Barion Pixel
×
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

Innovatív otthon

Vásárolj 2022.09.19-től egészen 2022.11.30-ig legalább 10 darabot az alábbi termékekből: Heimeier Calypso szett sarok változat (S fej + Calypso Exact DN15 + Regutec F DN15) G  3/4Heimeier Calypso szett sarok változat (S fej + Calypso Exact DN15 + Regutec F DN15) Rp 1/2 vagy Heimeier Calypso szett egyenes változat (S fej + Calypso Exact DN15 + Regutec F DN15) Rp 1/2 és megajándékozunk egy teleszkópos zseblámpával vagy akár egy Victorinox zsebkéssel.

Vásárolj 2022.07.13-tól egészen 2022.09.30-ig M-Acryl Noé, Mira, Mira Slim kádat, Radaway Teos F, Teos C, Kios F, Kios C, Doros Stone A,Doros Stone C, Doros Stone D, Doros Stone F kőhatású zuhanytálcákat, Radaway Modo New I, Modo New II, Modo New Black II, Modo New Black II Factory, Modo New Black II Frame zuhanyfalat és a végösszegből elegedünk 15% kedvezményt.

Bemutatjuk a RAVAK NEXTY zuhanykabin termékcsaládot, melyet letisztult vonalvezetés és modern, minimal stílus jellemez. A zuhanykabinok és zuhanyajtók felhasználóbarát kialakításuknak köszönhetően kényelmes zuhanyzást biztosítanak, a termékek trendi megjelenése pedig hozzájárul a fürdőszobai enteriőr esztétikus összképéhez.

A nap első és utolsó állomása: a fürdőszoba. Ez az, ahol reggel készülődünk, este pedig leeresztünk, és ahol időt találunk saját magunk és a családunk számára. Röviden: a fürdőszoba minden otthon egyik legfontosabb helyisége. családunk számára. Röviden: a fürdőszoba minden otthon egyik legfontosabb helyisége. Nincs olyan kollekció, amely jobban tükrözné ezt a véleményt, mint a Villeroy & Boch Subway termékcsaládja.

A fürdőszoba fűtése meghatározó kényelmi szempont. Kihatással van egészségünkre, hangulatunkra, az egész család életére. Ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő radiátor kerüljön a fürdőszobába. Az olasz design és minőség tökéletes találkozása egy törölközőszárító radiátorban. Modern külső, választható letisztult fehér vagy elegáns króm felület. Típusa szerint lehet ívelt vagy egyenes kialakítású, az Ön igényeihez mérten.

A forradalmian új TwistFlush WC-öblítés rendkívüli tisztaságot és higiénikus öblítési eredményeket biztosít, és mindemellett kivételesen víztakarékos. A titok: a szabadalmaztatás alatt álló TwistFlush technológia az irányított vízörvény fizikai erejét felhasználva erőteljesen öblíti le a WC szinte teljes belső részét, eltávolítva belőle a hulladékot. Másfelől, a TwistFlush az öblítővizet sokkal hatékonyabban használja fel, és értékes vizet takarít meg minden öblítéskor.

Az otthonfelújítási támogatás egy olyan egyedülálló segítség, amellyel a családok meglévő otthonukat tudják szépíteni, bővíteni, korszerűsíteni. Az vissza nem térítendő állami támogatás minden olyan munkálatra fordítható, amely egy otthon felújításánál adódik, így például a fürdőszoba felújításra is.

A hansgrohe által kifejlesztett DogShower az egyetlen olyan kutyazuhany, amelyet zuhanyszakértők, kutyaszakértők, kutyatulajdonosok bevonásával közösen megtervezve dobott piacra, és célja, hogy a fürdetés gördülékenyebb és nyugodtabb élmény legyen mind a gazdi, mind pedig a kutyus számra.

A Geberit ONE a szanitertechnológiai szaktudást a design területén szerzett kompetenciával egyesíti, és ezzel irányadó, teljesen integrált és átfogó megoldást kínál az egész fürdőszoba számára. A redukált külső megjelenést számos alkotóelem falba történő beépítése teszi lehetővé.

Az otthonfelújítási támogatás egy olyan egyedülálló segítség, amellyel a családok – akik legalább egy gyermeket nevelnek (a gyermek már a várandósság 12. hetétől számít) – már meglévő otthonukat tudják szépíteni, bővíteni, korszerűsíteni.

Ahogy a mosdók, a kádak és a zuhanykabinok esetében is találhatunk eltéréseket a különböző gyártók termékeit vizsgálva, úgy a fürdőszobabútorok sem lehetnek kivételek, hiszen a felhasznált alapanyagok minősége és mennyisége, az alkalmazott technológiai folyamatok és a formatervezés ezek a termékek  tekintetében is különbözhet!

Miért válassz RAVAK mosdót?

Mosdó és mosdó között számtalan eltérés van, amely nem csak megjelenés és ár tekintetében mutatkozhat meg! Alaposan megvizsgálva a különféle gyártók kínálatát hamar kiderül, hogy a gyártás során felhasznált alapanyagok minősége és mennyisége, az alkalmazott technológiai folyamatok és formatervezés tekintetében is különbözhetnek egymástól a termékek!

1. oldal / 4