A lapradiátor minden modern ház alapvető fűtési berendezése. A központi fűtési rendszerben a kazán által felmelegített vizet vagy néha gázt szivattyúk keringtetik át a csöveken és a radiátorokon, amik a víz hőenergiáját átadják az őket körülölelő levegőnek.
Alábbi cikkünkben a lapradiátoros fűtésről és annak előnyös tulajdonságairól olvashat.

Alábbi cikkünkben eligazítást nyújtunk a kerti szivattyú típusai és felhasználási területei között.
Mindegy, hogy kertje locsolásához, öntözőrendszeréhez, vagy a házi vízellátásához keres szivattyút, mire cikkünk végére ér, Ön a kerti szivattyúk szakértője lesz.

A hőszivattyú az épületgépészet szerves részét képezi. Alábbi cikkünkben betekintést nyerhet korunk egyik legfelkapottabb fűtő berendezésének a működésébe.

Épületgépészet alapismeretek

Az épületgépészet feladata, hogy biztosítsa egy épület lakói vagy használói számára a megfelelő komfortérzetet.

A szén-monoxid mérgezések nagy száma a mai napig azt bizonyítja, hogy sokakban még mindig nem tudatosult kellőképpen, hogy a nyílt égésterű gázkészülékek biztonságos használatához levegő kell.

Szükséges radiátor teljesítmény kiszámítása.

Ahelyett, hogy a miértekre keresne választ, vagy az adott válaszok közül szemezgetne, javasoljuk, hogy inkább vegyen egy Makita gépet kézbe, használja, és a kérdés nem lesz kérdés többé!

Hőszivattyú -Technik Cool

Megújuló energia kötelező alkamazása

Lazzarini design radiátor

A design radiátor fogalma az utóbbi években alakult ki. Néhány évtizede egy radiátor csak egy hétköznapi fűtőberendezés volt. Egy hagyományos lapradiátor rendeltetése csak a fűtés biztosítása volt, és ezen kívül nem látott el más funkciót.

Manapság a legelterjedtebb és legcélszerűbb fürdőszobai fűtési megoldásnak a törölközőszárító radiátorok számítanak.

1. oldal / 3