Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Arteo laminált padló

Arteo laminált padló

Az ARTEO padlóval többé nem probléma a fröccsenés és a kiömlött víz. Paneleik valódi vízállósága minden helyiségben megszelídíti a vizet. Mindegy, hogy konyha, fürdőszoba vagy nappali - a víz többé nem probléma.

Továbbfejlesztették innovatív klikk rendszerüket. Megőrizve egyszerűségét és gyors beépíthetőségét, arra összpontosítottak, hogy hatékony gátat képezzen a nagy mennyiségű vízzel szemben.

Ennek köszönhetően extra hatékony 24 órás vízállóságot értek el, amelyet a NALFA (Észak-Amerikai Laminált Padlóburkolatok Szövetsége) irányelvei szerint végzett legmegbízhatóbb és legigényesebb tesztek is megerősítettek. A megaloc aqua protect rendszerrel ellátott ARTEO padlók minden tesztet kiválóan teljesítettek. Az ARTEO bizonyítottan vízálló.

Időtállósága nemcsak a formatervezés művészetében, többdimenziós voltában rejlik, hanem funkcionalitásában is. Az elérhető legmodernebb technológiák felhasználásával a legmagasabb szintű vízállósággal rendelkező terméket hoztuk létre. Biztosítjuk, hogy az ARTEO padlók helytállnak a legvizesebb helyzetekben is.

arteo laminalt padlo 4v fuga garancia

Miért az ARTEO?

Az ARTEO® laminált padló a művészet és a technológia találkozásából kelt életre. Az eredetiséget és a mesterfokú minőséget testesíti meg. Korszerű technológiával ötvözve korlátlan szabadságot nyújt a kreativitásnak, és művészi szintre emeli a padlóburkolást. Minden ARTEO termék a legapróbb részletekre is odafigyelve készül. Az ARTEO-nál az alkalmazott művészet elvei szerint terveznek, és nem felejtik el, hogy a funkcionalitás az eredetiséggel, kreativitással és szépséggel szemben a legfontosabb. Sikerült összekötniük ezt a két világot. Éppen ezért az ARTEO-val minden egyes belső tér egyedi kifejezésmóddá válik, és egyedi, csak erre a helyre jellemző vonásokat hoz létre.

arteo laminalt parketta tulajdonsagok

Mit jelent az AC besorolás laminált padló választásakor?

Az AC (Abrasion Class) rövidítés a laminált padlók kopásosztályát jelenti, ami egy nemzetközileg elfogadott minősítési rendszer (EN 13329:2000 európai szabvány). Ez a besorolás egy megbízható és elfogulatlan mutató, amit egy harmadik fél, azaz nem a gyártó végez el. A tesztelések során különféle módszerekkel vizsgálják a laminátumok kopásállóságát. A tesztek eredményei alapján a laminált lapokat AC1-től AC5-ig terjedő osztályzással jelölik, amit minden gyártónak fel kell tűntetnie a termékek csomagolásán. Ez a jelzés segíti a vásárlókat a jó döntés meghozatalában.

AC5 besorolás

Az AC5 besorolás a legmagasabb tartóssági osztályzatot jelenti. Az ilyen laminátumokat nagy forgalmú helyeken is lerakhatják, mint például egy étterem, vagy egy bemutatóterem, ahol átlagon felüli forgalom van. Ezek a laminált lapok garantáltan bírják a kiképzést, és hosszútávon biztosítják az esztétikus megjelenést. Minden fokozat 60 %-kal nagyobb kopásállóságot jelent az előzőhöz képest, ezért minél magasabb a laminált padló AC besorolása, annál hosszabb élettartamot garantál. Korábban az AC3 besorolású lapokat tartották a lakástulajdonosok számára a legideálisabb választásnak, de az ARTEO laminált burkolólapok megjelenésével új dimenziók nyíltak a magántulajdonú épületek burkolásában. Az ARTEO burkolólapok a legmagasabb kopásállóság mellett egy speciális ISOWAXX bevonatot is kapnak, aminek köszönhetően fokozottan nedvességállók, így akár a konyhában is lerakhatók. Speciális 3d struktúrájuknak köszönhetően látásra és tapintásra is megszólalásig hasonlítanak a tömör fára. Megfelelő beépítés mellett 25 év gyártói garanciát adunk rá.

laminalt parketta arteo

Arteo színazonos szegőléc - VÍZÁLLÓ BEFEJEZÉS

Az Ügyfeleik által bizonyítottan nagyra értékelt Prestige szegőlécek új kollekciója, a Green Prestige lett az ARTEO vízálló padlók dedikált szegőléce. Az MDF anyagú szegőléc nagy sűrűségének és a legmagasabb gyártási szabványoknak köszönheti fokozott nedvességállóságát és stabilitását. A Green Prestige szegélylécek ellenőrzött forrásokból származó alapanyagokból, a környezet számára biztonságos technológiával, alacsony formaldehid kibocsátással készülnek. Méltó befejezése az ARTEO padlónak.

laminalt parketta arteo

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}