Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

A lakberendezési trendekben hódít a fekete, különösen a matt fekete. Végre a konyhákba is megérkezett, és nemcsak a konyhabútort választhatjuk sötét színben!

Elegáns, kifinomult választás

A fekete-fehér ellentéte újra és újra felbukkan a lakberendezési trendekben. Valójában soha nem megy ki a divatból, a fekete színnel nem lehet mellényúlni mivel ez az árnyalat jól passzol minden színhez és anyaghoz. Ha fekete és fehér mellett a fa vagy egy merészebb szín is megjelenik a konyhában, a hatás még dinamikusabb, ugyanakkor barátságosabb, melegebb lesz.

A fekete szín eddig a mosogatótálcáknál volt leginkább elérhető, de ma már csaptelep, szagelszívó, kiegészítők széles választéka megtalálható ebből a színből. A teljes konyhánkat berendezhetjük fekete kiegészítőkkel és bútorokkal, de akinek ez túl sötét, azok párosíthatják a fekete kiegészítőket vagy csaptelepeket világosabb gránit mosogatótálcával, színes terekkel, természetes anyagokkal.

Ha sok feketét használunk, homogén, letisztult, és végtelenül elegáns hatást érhetünk el. A Blanco munkalapszintbe épített mosogatóival fokozható a konyhapult harmóniája. A Blanco kínálatában számos beépítési módot találunk: hagyományos beépítés felülről, munkalapszintű beépítés, munkalap alá építés vagy közbeépített modulos beépítés.

blanco fekete silgranit mosogato belso 2

Miért válasszuk a Blanco-t?

A Blanco Silgranit® kiemelkedik a piacon található gránit mosogatók közül. A mosogatók anyagát több összetevő alkotja, melyek aránya és minősége nagyban befolyásolja a kész termék tulajdonságait. A piacon számtalan „gránit” elnevezésű mosogatót találunk, azonban nem mindegy, hogy a gránit csak az elnevezésben jelenik meg vagy az anyagösszetételben is! A Blanco Silgranit® mosogatók alapanyának 80%-a kvarchomok, ami a gránit legkeményebb összetevője.

blanco fekete silgranit mosogato belso

Garancia

Minden Blanco mosogatóra 5 év korlátozás nélküli cseregaranciát vállalnak. Gyártási- vagy anyaghibából eredő meghibásodás esetén egyedi elbírálás alapján a garanciaidő letelte után is lehetséges a mosogató cseréje. Az 5 év garancia regisztrációhoz kötött!