×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 466-7315
1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
1239 Budapest, Péter Apostol utca 3. + 36 30 / 950-9078
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Megnyílt új üzletünk

Kedves Vásárlóink!

Megnyílt új áruházunk a XXIII. kerületben a Péter Apostol utcában!
Az új áruház címe:
1239 Budapest, Péter Apostol u. 3.
Tel: +36 1 209 - 2381
Mobil: +36 30 950 - 9078
E-mail: haraszti@benedekestsa.hu

Több mint kétezer négyzetméteren hatalmas árukészlettel, kiváló parkolási lehetőséggel, harminc év szakmai tapasztalatával várjuk régi, új és leendő vásárlóinkat.

Tippek és tanácsok

Ha a fűtőtest nem egyenletesen meleg, akkor szinte biztos, hogy levegős a fűtésrendszer. A levegősség pedig nem csak hogy növelheti a fűtés költségeit, de tönkre is teheti, kilyukaszthatja a rendszert.

Cikkünkben próbáljuk összefoglalni a legfontosabb tényezőket, amikre érdemes odafigyelnie. Mielőtt elkezdődik a fűtési szezon érdemes ellenőriztetni a gázkészülékeket. Ha bármelyikkel probléma van, így még időben kiderül és a fűtési szezon kezdete előtt orvosolható a probléma.

Régi radiátor cseréje

Milyen okból kifolyólag cseréljük le a radiátort?

Reactiv zuhanyfolyóka

Zuhanytálca nélküli fürdőszoba előnyei

A fűtésrendszer felújítása

Felújítás, építkezés során nagy hangsúlyt kell, hogy fektessünk a fűtés kialakítására. Tippek a korszerű, design-os fűtés kialakítására!

Hansgrohe iBox falon belüli alaptest

A Hansgrohe iBox alaptest a falsík alatti beépítés területén hosszú ideig egyedüli termékként szerepelt a piacon. Bevezetése óta az egyetlen olyan alaptest, amely az összes normál és termosztátos csaptelep színkészletéhez illeszkedik. Az iBox universal falba történő beépítésével a Hansgrohe számtalan lehetőséget kínál, számos különböző mosdó- zuhany és kádcsaptelep színkészlet illeszthető jól hozzá.

kludi amba csaptelepek

Kézmosáskor, egy pohár víz kitöltésekor, mosogatáskor vagy akár a szobanövényeink locsolásakor is a csaphoz nyúlunk. Észre se vesszük, de mindennapjaink meghatározó eszközei a csaptelepek.

Lazzarini design radiátor

Válassza ki az Önnek leginkább tetsző modellt radiátoraink közül!

Kerti szivattyú választás

Ha kertje locsolásához, öntözőrendszeréhez vagy a házi vízellátásához keres szivattyút, akkor a legjobb helyen jár, ugyanis a Benedek Szerelvénynél megtalálja ár-érték arányban is a legmegfelelőbb darabokat.

Wilo  fűtési szivattyúk

Minden amit a Wilo fűtési szivattyúkról tudni lehet!