×
« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

2019 szeptember 1-től a Benedek Szerelvény üzletei hétköznaponként egységesen 16:30-kor zárnak!

Részletes információért kattintson!

Tökéletes forma és funkció: a Hansgrohe-nél mindig is ez volt és ez is marad a mérték.

M-Acryl design egyenes hófehér akril kád

A kád alapvető kelléke egy fürdőszobának. Ma már nem csak az eredeti funkcióját képes ellátni, hanem a fürdőszoba design elemeként is szolgál. Formavilágával feldobhatja, különlegessé varázsolhatja a fürdőszobát.

Honeywell X-Series Alarm Scan adatletöltő alkalmazás az X-sorozatú szén-monoxid vészjelzők, füst- és hőérzékelők számára.

Grohe csaptelep

A GROHE mára a világ vezető szanitergyártó márkájává nőtte ki magát.

Modern termékeivel a RIHO folyamatosan fejleszti a fürdőszoba kultúrát.

Hansgrohe Select zuhany

A technológiai újításokban vezető szerepet betöltő Hansgrohe magas követelményeket támaszt innovatív termékeivel szemben: ötleteikkel nem csak a vízzel való bánásmódot kívánják forradalmasítani, hanem egyúttal a kényelem és a kezelés területén is új mércét kívánnak felállítani.

Rehau raupiano hancsillapított szennyvízelvezető rendszer

A hangcsillapított lefolyórendszerekkel a szennyvíz által okozott zaj a suttogásnál is halkabbra, akár 20dB alá csökkenthető.

Smeg - Stílusos technológia

A SMEG az egész világon elterjedt ízléses és elegáns háztartási készülékei egyesítik az olasz könnyedséget, hangulatot és stílust, készülékei összetéveszthetelenül egyediek. Tervezésüknél a csúcstechnológiába oltott olasz design és a minőség áll a mérnöki figyelem középpontjában.

Grohe Blue Professional

A hűtött és szűrt víz élvezetét többé már az irodai konyhákból sem kell nélkülöznie! A Grohe Blue Professional használatával elérhető a konyhai csaptelepről is.

VitalSpa masszázsmedence

Az élet egyszeri és megismételhetetlen, ne szalassza el a lehetőséget, jutalmazza meg magát a VitalSpa élménnyel!

1. oldal / 3