtés és szellőző rendszer gyártással és forgalmazással.

A Zehnder sratégiája

A Zehnder cégcsoport a változásban, fejlődésben hisz, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy világszerte vezető szerepet töltenek be radiátor gyártásban. Számos üzleti tevékenységgel felhagytak, hogy a fő profiljukra tudjanak megfelelően koncentrálni.
Az új század, új termékkört hozott a Zehnder számára, a csendes hűtés és a komfort ventillációs területeket.

Vezető pozíció betöltése

A Zehnder vezető szerepe elsősorban annak köszönhető, hogy folyamatosan fejleszt, megújít.
Minden területre nagy figyelmet fordítanak, eladóik vásásló orientáltak és szakképzettek, gépeiket folyamatosan cserélik az új szabványoknak megfelelően, új gyártási technikákat fejlesztenek ki. Az újításaiknak köszönhetően költségtakarékosabbak és mindig a legjobb minőségben állítják elő termékeiket.
A Zehnder radiátorai alumíniumból készülnek, ami könnyen újra hasznosítható, élettartama is hosszú.

Zehnder törekszik minden lakókörnyezethez megfelelő radiátort biztosítani

Így radiátorait használhatják a fürdőszobában, nappaliban, hálószobában, étkezőben, konyhában, előszobában, irodában. Emellett a radiátorok stílusukban megfelelnek a modern, a designos, a klasszikus, és a minimalista. Kivitelezésükben a radiátorok elérhetőek elemes konstrukcióban, konvektor, fűtőfal, fűtőpad, és fürdőszobai törölközőszárító radiátor formájában is.
A Zehnder radiátorok szinte kivétel nélkül mind működtethetőek központi fűtésre kapcsolva és elektronikusan is.

 

Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap