Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Felújítás, vagy építkezés előtt áll?! Cikkükben néhány szakszerű ötletet, tippet olvashat mire érdemes odafigyelnie burkolás előtt, burkolat kiválasztásakor…

1. Burkolandó felület megtervezése

A burkolatválasztást sok minden befolyásolja, például a burkolandó környezetben elhelyezett tárgyak, bútorok, kiegészítők. Ezért érdemes 3D látványtervet készíttetni, amit elkészítenek lakberendezők, fürdőszobaszalonok és lakberendezési áruházak, illetve a Benedek Szerelvény munkatársai is. A látványtervben nem csak a burkolatot tekinthetjük meg, hanem az egész környezetet, így átfogóbb képet kaphatunk a jövőben burkolni kívánt helyiségről. 

2. Fontos, hogy a méretekre és a színharmóniára figyeljünk

Ha nyugodtabb környezetet szeretne kialakítani a finomabb pasztellszíneket, válassza, a sötétebb színek markánsabbak, karakteres stílusjegyet adnak a helységnek.
A helység méreteinek arányosnak kell lennie a lapok méretével.

tipp a burkolatok kivalasztasahoz 1200x600

3. Jó szakember kiválasztása

A referencia a legfontosabb, bárhonnan választ szakembert, akár fórumról, ajánlóoldalról, hirdetésből vagy ismerős álltál, próbáljon minden fontosabb információt begyűjteni.
Amire mindig érdemes ügyelni

  • sarkok, élek kialakítása
  • lejtés kialakítása
  • vágások, élvédők beszabása
  • a burkoló környezetének rendeben tartása
  • szerszámok felszereltsége
  • a vállalt határidő betartása

4. Árajánlat kérése

A kért árajánlat legyen részletes. Tartalmazza a felhasználni kívánt segédanyagokat, a munkafázisokat és a munkafázisok teljesítési idejét. Előre érdemes letisztázni a burkolóval milyen minőségű és márkájú anyagokat használjon.  

5. A burkolást mindig kísérjük figyelemmel

Fontos, hogy időnként megnézze, hogy haladnak a munkálatok, ha kérdése van, bátran tegye fel a burkolónak.

+ 1. A megállapodásban pontosan legyen rögzítve az elszámolás

Érdemes előre megbeszélni és rögzíteni a munkadíjat. Többletmunka esetén a burkolónak minden esetben előre kell jeleznie. Előre le kell tisztázni, hogy kit terhel a hulladék és a sitt elszállítása.