Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

A Sopro prémium kategóriás építőkémiai termékei kül- és beltéren egyaránt kiváló megoldásokat biztosítanak a hagyományos, rusztikus felületektől a modern, minimalista enteriőrök gyors és kifogástalan minőségben történő kivitelezéséhez.

Építőkémia felsőfokon

A lakásfelújítók és építkezők számára soha korábban nem tapasztalt burkolat kínálat áll rendelkezésre, mind a lapok méretét, mind textúráját tekintve. A stílusok sokszínűsége közötti döntés, a megfelelő csempe, járólap kiválasztása már fél siker egy megnyerő enteriőr, egy hangulatos terasz vagy egy egyedi fürdőszoba megvalósításához.
Az éveken át tartó elégedettség szempont-jából legalább ilyen fontos a burkoláshoz szükséges anyagok helyes megválasztása is. A Sopro magas minőségű termékeinek átfogó választéka a megfelelő alapot nyújtja a burkolt felületek tökéletes és időtálló megvalósításához.

Átfogó és megbízható kínálat

Fontos, hogy a terek burkolásával mindig felkészült szakembert bízzon meg: a napjainkban egyre inkább elterjedt nagyméretű lapok fektetése, illetve a reneszánszukat élő mozaik csempék, és az egyedi formájú és textúrájú fal- és padlóburkolatok fektetése sok gyakorlatot igényel. A Sopro folyamatos termékfejlesztése naprakészen követi a legújabb burkolattrendeket, hogy azok rögzítéséhez a legjobban alkalmazható, tartós, és kreatív megoldásokat biztosítson. Kerámia és térkő ragasztóinak, kiegyenlítő-, javító-, szigetelő- és fugázóanyagainak átfogó kínálata révén minden burkolástechnikai kihívásra megbízható megoldást nyújt

Ragaszkodjon a kifogástalan rögzítéshez!

A kiválasztott burkolatok tartósságához a jó ragasztó anyag megválasztása az egyik első és legfontosabb lépés: a megfelelő sebességgel, a megfelelő szilárdságúra kell kötnie, valamint alkalmazkodnia kell a felület terheléséhez. A hosszú élettartamot biztosító Sopro FKM XL kiadós, könnyen formálható, szálerősítésének köszönhetően jó állószilárdsággal rendelkezik. Kifejezetten alkalmas nagy méretű burkolólapok fektetéséhez. Javasolt továbbá kerámia burkolatok, és elszíneződésre hajlamos természetes kövek fektetéséhez, kül- és beltéren, nedves helyeken, sőt víz alatti környezetben is. Magas flexibilitásának köszönhetően alkalmazható padlófűtéshez is.

Extravagáns felületek és exkluzív megjelenés

A csempék, járólapok óriási méret-, szín- és fajtaválasztékának növekedésével párhuzamosan egyre divatosabbá vált a színes fuga alkalmazása is. A „szürke-fehér-krémszínű” fuga-uralom után ma már nagy választék áll rendelkezésünkre, hogy egyéniségünkhöz, és merész terveinkhez illő, különleges színű fugázó-anyagot válasszunk.
A cementfátyol-mentes, egyenletes Sopro DF 10 designfugázók messzemenőkig támogatják az egyedi elképzelések megvalósítását. Akár 10 mm fugaszélességet tesznek lehetővé és széles színpalettájuk tovább bővíthető, összesen 63 féle variációra - arany vagy ezüst színű Sopro Glitter csillámpor hozzáadásával. A Sopro Glitterrel DF 10 fugázónkat fémes, csillogó hatásúvá tehetjük.

Tartós szépség és higiénia

A szépség mellett gondoljunk ismét a tartósságra és az egészséges élettérre is! A Sopro DF 10 designfugázói erősebben ellenállnak a penészgombákkal és mikroorganizmusokkal szemben. Kémiai összetételük megerősített védelmet biztosít a háztartásokban szokványosan használt savas tisztítószerekkel szemben.

soprocikk 1200x600