Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

A hűtött és szűrt víz élvezetét többé már az irodai konyhákból sem kell nélkülöznie! A Grohe Blue Professional használatával elérhető a konyhai csaptelepről is.

Grohe Blue Professional

A Grohe vízszűrő segítségével egyszerre érhető el hűtött és szűrt víz a csapból, amely képes éllátni kis,-és közepes méretű irodaházakat egyaránt.
A vízszűrő rendszer 6-10 Celsius fokosra hűti a vizet, és három változatban képes előállítani: szénsavmentes, enyhén szénsavas és szénsavas. A rendszer óránként 15 liter hűtött, szénsavas víz előállítására képes.

Grohe Blue Professional

A Grohe Blue Professional csaptelep egyszerre képes sima és a szűrt vizet biztosítani

A sima csapvíz és a szűrt víz nem keveredik össze, ugyanis a rendszer rendelkezik két külön belső vízjárattal. Az egyikben csak a szűretlen normál csapvíz, a másikban a szűrt Grohe víz érhető el, ami nem érintkezik semmilyen fém alkatrésszel, vagy más szennyeződés forrásával.

A Grohe Blue Professional: környezetbarát megoldás

Egy liter palackozott víz előállításához hét liter vízre van szükség, aminek a CO2 kibocsátása 600 gramm. A Blue Profession használatával mindösszesen arra az egy liter vízre van szükség, amit elő szeretne állítani. A Grohe rendszere 17,96 gramm CO2-t bocsájt ki, ami töredéke a palackozott víz előállítása közben termelődő CO2 kibocsájtásnak. 
A Grohe Blue Professional használatával nem csak finom, friss, hűtött szűrt vizet tud előállítani, de kíméli környezetét is.

A Grohe Blue Professional készlet tartozékai:

A készlet tartozéka egy hűtőből és egy egykaros keverőből áll, amely tartalmazza a szűrőfunkciót, illetve egy vízszűrőt szűrőfejjel és karbonizáló dobozzal.
A szűrők kapacitása 3000 liter szűrt víz, de ez a vállalat egyedi igényeire is szabható.
A csaptelep LED kijelzővel ellátott, amely jelzi ha a vízszűrő cserét igényel. A vízszűrő 5 fázissal rendelkezik, minden nem kíván anyagot eltávolít, így tökéletes vízgazdagságot eredményez. 
A Blue Professional egy kompakt szerkezet, minden konyhában elfér, gyors és könnyű a beszerelése.

          No products found