Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Viega Megapress G rendszer már az ország egész területén

Viega Megapress G rendszer már az ország egész területén

A VIEGA MEGAPRESS G rendszere (az első gázszerelésekhez alkalmas, vastagfalú acélcsövek préskötése) a TIGÁZ szolgáltatási területén is engedélyezett.

Így az ország teljes területén alkalmazható a Megapress G rendszer.

A Viega Megapress G előnye

A hideg préstechnikának köszönhetően előnye megnyilvánul az egész munkafolyamat során, hiszen nincs szükség a szerelésnél sem nyílt láng, sem gázpalack használatára, csupán egy présszerszámra, hogy húzásbiztos, oldhatatlan csőkötést létesítsünk. Szükségtelenné válik a tűzvédelmi óvintézkedés és a tűzőr használata, 100%-ig biztonságos tűzvédelmi szempontból. A Megapress G főként a magas tűzterhelésű, szigorú tűzvédelmi előírásokkal rendelkező épületek esetében jelent vonzó megoldást.

A Viega Megapress G használata

½ coltól 2 colig terjedő méretekben alkalmazható számos összetevővel (T-idomok, csavarzatok, karmantyúk, ívek, menetes átmenetek). A rendszer alkalmas DVGW G 260 munkalap szerinti föld- és cseppfolyós gázokhoz, DVGW-TRGI 2008 és TRF 2012 szerinti szerelésekhez. A Viega Megapress G rendszerkomponensekre fokozott termikus terhelhetőség jellemző. Ennek köszönhetően a rendszer alkalmas dízel üzemanyag, fűtőolaj, sűrített levegőjű közegek, illetve ipari rendszerek használatra. 5 bar (MOP 5) értékű üzemi nyomásig vannak jóváhagyva. Előfeltételei ideálisak a megbízható szereléshez.

A Viega Megapress G fő alkalmazási területei

Elsődleges területe az ipari gázszerelés, de ez a rendszer ennél is többre hivatott. Hiszen szerelhető vele: fűtőolajjal, dízel üzemanyaggal működő berendezés és sűrített levegős rendszerek (25 mg/m3 értéknél nagyobb olaj tartalmú közeg).
A szerelésnél alkalmazott cső lehet: hegesztett, horgonyzott, varratmentes, epoxigyanta bevonatú, iparilag festett vagy fekete. A DIN EN 10255, a DIN EN 10220/10216- 1, vagy a DIN EN 10220/10217- 1 szabvány szerinti csövek, mind alkalmasak Megapress G idomokkal történő préselésre.

DVGW igazolás Megapress G

Tigáz E  présidomok VIEGA MEGAPRESS-G műszaki adatlap.pdf

FG-III-B31-TU001_2016_09_28_MBSZ_Létesítés_telekhatáron_belül_M1_1resz.pdf

FG-III-B31-TU001_2016_09_28_MBSZ_Létesítés_telekhatáron_belül_M1_2resz.pdf

Megfelelőségi-nyilatkozat Megapress G 2016

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}