Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Megújultunk!

Amennyiben az új burkolatos weboldalunk miatt kattintott ide, akkor azt itt máris elérheti: 

www.benedekburkolat.hu


Ha kíváncsi, hogy milyen fejlődésen kellett keresztül mennünk ahhoz, hogy létrehozhassuk, akkor olvasson tovább!

Benedek Szerelvény - Benedek Burkolat

A Benedek és Tsa Kft.-t 1993-ban alapították épületgépészeti termékek forgalmazására. Az idő előrehaladtával azonban egyértelművé vált, hogy a szerelvények és az egyéb épületgépészeti rendszerek nehezen szétválaszthatók más fürdőszobai berendezésektől és a burkolatoktól.
Így 2010-ben megalapítottuk az első burkolatos szakosztályunkat az érdi Benedek Szerelvény szaküzletünkben, majd 2015-ben Kondorosi úti üzletünkben alakítottunk ki bemutatótermet.
A neves olasz és spanyol burkolatgyártók termékei közül több száz családot forgalmazunk, amiknek jelentős része bemutatótermeinkben meg is tekinthető bemutatószobákban és állványokon.
A burkolataink iránti nagy érdeklődést és folyamatosan változó vevői igényeket szem előtt tartva munkatársaink a 3D látványtervezést is elsajátították. Így az üzletünkben elérhető burkolatokhoz és fürdőszobai termékekhez már professzionális látványtervet is tudnak készíteni.
A folyamatosan bővülő árukészlet és a fejlődő szakmai csapatunk pedig olyannyira kinőtte magát, hogy szükségesnek tartottuk a külön weboldal létrehozását, ahol az érdeklődők megtekinthetik az olasz és spanyol gyártók divatos és időtálló burkolatait.

benedek burkolat

Hidegburkolat és segédanyag márkáink

  • Sant’Agostino
  • Cifre
  • Marazzi
  • Ibero
  • Ragno
  • Dual Gres
  • Durstone
  • Sopro

Szolgáltatásaink

3D Fürdőszobai látványtervezés

Ön kiválasztja az elképzeléseinek leginkább megfelelő burkolatot, és a fürdőszobai berendezéseket, munkatársaink pedig elkészítik Önnek az első két látványtervet díjmentesen!

Házhozszállítás

A megrendelt termékeket akár ingyen házhoz is szállítjuk! Cégünk saját gépjárműparkkal rendelkezik, a nagyobb rendeléseket egyedi elbírálás alapján akár ingyen kiszállítjuk! Kérje ajánlatunkat!

Tanácsadás

Szakértő munkatársaink folyamatos oktatásban részesülnek. Ismerik a termékeket, a gyártási folyamatokat, a vevői igényeket és az aktuális trendeket egyaránt!
Ráadásul a padlólapok és csempék mellett fürdőszobai és épületgépészeti termékeink kapcsán is megfelelő segítséget tudnak nyújtani. Forduljon munkatársainkhoz bizalommal!

Segítség a megfelelő termékek és az optimális helykihasználás érdekében

Egy jól megválasztott burkolat vagy fürdőszobai berendezés hosszútávon lesz otthona része. Egy megfelelő színnel, mintával vagy formával egészen új külsőt adhat otthonának, és játszhat a terek kialakításával, egy kis helyiséget is naggyá varázsolhat. Munkatársaink az optimális szín- és térhatás elérésében is tudnak segíteni.

Anyagmennyiség kalkuláció

Ha kiválasztotta a burkolatot, akkor nagyon fontos kiszámolni a szükséges anyagmennyiséget. Ez több tényezőtől függ, úgy mint a burkolandó helyiség mérete, elrendezése és a választott burkolatok mérete valamint formája.
Értékesítőink az anyagigényt is segítenek meghatározni!