A technológiai újításokban vezető szerepet betöltő Hansgrohe magas követelményeket támaszt innovatív termékeivel szemben: ötleteikkel nem csak a vízzel való bánásmódot kívánják forradalmasítani, hanem egyúttal a kényelem és a kezelés területén is új mércét kívánnak felállítani.

A hangcsillapított lefolyórendszerekkel a szennyvíz által okozott zaj a suttogásnál is halkabbra, akár 20dB alá csökkenthető.

A SMEG az egész világon elterjedt ízléses és elegáns háztartási készülékei egyesítik az olasz könnyedséget, hangulatot és stílust, készülékei összetéveszthetelenül egyediek. Tervezésüknél a csúcstechnológiába oltott olasz design és a minőség áll a mérnöki figyelem középpontjában.

A hűtött és szűrt víz élvezetét tőbbé már az irodai konyhákból sem kell nélkülöznie! A Grohe Blue Professional használatával elérhető a konyhai csaptelepről is.

Az élet egyszeri és megismételhetetlen, ne szalassza el a lehetőséget, jutalmazza meg magát a VitalSpa élménnyel!

Hunyja le a szemét és képzelje el, amikor a tisztítás már nem csak a higiéniáról, de bőre ápolásáról és védelméről is szól. Meg van ez az érzés?

Gondolta volna, hogy egy masszázsmedence nem csak fantasztikus relaxációs élményt nyújt, hanem egészséges is?

A hétköznapi életben a két eszközt gyakran összekeverik, pedig sok különbség található köztük.

A fürdõszobával és fürdõ helyiségekkel szembeni elvárásaink az elmúlt évtizedekben jelentõsen megváltoztak. A praktikum és gyakorlatias megoldások mellett egyre nagyobb hangsúlyt kap az esztétika is.

A készülék fejlett szolgáltatások egyedülálló kombinációját kínálja mind a professzionális kivitelezők, mind pedig a végfelhasználók számára. Ez teszi az okostermosztátot annyira különlegessé.

1. oldal / 2