Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Innovatív otthon

Villeroy and Boch Innovatív megoldások a fürdőszobában

A fürdőszobában és WC-ben nagyon fontos számunkra a tisztaság és a higiénia. A WC környékén különösen ügyelünk arra, hogy minden makulátlan legyen. WC-nk jelmondata: "A higiénia bajnoka". 

Az időtlen és ikonikus ILBAGNOALESSI kollekciót, melyet a LAUFEN alkotott, átalakító fejlődésen ment keresztül, újra megjelenve könnyedebb és innovatívabb külsővel. A híres olasz művész, Stefano Giovannoni tervezte ezt a prémium kollekciót, melyet eredetileg két évtizeddel ezelőtt mutattak be, és továbbra is határokon átívelő szépségével és modern innovációjával hódít.

A Grohe Blue Home forradalmi vízszűrő rendszer, amely luxus és funkcionalitás tökéletes kombinációját kínálja a felhasználóknak. Ez a csúcstechnológiájú eszköz nem csupán egy egyszerű csaptelep, hanem egy teljes körű vízkezelési rendszer, amely átalakítja a mindennapi vízfogyasztást.

Az otthonunk kialakítása és személyre szabása mindig is inspiráló és kreatív feladat volt. A Villeroy & Boch, a neves fürdőszobai és étkészlet gyártó vállalat most egy új dimenziót nyit az otthoni tervezésben azzal, hogy bemutatta mobilalkalmazását.

Villeroy and Boch Innovatív megoldások a fürdőszobában

 Bár apróságnak tűnhet és nem mindig láthatók közvetlenül, innovatív megoldásaink a napi szükségletek kielégítésével további kényelmet és komfortot biztosítanak az egész fürdőszobában. 

Vásárolj 2022.09.19-től egészen 2022.11.30-ig legalább 10 darabot az alábbi termékekből: Heimeier Calypso szett sarok változat (S fej + Calypso Exact DN15 + Regutec F DN15) G  3/4Heimeier Calypso szett sarok változat (S fej + Calypso Exact DN15 + Regutec F DN15) Rp 1/2 vagy Heimeier Calypso szett egyenes változat (S fej + Calypso Exact DN15 + Regutec F DN15) Rp 1/2 és megajándékozunk egy teleszkópos zseblámpával vagy akár egy Victorinox zsebkéssel.

Vásárolj 2022.07.13-tól egészen 2022.09.30-ig M-Acryl Noé, Mira, Mira Slim kádat, Radaway Teos F, Teos C, Kios F, Kios C, Doros Stone A,Doros Stone C, Doros Stone D, Doros Stone F kőhatású zuhanytálcákat, Radaway Modo New I, Modo New II, Modo New Black II, Modo New Black II Factory, Modo New Black II Frame zuhanyfalat és a végösszegből elegedünk 15% kedvezményt.

Bemutatjuk a RAVAK NEXTY zuhanykabin termékcsaládot, melyet letisztult vonalvezetés és modern, minimal stílus jellemez. A zuhanykabinok és zuhanyajtók felhasználóbarát kialakításuknak köszönhetően kényelmes zuhanyzást biztosítanak, a termékek trendi megjelenése pedig hozzájárul a fürdőszobai enteriőr esztétikus összképéhez.

A nap első és utolsó állomása: a fürdőszoba. Ez az, ahol reggel készülődünk, este pedig leeresztünk, és ahol időt találunk saját magunk és a családunk számára. Röviden: a fürdőszoba minden otthon egyik legfontosabb helyisége. családunk számára. Röviden: a fürdőszoba minden otthon egyik legfontosabb helyisége. Nincs olyan kollekció, amely jobban tükrözné ezt a véleményt, mint a Villeroy & Boch Subway termékcsaládja.

A fürdőszoba fűtése meghatározó kényelmi szempont. Kihatással van egészségünkre, hangulatunkra, az egész család életére. Ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő radiátor kerüljön a fürdőszobába. Az olasz design és minőség tökéletes találkozása egy törölközőszárító radiátorban. Modern külső, választható letisztult fehér vagy elegáns króm felület. Típusa szerint lehet ívelt vagy egyenes kialakítású, az Ön igényeihez mérten.

A forradalmian új TwistFlush WC-öblítés rendkívüli tisztaságot és higiénikus öblítési eredményeket biztosít, és mindemellett kivételesen víztakarékos. A titok: a szabadalmaztatás alatt álló TwistFlush technológia az irányított vízörvény fizikai erejét felhasználva erőteljesen öblíti le a WC szinte teljes belső részét, eltávolítva belőle a hulladékot. Másfelől, a TwistFlush az öblítővizet sokkal hatékonyabban használja fel, és értékes vizet takarít meg minden öblítéskor.

Az otthonfelújítási támogatás egy olyan egyedülálló segítség, amellyel a családok meglévő otthonukat tudják szépíteni, bővíteni, korszerűsíteni. Az vissza nem térítendő állami támogatás minden olyan munkálatra fordítható, amely egy otthon felújításánál adódik, így például a fürdőszoba felújításra is.

1. oldal / 4