×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink 2021. október 23-án szombaton zárva tartanak.

Hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

Megértésüket köszönjük!

Innovatív otthon

A hansgrohe által kifejlesztett DogShower az egyetlen olyan kutyazuhany, amelyet zuhanyszakértők, kutyaszakértők, kutyatulajdonosok bevonásával közösen megtervezve dobott piacra, és célja, hogy a fürdetés gördülékenyebb és nyugodtabb élmény legyen mind a gazdi, mind pedig a kutyus számra.

A Geberit ONE a szanitertechnológiai szaktudást a design területén szerzett kompetenciával egyesíti, és ezzel irányadó, teljesen integrált és átfogó megoldást kínál az egész fürdőszoba számára. A redukált külső megjelenést számos alkotóelem falba történő beépítése teszi lehetővé.

Az otthonfelújítási támogatás egy olyan egyedülálló segítség, amellyel a családok – akik legalább egy gyermeket nevelnek (a gyermek már a várandósság 12. hetétől számít) – már meglévő otthonukat tudják szépíteni, bővíteni, korszerűsíteni.

Ahogy a mosdók, a kádak és a zuhanykabinok esetében is találhatunk eltéréseket a különböző gyártók termékeit vizsgálva, úgy a fürdőszobabútorok sem lehetnek kivételek, hiszen a felhasznált alapanyagok minősége és mennyisége, az alkalmazott technológiai folyamatok és a formatervezés ezek a termékek  tekintetében is különbözhet!

Miért válassz RAVAK mosdót?

Mosdó és mosdó között számtalan eltérés van, amely nem csak megjelenés és ár tekintetében mutatkozhat meg! Alaposan megvizsgálva a különféle gyártók kínálatát hamar kiderül, hogy a gyártás során felhasznált alapanyagok minősége és mennyisége, az alkalmazott technológiai folyamatok és formatervezés tekintetében is különbözhetnek egymástól a termékek!

A nagyméretű, kerek, Rainfinity 130 3jet matt fehér kézizuhany minden tekintetben lenyűgöző. Három vízsugár típus egyetlen gombnyomással garantálja az egyedülálló pihentető pillanatokat.

Miért válassz RAVAK zuhanykabint?

Zuhanykabin és zuhanykabin közöttszámos különbség van – a gyártók által kínált sokféle termék nem csak ár, de a gyártás során felhasznált alapanyagok minősége és mennyisége, az alkalmazott technológiai folyamatok és még  formatervezés tekintetében is eltér egymástól! Ezek azok a tulajdonságok, melyek meghatározzák egy zuhanykabin élettartamát, strapabíróságát és kihatással vannak a termék megjelenésére is.

Bemutatjuk a RAVAK YPSILON szabadon álló akrilkádat, melyet könnyed, mondhatni romantikus megjelenés és jelenkori modern design jellemez.

Designerek, befektetők és építtető cégek generációi szavaztak már bizalmat a KOLO szanitereinek.

Miben más a termosztátos rendszerű csap-telep a hagyományos keverő csapteleptől? Megéri a plusz beruházási költséget? Kiknek ajánlott és kiknek nem?

A saját otthonunk az önkifejezésünk egyik legfontosabb helyszíne, a Bugnatese termékeivel mindezt meg is valósíthatjuk!

A BLANCO név több mint 90 éve egyet jelent a kiváló minőségű és divatos megjelenésű mosogatótálak széles választékával.

1. oldal / 3