Egy radiátor rendeltetésszerűen a fűtésért felel, és ezen kívül nem lát el más funkciót. A design radiátorok megjelenésével ez azonban megváltozott, az alapvető funkció kibővült, és számos más tulajdonsággal is rendelkeznek az újabb modellek.

Manapság a legelterjedtebb és legcélszerűbb fürdőszobai fűtési megoldásnak a törölközőszárító radiátorok számítanak.

Viega Pexfit Pro csőrendszer

A pexfit Pro ötrétegű csövek olyan rugalmasak, mint amennyire Ön ezt kívánja, és olyan hosszú életűek és megbízhatóak, mint ahogyan azt Ön elvárja. Az új polifenil-szulfon (PPSU) préscsatlakozókkal és a bevált Viega vörösöntvény csatlakozókkal kombinálva ezek szinte minden szereléshez alkalmasak a házban. 

A Lazzarini törölközőszárító radiátorok széles skálája tökéletes megoldást nyújt mind a fürdőszoba, mind pedig a törölközők átmelegítésére és szárítására, miközben esztétikus megjelenésükkel a fürdőszobája fókuszpontjaként szolgálhatnak, vagy épp láthatatlanul olvadhatnak a környezetükbe.

geberit_mapress_szenacel_rendszer

Kifejezetten gyors, egyszerű és biztonságos kötéstechnológia, ami műszakilag és gazdaságilag is kiváló alternatívát nyújt a ragasztott, forrasztott és hegesztett kötéstechnológiákkal szemben. A "hideg" kötéstechnológia alkalmazásával a tûzveszély lehetõségét is kizárhatjuk.

retro_radiatorok

A radiátorok hatásfokát, hőleadását és üzemeltetési szabványait több tényező is befolyásolja. Az egyik legfontosabb ezek közül a radiátor alapanyaga.

Otthona fűtési rendszerének folyamatos szakszerű karbantartásával pénzt és meleget takaríthat meg. Alábbi cikkünkben a Long Life- GEL cégről és termékeiről, ehhez szükséges adalékanyagairól olvashat.

A tél beköszöntével megérkezik az igazán hideg idő is, és így nagyobb fokozatra kapcsoljuk otthonunkban a fűtőtesteket is. Mit tegyünk, hogy ez ne látszódjon meg a számláinkon is?

Ha a fűtőtest nem egyenletesen meleg, akkor szinte biztos, hogy levegős a fűtésrendszer. A levegősség pedig nem csak hogy növelheti a fűtés költségeit, de tönkre is teheti, kilyukaszthatja a rendszert.

A víz a mi küldetésünk – az egészséges, biztonságos és higiénikus tiszta vízhez pedig szükség van innovatív technológiákra.
A globális vízkészlet kevesebb mint 1%-a alkalmas emberi fogyasztásra: a BWT-nél ezért dolgoznak nap mint nap azon, hogy vízkezelő megoldásokat találjanak a maradék vízkészletek kezelésére, hogy a különféle felhasználási területek mindegyikéhez a legjobb minőségű víz álljon rendelkezésre.

1. oldal / 2