Barion Pixel
×
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

Hírek

Minitec rendszerelemek vásárlása esetén a 9.9 x 1.1 mm csövet és a rendszerlemezt féláron adjuk.

Az ARTEO® laminált padló a művészet és a technológia találkozásából kelt életre. Az eredetiséget és a mesterfokú minőséget testesíti meg.

A hőszivattyú egy olyan fűtésre, hűtésre és melegvíz előállításra alkalmas berendezés, ami hőenergiát visz az egyik helyről a másikra egy meghatározott közegen keresztül.

Elstartolt az Immergas nagy őszi roadshowja, ahol több héten keresztül számos helyszínen várják a lelkes érdeklődőket, melynek keretén belül neked is lehetőséged van közelebbről megismerni az Immergas hőszivattyúk működését...

Változnak az idők, és a kórházi fehér mosdók unalmas napjai már a múlté. Napjainkban az egyedi fürdőszobák hódítanak, ahol az ember kényelmét és pihenését helyezi előtérbe.

Bemutatjuk az új GROHE Phantom Black kollekciót: lenyűgöző színhasználata igazi eleganciát csempész a fürdőszobába.

Az Antao kollekció inspiráló természetességgel nyújt megnyugtató élményt, mintha egy reggeli erdei séta lenne. 

1993-óta sikeresen működő, és folyamatosan fejlődő, magyar tulajdonú, épületgépészeti kereskedelmi üzletünk csapatába Webshop Marketing Koordinátor kollégát keresünk kereskedelmi területre.

Örömmel értesítjük, hogy webáruházunkban immáron biztonságosan és kényelmesen tud bankkártyával fizetni, amelyen technikai hátterét a Barion Payment Zrt. szolgáltató biztosítja. 

Egy darab termék rendelése esetén, adott csomagméret esetén a rendelésedet a hozzád legközelebb lévő FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA is  kérheted. 

Új funkció a webshopunkban

Bármelyik üzletünkben választható a személyes átvétel lehetősége.

Megnyitottuk új áruházunkat!

Január 4-én nyitottuk meg új, legkorszerűbb áruházunkat.

1. oldal / 3