Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Az ARTEO padlóval többé nem probléma a fröccsenés és a kiömlött víz. Paneleik valódi vízállósága minden helyiségben megszelídíti a vizet. Mindegy, hogy konyha, fürdőszoba vagy nappali - a víz többé nem probléma. Továbbfejlesztették innovatív klikk rendszerüket. Megőrizve egyszerűségét és gyors beépíthetőségét, arra összpontosítottak, hogy hatékony gátat képezzen a nagy mennyiségű vízzel szemben.

A semleges színek még sosem voltak ilyen érdekesek. A hagyományos, modern, ipari jellegű és elegáns enteriőrök kifinomult és egyben elegáns ruhát kapnak a Marazzi porcelán és kő lapjait használva. Legyen szó nagyvárosi polgári lakásról, vidéki kúriáról vagy modern minimalista kockaházról, a Marazzi mindenre kínál megoldást.

A Sopro prémium kategóriás építőkémiai termékei kül- és beltéren egyaránt kiváló megoldásokat biztosítanak a hagyományos, rusztikus felületektől a modern, minimalista enteriőrök gyors és kifogástalan minőségben történő kivitelezéséhez.

burkolat kisokos

Mint ahogy előző cikkünkben írtuk, a megfelelő burkolat kiválasztása igen fontos szerepet játszik otthonunk légkörének kialakításában. De melyek is azok a különbségek, amik alapján megkülönböztetjük az egyes burkolatokat?

Kiegészítő elemek padlóburkolatokhoz

Padlólap burkolása esetén sokan hajlamosak elfeledkezni a lábazatról. Ez a jellemzően kb. 8 cm magas elem hivatott például annak megakadályozására, hogy takarítás során a felmosó ne érintkezzen közvetlenül a fallal, így áztatva azt. Lábazati elem esetében megkülönböztethetünk gyári és a burkoló által készített lábazatot.

Ragno ritual burkolat

Tökéletes természetes hatás!

Cifre Luxe

Kortalan, kifinomult luxus a márvány három színárnyalatban!

Cifre Opal burkolat

Elegáns, visszafogott színek, különleges fényes felületek.

Cifre Montblanc burkolat

Rusztikus felületek, természet ihlette textúrák, harmonikus színkombinációk és különleges formai kialakítás jellemzi a Cifre vörös agyag, márvány és porcelán burkolatait.

Sant'Agostino burkolatok

A Sant’Agostino burkolatainak jellegzetes megjelenését a részletgazdag szövet-, fa-, és kőhatású mintázat és textúra határozza meg.

Cifre Glaciar burkolat falra és padlóra

Cifre Glaciar - a fehér fal újragondolása!

Cifre Tramonto burkolat

A trendek jönnek-mennek, de a márvány marad!

1. oldal / 2