Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Épületgépészet

Ismerje meg az ALPHA1 L-t, és azokat a legfőbb tulajdonságokat, amelyeket ez az Ön számára nyújt. A Grundfos ALPHA1 L tovább bővíti a folyamatosan tökéletesedő, keringető szivattyúk kínálatát.

Hogyan válassz radiátort, avagy mi az az 5 dolog amit mindenképpen figyelembe kell venned a választáskor?
Amikor radiátort választunk otthonunkba, fontos számos tényezőt figyelembe venni annak érdekében, hogy a fűtési rendszerünk hatékony legyen és a legmegfelelőbb komfortérzetet nyújtsa. 

A Mofém Pilar új csaptelep családja a minőség, a funkcionalitás és az energiatakarékosság tökéletes ötvözete. 

A Grundfos GO Balance applikáció segítségével még jobb komfortot biztosíthat a kívánt szobahőmérsékleten a ház minden szobájában.

Rendeljen 2022.09.01-ig bármely Remeha gázkazán modellből 2 darabot és megajándékozzuk egy darab Remeha thermo mellénnyel.

Ez a típus jelenti a kedvező árú belépőt az „okos” vízlágyítók BWT digitális világába. A több generációs fejlesztésen átesett AQA perla BIO vízlágyító már több, mint 30 éve gondoskodik hazánkban a háztartások lágyvíz ellátásáról.

2010. augusztus 16-tól minden Immergas márkájú gázkazánra 5 év teljeskörű jótállás érvényes a gyártó termékbe vetett bizalmának jeléül!

A szén-monoxid mérgezések nagy száma a mai napig azt bizonyítja, hogy sokakban még mindig nem tudatosult kellőképpen, hogy a nyílt égésterű gázkészülékek biztonságos használatához levegő kell.

A RAUTITAN egy egyéni komplett ivóvízrendszert kínál Önnek!

A Lowara szivattyúi, és a szivattyúkhoz tartozó korszerű vezérlő és szabályozó rendszerei garanciát jelentenek a víz megbízható, biztonságos és gazdaságos felhasználására.

A Magyarországon 2016 júliusában életbelépett jogszabály miatt egyre több kondenzációs gázkazán kerül beépítésre, és ezen tendencia várhatóan csak növekedni fog az elkövetkezendő években.

A lapradiátor minden modern ház alapvető fűtési berendezése. A központi fűtési rendszerben a kazán által felmelegített vizet vagy néha gázt szivattyúk keringtetik át a csöveken és a radiátorokon, amik a víz hőenergiáját átadják az őket körülölelő levegőnek.
Alábbi cikkünkben a lapradiátoros fűtésről és annak előnyös tulajdonságairól olvashat.

1. oldal / 3