Hunyja le a szemét és képzelje el, amikor a tisztítás már nem csak a higiéniáról, de bőre ápolásáról és védelméről is szól. Meg van ez az érzés?

Gondolta volna, hogy egy masszázsmedence nem csak fantasztikus relaxációs élményt nyújt, hanem egészséges is?

A hétköznapi életben a két eszközt gyakran összekeverik, pedig sok különbség található köztük.

A fürdõszobával és fürdõ helyiségekkel szembeni elvárásaink az elmúlt évtizedekben jelentõsen megváltoztak. A praktikum és gyakorlatias megoldások mellett egyre nagyobb hangsúlyt kap az esztétika is.

A készülék fejlett szolgáltatások egyedülálló kombinációját kínálja mind a professzionális kivitelezők, mind pedig a végfelhasználók számára. Ez teszi az okostermosztátot annyira különlegessé.

A modern kor nem csak technikai kihívások elé állítja a gyártókat és az otthon tulajdonosokat, de egyre magasabb esztétikai követelményeknek is kell megfelelniük.

A Villeroy & Boch ismét újított! A ViPrint egyik kiemelt innovációjuk, amellyel újabb színeket, lendületet vihet be a fürdőszobába. A ViPrint a Subway Infinity kerámia zuhanytálcáknál használt különleges digitális nyomdatechnológia révén megannyi szín megjelenése lehetséges a zuhanytálca felületén.

A Villeroy & Boch új normákat tár elénk higiéniai bajnokukkal. Ötvözik a DirectFlush gyűrű nélküli kialakítást, az AntiBac antibakteriális mázat és a szennyeződéseket távoltartó CeramicPlus felületet a háromszoros tisztaság elérése érdekében.


Mikor volt utoljára, hogy ki tudta élvezni a kristálytiszta, palackozatlan csapvíz ízét? Amikor egy korty után még többre szomjazott?

 

A hétköznapok során a munkában, az iskolában, az utcán és otthon is egyre több inger éri. Ezek közül a legtöbbet nem zárhatja ki az életéből. Az otthona azonban az a hely, ahol Ön dönt arról, hogy milyen impulzusoknak legyen kitéve.

1. oldal / 2