×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Játék

Vásárolj Hansgrohe terméket a webáruházban 2021.07.01-2021.07.31-ig és nyerd meg az értékes Hansgrohe ajándékcsomagot.

A játékban részt vesz minden olyan személy, aki Hansgrohe terméket vásárol a www.benedekszerelveny.hu webáruházában.

Sorsolás: 2021.08.02.

Ferro Mezzo II gránit 2 medencés szürke mosogató csapteleppel

Ferro Mezzo II gránit 2 medencés szürke mosogató + Zumba fekete csaptelepFerro Mezzo II gránit 2 medencés szürke mosogató + Zumba fekete csaptelep

Ferro Mezzo II kétmedencés 78x48 cm méretű, gránit anyagú mosogatótálca ajándék Ferro Zumba flexibilis csapteleppel. Szifonnal és túlfolyóval kapható. Munkapultba építhető.

61.000 Ft /DB
Válasszon variációt
Várható szállítás: 15 munkanap
Gyártó: Ferro

Ferro minőségi csaptelep és mosogatótálca

Ferro Európa egyik legnagyobb szaniter gyártó cége, és a lengyel piac szaniter és fűtő ipar piacvezetője. A piacvezető címet elsősorban igényes kivitelezésének és hosszú élettartamának köszönheti. Bőséges termékkínálata, az elegáns dizájnú csaptelepektől egészen a retró stílusig.

Ferro a szaniterberendezések szakértője, a legújabb technológiák segítségével folyamatosan tökéletesíti a gyártási folyamatokat, javítja a termékek minőségét. Egyedülálló megoldások alkalmazásával, jelentősen csökkentik a költségeket a háztartásban.

Ferro magasminőségi gránit mosogatótálcái tartalmazzák az automata dugókiemelőt és a mosogatógéphez köthető szifont. A legtöbb mosogató medence és csepptálca elhelyezkedése megfordítható. Gyönyörű homok, grafit, grafit shine és szürke színben kaphatók.

Tisztítás és karbantartás

A krómozott kivitelű szerelvény felülete szappanos vízzel tisztítható, a lerakódott vízkő eltávolítására pedig használjon kímélő, enyhe citromsavas tisztítószert. Tisztítószer használata után a csaptelepet bő vízzel le kell öblíteni. Erősen savas, lúgos kémhatású, klórtartalmú szerek, valamint durva szemcsés súrolószerek használata nem megengedett.

Garanciális feltételek

Ferro 60 hónap garanciát vállal a kerámiabetét tömítettségére, szivárgásmentességre és a csaptelepház öntvényhibáira, továbbá 24 hónap garancia minden további alkotóelemre, alkatrészre és tartozékra.

Garanciális feltételek

Mosogatótálcák

A Ferro magasminőségű gránit anyagú mosogatótálcáihoz 15 év gyári garancia tartozik.

A Ferro szifonhoz és dugókiemelőhöz 2 év gyári garancia tartozik.

Csaptelepek

60 hónap a kerámiabetét tömítettségére, szivárgásmentességre és a csaptelepház öntvényhibáira.

24 hónap minden további alkotóelemre, alkatrészre és tartozékra.

ferro garancialis feltetelek