Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Image

A magyarországi háztartások jó részében még mindig korszerűtlen fűtésszivattyúk működnek, melyek rengeteg energiát emésztenek fel az üzemszerű működésük során.
Ha az Ön fűtésrendszere 2013 előtt került kiépítésre szinte biztos lehet benne, hogy a fűtési, hűtési rendszere keringető szivattyúja egy korábbi, korszerűtlenebb szakmai színvonalat képvisel.

Tudta Ön, hogy a korszerűtlen fűtésszivattyúk lehetnek a legnagyobb energiafogyasztók háztartási gépei közül?

A keringető szivattyú bizonyos szempontból az Ön házának szíve: néha nagyobb, néha kisebb teljesítményen, de tartós üzemben működik, így látja el az elosztóhálózatot és biztosítja a lakók kellemes közérzetét a fűtési szezon teljes ideje alatt. (Fontos ugyanakkor kiemelni, hogy a mai korszerű ingatlanokban már nem csak fűtési, hanem hűtési rendszerekről is beszélhetünk, melyeknek ugyanúgy keringető szivattyúk a mozgatórugói, melyek hasonlóképp tartósan üzemelnek.) A tartós üzem pedig tartós energiafogyasztást jelent, amivel a jelenleg is érezhető energiaválságos helyzetben érdemes számolni.

Fűtésszivattyú cseréje – egyszerűen megoldható.
Tévhit, hogy a meglévő fűtésrendszer korszerűsítése minden esetben nagy beruházást igényel. A kompakt Wilo fűtésszivattyúk cseréje egyszerű folyamat, a legtöbbször gyors szereléssel elvégezhető. A csere akár fűtésszezonon belül is megtörténhet, hosszabb leállás nélkül. A Wilo szivattyúk nem csak kompaktak és esztétikusak, de csöndes üzemben, fenntartható módon és - megfelelő fűtési vízminőség biztosítása esetén - időszakos karbantartást legtöbb esetben egyáltalán nem igényelve csökkentik rezsiköltségeit.

A Wilo kizárólag szakképzett szakemberekkel működik együtt. Ők tanácsot adnak a termékeinkkel kapcsolatban és átvállalják a szakszerű telepítést és karbantartást. Kérje mérnök szakértőink és viszonteladóink segítségét a megfelelő termék kiválasztásában, vagy ellenőrizze a szivattyú cseretükörrel, mely elavult típust, milyen Wilo szivattyúra célszerű lecserélnie.

A Wilo a folyamatos technológiai innováció mellett elkötelezett híve a fenntartható és prémium minőségű termékek fejlesztésének és a lakossági igények minél szakszerűbb és magasabb színvonalú kiszolgálásának. Gyors és egyszerű cserélhetőség, tartós megbízhatóság, fenntartható energiafogyasztás. Ezt nyújtják önnek a Wilo szivattyúk.

Image
Image
Image
Image