Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Alföldi termékek

10 év Alföldi GARANCIA

Az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le. Az Alföldi kezdetek óta kimagasló minőséget képvisel hazánkban és Kelet-Közép Európában. 1992 –ben a márkát megvásárolta a több mint 260 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch ezzel európai szintre emelve azt. Mára az Alföldi amellett, hogy megőrizte vezető helyét a magyar finomkerámia-iparban, Európa egész területén jegyzett gyártóvá lépett elő. Az Alföldi bővülő termékválasztékával mindent elkövet, hogy teljesítse a megalakulásakor felvállalt küldetését: hozzájárulni az otthonok esztétikumához.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Az Alföldi cég a korábban vállalt 5 éves garancia időt 2002. április 1- től kiterjeszetette 10 évre, ezzel kiállva az általuk képviselt kifogástalan minőség mellett. Az Alföldi szanitertermékei szigorú minősítési kritériumok mellett kerülnek osztályozásra, így a gyártó bátran vállal garanciát a rendeltetés szerű használat mellett fellépő gyártási eredetű hibákra.

Clean Flush technológia

Az elmúlt időszakban a nevesebb szanitergyártók szinte kivétel nélkül egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy a szanitereik ne csak a formájukkal tűnjenek ki a konkurencia termékei közül, hanem víztakarékos öblítési módjukkal is. Az optimális vízhasználattal ötvözik a tökéletes higiéniát és az esztétikus formai kialakítást.
Az Alföldi kifejleszetette a CleanFlush technológiát, amivel lehetőség nyílik a nyitott öblítő gyűrűvel történő öblítésre és a szükséges öblítővíz mennyiségének csökkentésére is. Emellett - ha a szennyvízhálózat megfelelő, akkor - az öblítésenként használt víz mennyisége is csökkenthető 3/6 literről 3/4,5 literre.

alfoldi saval 2 0

Easyplus: Nagyobb tisztaság, kevesebb munka

A speciális Easyplus bevonat sima, tömör felületén a víz cseppekké áll össze, amik egyszerűen legördülnek a szaniter felszínéről. Az összeálló vízgyöngyökkel együtt az olyan anyagok is távoznak a felületről, mint a vízkő és a piszok. A bevonatnak köszönhetően a fennmaradó szennyeződések is egy könnyed mozdulattal letörölhetőek akár hetek múltán is. Az Easyplus a könnyű tisztítható-sága révén hozzájárul a környezetbarát háztartáshoz, miközben Ön hosszú távon biztosít-hatja fürdőszobája higiéniáját, anélkül, hogy különböző mesterséges mosó- és súrolószereket alkalmazna. A szennyeződést taszító felület szinte teljesen feleslegessé teszi a környezetet terhelő tisztítószerek használatát, így megelőzhető, hogy agresszív kemikáliák jussanak a csatornarendszerbe, és onnan természetes vizeinkbe.

Speciális WC ülőkék

A Soft Closing újítás megakadályozza azt, hogy a wc ülőke teteje hangosan lecsapódjon. Helyette fokozatosan, zajmentesen záródik le a tető rész az ülőkére. A wc ülőke egy könnyed mozdulattal kipattintható a zsanérból a Quick Release technológiának köszönhetően, így az ülőke leszerelése nélkül takaríthatóvá válik a wc teljes felülete.

Az Alföldi wellness termékcsoportja

Az Alföldi márka fürdőkádjai a Villeroy & Boch cégcsoport belgiumi gyáraiban készülnek 4 mm vastagságú akrilból. A zuhanyfülkéket és kádparavánjait 6 és 8 mm-es edzett üvegből készíti, amiket ClearGlass bevonattal látnak el, ezzel segítve a tisztántartását.

alfoldi saval 2 0 1200x600

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}