×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

A gyártó termékei

ABK

Az 1992-ben létrejött, olasz cég pompás eleganciával, játékossággal és rendkívüli minőséggel ellátott burkolati termékeket kínál szerte a világon. Termékpalettáján beltéri és kültéri burkolati elemek, csempe és padlólapok széles választéka található. Az olasz minőségű burkolati elemek lélegzetelálló stílusaikkal és prémium anyag minőségeikkel bármely otthont tökéletes, egyedülálló térré varázsolják.

Burkoló anyagok

Az ABK gyártó cég a burkoló elemek anyagai között választási lehetőséget biztosít, hiszen tisztában van azzal, hogy különböző terekbe más és más anyag hatása, hangulata hat kedvezően, valamint azzal is, hogy ezek kombinációja remek összhangot képes teremteni egymással. A burkolati lapok anyaga kő, kerámia (tégla), illetve fa. Ezen különböző anyagok egymás mellett különösen szép színjátékot eredményeznek. A számos lap pompás színe mellé páratlan mintázat társul, amely mozgásba hozza a teret.

abk burkolat 1200x600

CONTINUA + technology

Az új préselési technológiának köszönhetően olyan felületek állíthatók elő, amelyek kiváló esztétikai megjelenés mellett, rendkívüli műszaki teljesítménnyel is bírnak. A CONTINUA + technology préselési rendszer magába foglalja már a nyersanyagok száraz tömörítését is. Az ABK WIDE sorozata mindösszesen 7 mm vastagságú, 160x320 cm rekord méretű, könnyű, de kemény porcelán lapokból áll.

Új dimenzió

A WIDE projekt egyik küldetése, olyan hitech kerámia tárgyakat nyújtása, amelyek könnyen kezelhetők, széles méret választékkal rendelkezők és széles körben alkalmazhatók (lakossági és nagyüzemi műveknél, köz- és kereskedelmi tereknél).

abk burkolat 1 1200x600

Ahol csak szeretné

A WIDE kollekció úgy lett megalkotva, hogy az a lehető legkevesebb kötöttséggel járjon. A kerámia felületeket határok, korlátozások nélkül nyújtanak kreatív szabadságot az építészek és belsőépítészek számára. A felhasznált anyag kulcsfontosságú tulajdonságai (erő, hőállóság, csekély vastagság, könnyű munkavégzés) lehetőséget teremtenek a nagyméretű lemezek használhatóságára.

Auto-leveling

A 7 mm vastagságú, esztétikus, kimagasló technikai tulajdonságú, rendkívüli felületek a CONTINUA+technology, új préselési rendszer segítségével hozhatók létre. Ezek a lapok nagyon stabil, kemény és műanyag alapanyagok arányos párosításának köszönhetően egyedi tulajdonságokkal bírnak.

A nagy méret és a 7 mm-re minimalizált vastagság nagy rugalmasságot eredményez, amely által tökéletes illeszkedés hozható létre a deszkák és a hordozó között. Felhelyezésük után a lapok automatikusan helyükre kerülnek, és tökéletes síkfelületet alkotnak egymással.