Felújítás, építkezés során nagy hangsúlyt kell, hogy fektessünk a fűtés kialakítására. Nem mindegy milyen kazánt, felületfűtést, vagy radiátoros fűtést választunk. Ahhoz, hogy a teljes komfortérzet kialakuljon új otthonunkban, nagyon fontos, hogy a fűtésrendszer megfelelő hőmérsékletet biztosítson.

A Hansgrohe iBox alaptest a falsík alatti beépítés területén hosszú ideig egyedüli termékként szerepelt a piacon. Bevezetése óta az egyetlen olyan alaptest, amely az összes normál és termosztátos csaptelep színkészletéhez illeszkedik. Az iBox universal falba történő beépítésével a Hansgrohe számtalan lehetőséget kínál, számos különböző mosdó- zuhany és kádcsaptelep színkészlet illeszthető jól hozzá.

kludi amba csaptelepek

Kézmosáskor, egy pohár víz kitöltésekor, mosogatáskor vagy akár a szobanövényeink locsolásakor is a csaphoz nyúlunk. Észre se vesszük, de mindennapjaink meghatározó eszközei a csaptelepek. 

Válassza ki az Önnek leginkább tetsző modellt radiátoraink közül.

Ha kertje locsolásához, öntözőrendszeréhez vagy a házi vízellátásához keres szivattyút, akkor a legjobb helyen jár, ugyanis a Benedek Szerelvénynél megtalálja ár-érték arányban is a legmegfelelőbb szivattyúkat.

Minden amit a Wilo fűtési szivattyúkról tudni lehet!