×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink 2021. október 23-án szombaton zárva tartanak.

Hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

Megértésüket köszönjük!

Image

Magnesium Mineralizer vízszűrő készülék

Ez a készülék megváltoztatja az életét!

A Magnesium Mineralizer vízszűrő készülék eltávolítja az esetlegesen előforduló illat- és ízrontó anyagokat, mint például a klórt vagy a talajrészecskéket a csapvízből, miközben magnéziummal gazdagítja azt. A készülék telepítése egyszerű és praktikus. A mosogató pult alá kell beépíteni és a mosogatóra szerelt kis csap segítségével lehet a tisztított, szűrt vizet engedni. Az eljárás során a víz kémiai egyensúlyát nem változtatja meg.

Működés elve

A szűrő lelke az egyedülálló BWT által fejlesztett Mangesium Mineralizer technológia. Az ivóvíz 5 szűrő fázison megy keresztül, ami alatt eltávolítja az íz- és illatrontó anyagokat, lebegő anyagokat, gazdagítja a vizet értékes magnéziummal és így optimalizálja az ásványi anyag tartalmát.

Ezzel a készülékkel élvezheti a frissítő tiszta ivóvíz előnyeit a nap bármely pillanatában.

 

Image
Image

Magnesium Mineralizer előnyei

Íz és vitalitás

A hozzáadott magnézium egyensúlyban tartja a szűrt víz ásványi anyag tartalmát, és ez technológia tökéletesen alkalmas arra, hogy minden nap élvezd a friss ivóvizet konyhádban. Hozzájárulhat a kávé és tea rejtett aromáinak felszabadításához, ezzel a technológiával, sokkal élvezhetőbb ízeket kaphatunk.

A Penguin vízszűrő kancsó 2,7 literes kapacitással rendelkezik, így ez tökéletes választás családoknak. Áramvonalas kialakítása lehetővé teszi, hogy a kancsó hűtőajtóban is tárolható legyen. Az Easy-Control technológiának köszönhetően a vízszűrő kancsó emlékeztetni fog az esedékes vízszűrő betét cserére.

A BWT Longlife Mg2+ szűrőbetét felel a szűrt vizek elkészítéséért. A vízszűrő betét feladata megtisztítani a vizet a klórtól és a nehézfémektől, valamint magnéziummal dúsítani azt. Ezeket a betéteket havonta kell cserélni a kancsóba, így ez a 3 db-os csomag a lehető legjobb választás.

Az AQA perla BIO vízlágyító berendezés megkönnyíti az életét. A készülék automatikusan fertőtleníti a gyantatöltetet, így biztosítva a higiénikus közeget. Igény szerint egyszerűen beállítható vízkeménységi érték.

A BWT Aquaboy a normál csapvízből nagyszerű ivóvizet képes készíteni otthona számára. Egy átfogó és megbízható szűrés során eltávolítja a kellemetlen íz- és illatrontó anyagokat. A készüléket a mosogatópult alá kell beépíteni, a mosogatóra szerelhető kis krómozott csap segítségével lehet folyamatosan a szűrt vizet engedni.

A fent ábrázolt termékek megvásárolhatók üzleteinkben:

1116 Budapest, Kondorosi út 5/a.

1111 Budapest, Kruspér utca 6.

2030 Érd, Fehérvári út 63-65.

Benedek Szerelvény - Budapest, Kondorosi út

Benedek Szerelvény - Budapest, Kruspér utca

Benedek Szerelvény - Érd, Fehérvári út