Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Lowara TP1 kondenzvíz átemelőLowara TP1 kondenzvíz átemelő
Lowara TP1 kondenzvíz átemelőLowara TP1 kondenzvíz átemelő
Lowara TP1 kondenzvíz átemelőLowara TP1 kondenzvíz átemelő
Lowara TP1 kondenzvíz átemelőLowara TP1 kondenzvíz átemelő

Lowara TP1 kondenzvíz átemelő

Cikkszám: 609800001
44.458 Ft
Áfa-val
A Lowara TP1 kondenzvíz átemelő kondenzációs kazánokhoz és légkondicionáló rendszerekhez beépített visszacsapó szeleppel és vészjelzéssel. Az innovatív gömbmotoros kivitel igen hatékony és halk működést biztosít.
Várható szállítás: 3 munkanap
Készletinformáció
Szállítási költség: 990 Ft-tól (Egy termék vásárlása esetén)
Max. szállított folyadék hőmérséklete
60°C
Termék típusa
Kondenzvíz átemelő
Termékcsalád
TP1
Névleges nyomás (PN)
10 bar
Teljesítmény
0,03kW
Hálózati csatlakozás
220 V, 50/60 Hz
Max. szállítómagasság
5m
Max. szállítókapacitás
0,45 m3/h

A Lowara TP1 kondenzvíz átemelő készülék hűtőberendezésekben, kazánokban, légkondicionáló, páramentesítő vagy hasonló rendszerekben található kondenzvíz eltávolítására kifejlesztett automatikus kondenzátumszivattyú.

Csendes, hatékony működés 

A Lowara TP 1 modelljébe integrált innovatív gömbmotor lehetővé teszi és biztosítja a mindenkori hatékonyságot halk működés mellett.

Megoldást nyújt, ott ahol kell

A komplett, használatra kész átemelő rendszer megoldást kínál azokon a helyeken, ahol a kondenzvíz elvezetése máshogy nem megoldható. A készülék összegyűjti, majd átemeli a csatornahálózatba a gravitációs kondenzvizet.

A Xylem Water Solutions Kft. a szerződésben meghatározott termékekre az üzembe helyezéstől számított 24 hónapra jótállást vállal éves felülvizsgálat megléte esetén. Jótállás nem vonatkozik a kopó alkatrészekre és a természetes elhasználódásra. A jótállás érvényességének feltétele a szakszerű beüzemelés, a rendeltetésszerű használat, és a szakszerű, rendszeres, dokumentált karbantartás.

A szivattyú, vagy keverő beépítése és üzemi körülményei megfelelnek a kezelés, telepítés és karbantartási utasításban megfogalmazottaknak. A kötelezettség megszűnik, ha a vásárló vagy a harmadik személy szakszerűtlen módon változtatásokat hajt végre a terméken, illetve berendezésen a raktározáskor, üzembe helyezéskor, üzemeltetés közben, valamint a LOWARA S.R.L. (XYLEM) megfelelő előírásainak ellentmondó, szakszerűtlen beavatkozás a gépegység megbontása esetén. A jótállási kötelezettség megszűnik, amennyiben az üzembe helyezési eljárást nem szakképzett személy végezte, illetve a jótállási jegy ide vonatkozó része nincs kitöltve és igazolva.

 A Xylem Water Solutions Kft. nem vállal kötelezettséget a kopóalkatrészek, úgymint járókerék, propeller, szivattyúház, kopógyűrű, gumírozott és műanyag bevonattal ellátott alkatrészek és villamos kábel(ek) mechanikai sérülései következtében fellépő meghibásodásokért.

Termékajánló