×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

Innovatív otthon

A nagyméretű, kerek, Rainfinity 130 3jet matt fehér kézizuhany minden tekintetben lenyűgöző. Három vízsugár típus egyetlen gombnyomással garantálja az egyedülálló pihentető pillanatokat.

Miért válassz RAVAK zuhanykabint?

Zuhanykabin és zuhanykabin közöttszámos különbség van – a gyártók által kínált sokféle termék nem csak ár, de a gyártás során felhasznált alapanyagok minősége és mennyisége, az alkalmazott technológiai folyamatok és még  formatervezés tekintetében is eltér egymástól! Ezek azok a tulajdonságok, melyek meghatározzák egy zuhanykabin élettartamát, strapabíróságát és kihatással vannak a termék megjelenésére is.

Bemutatjuk a RAVAK YPSILON szabadon álló akrilkádat, melyet könnyed, mondhatni romantikus megjelenés és jelenkori modern design jellemez.

Designerek, befektetők és építtető cégek generációi szavaztak már bizalmat a KOLO szanitereinek.

Miben más a termosztátos rendszerű csap-telep a hagyományos keverő csapteleptől? Megéri a plusz beruházási költséget? Kiknek ajánlott és kiknek nem?

A saját otthonunk az önkifejezésünk egyik legfontosabb helyszíne, a Bugnatese termékeivel mindezt meg is valósíthatjuk!

A BLANCO név több mint 90 éve egyet jelent a kiváló minőségű és divatos megjelenésű mosogatótálak széles választékával.

Nem vagyunk egyformák, ezért mindannyiunknak mást jelent a kényelem, más környezetben érezzük jól magunkat és mást várunk el az otthonunktól.

Tökéletes forma és funkció: a Hansgrohe-nél mindig is ez volt és ez is marad a mérték.

M-Acryl design egyenes hófehér akril kád

A kád alapvető kelléke egy fürdőszobának. Ma már nem csak az eredeti funkcióját képes ellátni, hanem a fürdőszoba design elemeként is szolgál. Formavilágával feldobhatja, különlegessé varázsolhatja a fürdőszobát.

1. oldal / 3