Cifre Glaciar - a fehér fal újragondolása!

A trendek jönnek-mennek, de a márvány marad!

A Perlage sokoldalú lapjaival sem a modern sem pedig a klasszikus hatás elérése nem ütközhet nehézségekbe! 

Ismerje meg a Marazzi közkedvelt agyaghatású lapjait!

Tervezzük meg a fürdőszobát, mert egy hangulatos és praktikusan kialakított térben minden napunk jól indul majd.

Felújítás, vagy építkezés előtt áll?! Cikkükben néhány szakszerű ötletet, tippet olvashat mire érdemes odafigyelnie burkolás előtt, burkolat kiválasztásakor…

Tervezzük meg a fürdőszobát, mert egy hangulatos és praktikusan kialakított térben minden napunk jól indul majd.

Ha a közeljövőben új burkolatot szeretne otthonába, akkor jó ha tisztában van az aktuális trendekkel.

Padlólap burkolása esetén sokan hajlamosak elfeledkezni a lábazatról. Ez a jellemzően kb. 8 cm magas elem hivatott például annak megakadályozására, hogy takarítás során a felmosó ne érintkezzen közvetlenül a fallal, így áztatva azt. Lábazati elem esetében megkülönböztethetünk gyári és a burkoló által készített lábazatot.

Előző írásunkban felhívtuk a figyelmet a burkolatok különböző lerakási módjaira. Ezek között azonban nem csupán a látvány szempontjából van különbség, hanem a felhasznált anyag mennyisége is eltérhet. Jellemzően, minél látványosabb egy lerakási minta, annál több vágási veszteséggel kell számolni. Normál, párhuzamos rakás esetében jellemzően elég kb. 10 %, míg diagonál burkolás esetén inkább kb. 15 % ráhagyással érdemes számolni. Természetesen ez nagyban függ a burkolandó felülettől, így minden esetben azt javasoljuk, hogy a megrendelés leadása előtt egyeztessenek burkolójukkal a szükséges mennyiségről.

1. oldal / 2