Barion Pixel
×
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

Tippek és tanácsok

A fürdőszoba az a helyiség, ahol indítjuk, és zárjuk a napunkat, ezért elengedhetetlen, hogy mind esztétikailag, mind pedig funkcionalitásban is megfeleljen elvárásainknak.

Ha a fűtőtest nem egyenletesen meleg, akkor szinte biztos, hogy levegős a fűtésrendszer. A levegősség pedig nem csak hogy növelheti a fűtés költségeit, de tönkre is teheti, kilyukaszthatja a rendszert.

Cikkünkben próbáljuk összefoglalni a legfontosabb tényezőket, amikre érdemes odafigyelnie. Mielőtt elkezdődik a fűtési szezon érdemes ellenőriztetni a gázkészülékeket. Ha bármelyikkel probléma van, így még időben kiderül és a fűtési szezon kezdete előtt orvosolható a probléma.

Régi radiátor cseréje

Milyen okból kifolyólag cseréljük le a radiátort?

Reactiv zuhanyfolyóka

Zuhanytálca nélküli fürdőszoba előnyei

A fűtésrendszer felújítása

Felújítás, építkezés során nagy hangsúlyt kell, hogy fektessünk a fűtés kialakítására. Tippek a korszerű, design-os fűtés kialakítására!

Hansgrohe iBox falon belüli alaptest

A Hansgrohe iBox alaptest a falsík alatti beépítés területén hosszú ideig egyedüli termékként szerepelt a piacon. Bevezetése óta az egyetlen olyan alaptest, amely az összes normál és termosztátos csaptelep színkészletéhez illeszkedik. Az iBox universal falba történő beépítésével a Hansgrohe számtalan lehetőséget kínál, számos különböző mosdó- zuhany és kádcsaptelep színkészlet illeszthető jól hozzá.

kludi amba csaptelepek

Kézmosáskor, egy pohár víz kitöltésekor, mosogatáskor vagy akár a szobanövényeink locsolásakor is a csaphoz nyúlunk. Észre se vesszük, de mindennapjaink meghatározó eszközei a csaptelepek.

Lazzarini design radiátor

Válassza ki az Önnek leginkább tetsző modellt radiátoraink közül!

Kerti szivattyú választás

Ha kertje locsolásához, öntözőrendszeréhez vagy a házi vízellátásához keres szivattyút, akkor a legjobb helyen jár, ugyanis a Benedek Szerelvénynél megtalálja ár-érték arányban is a legmegfelelőbb darabokat.

Wilo  fűtési szivattyúk

Minden amit a Wilo fűtési szivattyúkról tudni lehet!