Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

A Lowara szivattyúi, és a szivattyúkhoz tartozó korszerű vezérlő és szabályozó rendszerei garanciát jelentenek a víz megbízható, biztonságos és gazdaságos felhasználására.

Az otthon fűtési rendszerének és vízhálózatának elhagyhatatlan elemei a víz folyamatos keringetéséért felelős szivattyúk. Ezek a gépek többnyire mechanikai munka segítségével továbbítják a jellemzően folyékony halmazállapotú szállítandó közeget.
A nemzetközileg elismert Lowara cég termékpalettáján az egyszerű kerti szivattyúktól és a házi vízellátó rendszerektől kezdve a nagy teljesítményű cirkulációs és ipari szivattyúkig minden terméket megtalálhat. A Lowara elkötelezett híve a prémium minőségű alapanyagoknak és a professzionális, innovatív designnak.
A Lowara rozsdamentes acél szivattyúi a lézerhegesztéses gyártási technológiának köszönhetően ellenállóak az erős, agresszív vegyszerekkel szemben. Az innováció mindig is a Lowara márka egyik védjegye volt, amivel kiáll a kiváló minőség szinten tartása és az állandó fejlesztés mellett. Minden Lowara fűtési keringető szivattyú megfelel az aktuális ERP követelményeknek!

Öko Design

A Lowara termékei környezettudatos tervezési és gyártási folyamatok során készülnek. Élettartamuk során lehetővé teszik a legértékesebb energiaforrásunk, a víz gazdaságos felhasználását, és tiszta kezelését. A környezettudatos gondolkodás segítségével nem csak a környezeti hatása csökken a termékeknek, hanem a költségek is, miközben a hatékonyság és a versenyképesség növekszik. A fűtési szivattyúikra 5 évre kiterjesztett garanciát vállalnak.

Kiváló hatásfok

A precíz tervezői munkának köszönhetően a szivattyúk optimálisan magas hatásfokon üzemelnek. Ebből kifolyólag kisebb fogyasz-tás mellett nagyobb teljesítményt képesek biztosítani.

Felhasználóbarát

Praktikus kialakításuknak köszönhetően a Lowara szivattyúi könnyen és gyorsan üzembe helyezhetőek. Jól megtervezett felhasználói felületüknek köszönhetően pedig a legbonyolultabb darabok kezelése is könnyen elsajátítható.

Vezető nemzetközi márka

A Xylem egy több mint 15.000 dolgozót foglalkoztató globális vállalat, amely a Lowara mellett számtalan nemzetközileg jól ismert márka tulajdonosa, így például: Flygt, Godwin, Leopold, Wedeco, Sanitaire.
Az Lowara vállalatot Európában jelenleg 4 helyszínen (Olaszország, Egyesült Királyság, Magyarország, Lengyelország) gyártott termékeket a tisztavizes ágazat egyik vezető nemzetközi márkájaként jegyzik.
1997-ben a társaság a világ egyik meghatározó műszaki megoldásokkal foglalkozó cégcsoportja, az ITT részévé, a Lowara márka pedig a csoport kiváló minőségű tisztavizes alkalmazásainak vezető termékévé vált.

Lowara a Xylem brand

A Xylem kiválósági törekvéseivel összhangban a Lowara termékek innovatív megoldásait és fejlett gyártási technológiáit folyamatosan fejlesztik annak érdekében, hogy a vásárlók mindenkor korszerű, megbízható és ener-giahatékony berendezésekhez jussanak.

lowara szivattyu

 Lowara szivattyúk: