Barion Pixel
×
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A Benedek Szerelvény webáruházában forgalmazott termékeket utánvétes rendelés esetén csak azt követően kell kifizetnie, miután meggyőződött róla, hogy ténylegesen a megrendelt termékek kerültek kiszállításra, és azok sértetlen állapotban vannak.
Ha a csomaggal kapcsolatban kérdése merül fel, vegye fel a kapcsolatot webáruházunk ügyfélszolgálatával a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Megrendelt termék leellenőrzése átvétel előtt

Az utánvéttel megrendelt termékek kézbesítésekor kérheti a futártól a csomag kibontását, a csomag tartalmának ellenőrzése érdekében. Ez a szolgáltatás kizárólag a csomag tartalmának és a megrendelt termékek állapotának leellenőrzésére biztosít lehetőséget (horpadás, karcolás, felületi sérülés más esztétikai hiba), a termékek kipróbálására (műszaki és technikai leellenőrzésére) nem vonatkozik.
Amennyiben a csomag kibontásakor észreveszi, hogy a termék sérült vagy hibás, akkor javasoljuk, hogy ne vegye át a terméket (ebben az esetben a csomag visszaküldésre kerül).
A visszaküldési folyamat egy írásos nyilatkozat megtételével kezdődik, melyet a vásárló a futárral együtt köteles kitölteni. A nyilatkozat csak a szállítást végző futár jelenlétében, a kiszállításkor tölthető ki. A futár távozását követően erre már nincs lehetőség!
Ha Ön több terméket rendelt egy számlára kiállított rendelés keretén belül és valamelyik termék a futár jelenlétében történő ellenőrzés során észrevehető módon esztétikai hibával rendelkezik, úgy a csomag visszaküldése az adott rendeléshez tartozó (egy számlán szereplő) összes vásárolt termék visszaküldését maga után vonja. Tehát egy több termékből álló rendelés esetén az összes termék átvételét meg kell tagadnia.
A csomag tartalmát abban az esetben is lehetősége van ellenőrizni, ha már korábban előreutalással rendezte a termék/termékek vételárát. Amennyiben indokolt, úgy visszaküldheti a csomagot, a Benedek és Tsa Kft. munkatársai pedig a lehető legrövidebb időn belül visszautalják a vételárat arra a banki fiókra, amelyről a fizetés korábban történt.

Amennyiben a csomag tartalmát és annak fizikai épségét átvételkor a futár jelenlétében nem ellenőrzi le, utólagosan a futár távozása után észrevett sérülésekért és esztétikai hibákért a Benedek és Tsa Kft. felelősséget nem vállal!

Kit terhel a visszaküldés díja?

A futárjelenlétében leellenőrzött hibás termék visszaküldése a vásárlóra nézve díjmentes, a szállítás költsége az eladót terheli.


 nezzen bele a csomagba napkep