×
« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

2019 szeptember 1-től a Benedek Szerelvény üzletei hétköznaponként egységesen 16:30-kor zárnak!

Részletes információért kattintson!

Benedek Szerelvény

Korszerű épületgépészeti megoldások

Családi vállalkozás

A Benedek és Tsa Kft. családi vállalkozás 1993-ban alakult épületgépészeti termékek forgalmazására. Célunk kezdetektől fogva vásárlóink magas szintű kiszolgálása, amihez szakképzett munkatársaink nyújtanak segítséget. Munkatársaink felkészültségét rendszeres szakmai továbbképzések biztosítják. Cégünk elkötelezett a magas minőségű termékek forgalmazásában, ezért palettánkon a legjobb hazai és európai gyártók folyamatos fejlesztés alatt álló termékei találhatóak.

A kereskedelem mellett egyéb szolgáltatásainkat is folyamatosan bővítjük. Két városban három üzletben várjuk vásárlóinkat. Kondorosi úti üzletünkben egy több mint 300m2 területű bemutatóteremben nézhetik és vásárolhatják meg termékeinket.

Image
  • Elkötelezettség

A Benedek Szerelvény olyan korszerű épületgépészeti megoldásokat kínál, amiket otthonába a kezdetekkor beépítve hosszútávon akár milliókat is megtakaríthat, miközben kényelmesebbé és egészségesebbé varázsolja Ön és családja életét. Ha megfelelő hangsúlyt fektetnek a kivitelezéskor használatos alapanyagok minőségére és a beépítésre kerülő rendszerek kiválasztására, akkor egy családi ház épületgépészeti rendszerét elég egyszer kialakítani, és a ház teljes élettartama alatt tökéletes komfortot fog nyújtani.

  • Korszerűsítés

Már meglévő ház esetében a gépészeti korszerűsítéssel éves szinten akár több százezer forintot is megtakaríthat. Egy megfelelően méretezett, felújított épületgépészeti rendszer ráadásul a lakók kényelmét és egészségét is nagymértékben javítja. Legyen szó hőszivattyúról, központi porszívóról, hangcsillapított lefolyóról, okos vezérlésről, divatos burkolatokról, fürdőszobai vagy konyhai berendezésekről vagy más épületgépészeti rendszerekről, a Benedek Szerelvény üzleteiben kollegáink segítségével a legnívósabb nemzetközi cégek termékeit is megtalálja!

  • Folyamatos fejlődés

Cégünk komoly szakmai múlttal rendelkező magyar tulajdonú vállalkozás, a CU Group cégcsoport tagja. Ez garantálja a kedvező árakat, a széles áruválasztékot és a gyors, pontos kiszolgálást.Épülő otthonára tekintsen hosszútávon megtérülő befektetésként, építse fel a legjobb anyagokból, és élvezze, ahogy az évek alatt megtérül a befektetése.

 

0
Évesek lettünk!