×

Elérhetőség: 06-1-382-61-89

« Nyitvatartás

 Kedves Vásárlóink!

Benedek Szerelvény üzleteink 2019.október 23-án szerdán zárva tartanak! 
Csütörtökön várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben!

Köszönjük megértésüket!

Benedek Szerelvény

Korszerű épületgépészeti megoldások

Családi vállalkozás

A Benedek és Tsa Kft. családi vállalkozás 1993-ban alakult épületgépészeti termékek forgalmazására. Célunk kezdetektől fogva vásárlóink magas szintű kiszolgálása, amihez szakképzett munkatársaink nyújtanak segítséget. Munkatársaink felkészültségét rendszeres szakmai továbbképzések biztosítják. Cégünk elkötelezett a magas minőségű termékek forgalmazásában, ezért palettánkon a legjobb hazai és európai gyártók folyamatos fejlesztés alatt álló termékei találhatóak.


A kereskedelem mellett egyéb szolgáltatásainkat is folyamatosan bővítjük. Két városban három üzletben várjuk vásárlóinkat. Kondorosi úti üzletünkben egy több mint 300m2 területű bemutatóteremben nézhetik és vásárolhatják meg termékeinket.

Image
Magasabb életszínvonal egy jobb épületgépészeti rendszerrel

A Benedek Szerelvény olyan korszerű épületgépészeti megoldásokat kínál, amiket otthonába a kezdetekkor beépítve hosszútávon akár milliókat is megtakaríthat, miközben kényelmesebbé és egészségesebbé varázsolja Ön és családja életét. Ha megfelelő hangsúlyt fektetnek a kivitelezéskor használatos alapanyagok minőségére és a beépítésre kerülő rendszerek kiválasztására, akkor egy családi ház épületgépészeti rendszerét elég egyszer kialakítani, és a ház teljes élettartama alatt tökéletes komfortot fog nyújtani.

Modern követelmények
Épületgépészeti korszerűsítés
Folyamatos fejlődés
Image