geberit_mapress_szenacel_rendszer

Kifejezetten gyors, egyszerű és biztonságos kötéstechnológia, ami műszakilag és gazdaságilag is kiváló alternatívát nyújt a ragasztott, forrasztott és hegesztett kötéstechnológiákkal szemben. A "hideg" kötéstechnológia alkalmazásával a tûzveszély lehetõségét is kizárhatjuk.

retro_radiatorok

A radiátorok hatásfokát, hőleadását és üzemeltetési szabványait több tényező is befolyásolja. Az egyik legfontosabb ezek közül a radiátor alapanyaga.

Otthona fűtési rendszerének folyamatos szakszerű karbantartásával pénzt és meleget takaríthat meg. Alábbi cikkünkben a Long Life- GEL cégről és termékeiről, ehhez szükséges adalékanyagairól olvashat.

A tél beköszöntével megérkezik az igazán hideg idő is, és így nagyobb fokozatra kapcsoljuk otthonunkban a fűtőtesteket is. Mit tegyünk, hogy ez ne látszódjon meg a számláinkon is?

Ha a fűtőtest nem egyenletesen meleg, akkor szinte biztos, hogy levegős a fűtésrendszer. A levegősség pedig nem csak hogy növelheti a fűtés költségeit, de tönkre is teheti, kilyukaszthatja a rendszert.

A víz a mi küldetésünk – az egészséges, biztonságos és higiénikus tiszta vízhez pedig szükség van innovatív technológiákra.
A globális vízkészlet kevesebb mint 1%-a alkalmas emberi fogyasztásra: a BWT-nél ezért dolgoznak nap mint nap azon, hogy vízkezelő megoldásokat találjanak a maradék vízkészletek kezelésére, hogy a különféle felhasználási területek mindegyikéhez a legjobb minőségű víz álljon rendelkezésre.

1. ComfoFond - Geotermikus hőcserélők (opcionális)

A friss levegő külső levegő beszívása útján kerül be a rendszerbe. Az opcionális Zehnder ComfoFond-L földhő hőcserélő a talaj hőjét hasznosítja a külső levegő előkezelésére.

Fűtsön hideg levegővel!
Tudja hogyan lesz a kinti -15°C-os hideg levegőből fűtésre és fürdésre alkalmas meleg víz?
Hőszivattyúval! Méghozzá meglehetősen olcsón!

2016 júliusában életbe lépett egy jogszabály, miszerint Magyarországon kizárólag kondenzációs kazánokat lehet újonnan felszerelni és telepíteni.

A napsugárzásból rengeteg, lényegileg korlátlan mennyiségű napenergia nyerhető ki, ami ráadásul teljesen ingyen van. Ezért a legtöbb esetben megéri olyan eszközöket felszereltetni az épületekre, amik képesek a kinyert napenergiát hőenergiává alakítani és így felhasználhatóvá tenni azt. A nap-energia kimeríthetetlen megújuló erőforrás.

1. oldal / 2